A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Fürdőszoba bútor

Modern, klasszikus vagy esetleg tengeri esztétika szerint stilizált? A fürdőszobabútorok sokféle formát ölthetnek. A megjelenés azonban nem az egyetlen fontos szempont –

elvégre egy fokozott páratartalomnak kitett térben a minőség is számít.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Fürdőszobabútorok – hogyan válasszunk?

A fürdőszoba felszerelése olyan folyamat, amely a gyakorlatban néha nagyon bonyolultnak bizonyul. Mitől függ a nehézségi szint? A stíluskoncepció formájú terv mellett a helyiség mérete is gyakran problémásnak bizonyul a tervezési szakaszban. Már intuitív módon azt mondjuk, hogy egy kis fürdőszobát nem könnyű elrendezni. Hiszen nem csak a szükséges szerelvényeknek, hanem a fürdőszobabútoroknak is meg kell találniuk a helyüket kis helyen. A korlátozott helyet könnyen túlterhelheti a túl sok felszerelés. Ez a fajta hatás határozottan nem kívánatos. A fürdőszobabútort ezért nemcsak esztétikai preferenciáinkhoz kell igazítani, hanem az adott tér adta lehetőségekhez is.

Tökéletes fürdőszoba – elrendezési trükkök kis belső terekhez

A fürdőszobai bútorok elsősorban tárolásra használt felszerelések. A nyitott vagy zárt kamrák formájú számos tér lehetővé teszi, hogy esztétikusan és praktikusan rendezzük el az itt szükséges kozmetikumokat, mosószereket és egyéb elemeket. A klasszikus, többlépcsős fürdőszobapolc egyfajta alap, amely sok helyet biztosít számunkra a különféle kiegészítők tárolására. A klasszikus, lábakra támasztott szerkezet azonban olyan helyzet, amely nem működik jól erősen korlátozott helyeken. Kis helyiségekben sokkal jobb olyan fürdőszobabútort bevezetni, amely nem foglal helyet a padlón. A A fürdőszobába akasztós polcok nagy sikert aratnak az ilyen belső terek berendezésében. A felfüggesztett szerkezet egyébként általában kihasználatlan helyet foglal el.

Egy kis fürdőszoba az a hely, ahol mindenképp érdemes felfüggesztett bútorokat feltenni. Lehetővé teszik a környezet okos megszervezését, és lehetővé teszik az összes zug és zug kényelmes tisztítását. Egy tipikus mosdószekrény gyakran lehetetlenné teszi a padló alapos tisztítását, míg a közvetlenül a falra szerelt modellek biztosak a modernista hatásban és funkcionalitásban.

Modern belső tér – fürdőszoba, mint egy katalógusból

Mi a helyzet azokkal a belső terekkel, amelyeket katalógusokból és internetes inspirációkból ismerünk? Miért olyan vonzóak, és hogyan lehet hasonló hatást elérni otthon? A kérdésre adott válasz kissé összetett, de a következőkre rövidíthető - a profik által tervezett helyiségekben tökéletes harmónia uralkodik. Az esztétikus összhang és az adott térre szabott bútor a siker kulcsa. Az egyes elemek megfelelő kompozíciója azonban olyan készség, amellyel nem mindenki büszkélkedhet. Emiatt kínálatunkban fürdőszobabútor-készletek is szerepel. Segítségükkel minden háztartásbeli tökéletes elrendezést alkothat, függetlenül a belső tér méretétől. A Restilo több elemből álló modelleket kínál ikerbútorokkal – tökéletesek a tágas szobákhoz. Kínálatunk elkészítésekor nem feledkeztünk meg a kis fürdőszobás emberekről sem. A kész készletek számtalan eleme között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást. A szettben árusított fürdőszobabútor az esztétikai harmónia garanciája, mely a tökéletes hatást garantálja!

To Top