A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A törölközők minden otthon rendkívül fontos elemei. Puha, nedvszívó és gyorsan száradó. A klasszikus pamut modellek nem igazán felelnek meg az ilyen kritériumoknak, ezért a

mikroszálas törölköző olyan népszerű az utóbbi időben! Megbízható, számos használati értékkel, egyre gyakrabban jelenik meg fürdőszobáinkban.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Pamut vs mikroszálas – melyik a legjobb törölköző?

Minden mosás alkalmával a pamut törölközők szerkezete megváltozik, és kissé porózusabbá válik. Ráadásul megbízható nedvszívó képességük ellenére a teljes száradási idő akár több óra is lehet – különösen nedves helyiségekben. Ez a probléma különösen nagy, vastag fürdőlepedők esetén válik szembetűnővé. A kis fürdőszobákban általában nem lehet hatékonyan szárítani a törölközőket. Természetesen egy ilyen probléma megoldásának megbízható módja, ha a nedves törölközőket a szabadban vagy más, nagyobb helyiségekben akasztjuk. Azonban tagadhatatlan, hogy egy ilyen tevékenység napi szintű elvégzése fáradságos és fárasztó. Ráadásul a hatás nem esztétikus, sőt néha még az otthoni működést is megnehezíti – például amikor a törölközők száradnak a nappaliban vagy a folyosón.  Ilyen helyzetekben a mikroszálas törülközők igazi üdvösségnek bizonyulnak!

Mikroszálas törölköző – előnyei

A mikroszálas sűrű szövésű szintetikus szövet, amely nedvszívó képességéről híres. A pamutnál 30-szor vékonyabb mikroszálas szálak sok mosás után is megőrzik formájukat és tulajdonságaikat. A mikroszálak kivételes áteresztőképessége miatt ez az anyag gyakori választássá teszi a sportruházat gyártása során is. Edzőterembe járva arra is érdemes figyelni, hogy a magunkkal vitt törölköző ne száradjon sokáig. Webáruházunkban a mikroszálas törülközők széles választékát kínáljuk. A kompakt huzattal ellátott készletben árusított termékek ideális kiegészítők lehetnek különféle fizikai tevékenységek végzéséhez, például edzőteremben vagy uszodában.

Gyorsan száradó mikroszálas törölköző strandtörölközőként is használható. A mikroszál minden bizonnyal tetszeni fog azoknak, akiknek fontos a környezet védelme. Annak ellenére, hogy mesterséges szálakból készültek, kivételes tartósságuk azt jelenti, hogy sokkal tovább tudjuk használni, mint a más szövetekből készült modelleket. Meghosszabbított élettartamuk egy adott termék időnkénti újra cseréjét jelenti, így szimbolikus mértékben járulunk hozzá a környezetszennyezés mérsékléséhez.

Mikroszálas törölközőápoló

A mikroszálas törülközők hosszú évekig szolgálnak minket, ha csak megfelelően ápoljuk őket. Kivételes tartósságuk azt jelenti, hogy megfelelően mosva nem veszítik el számos tulajdonságukat. De hogyan kell gondoskodni az ilyen típusú anyagokról? Mosáshoz használjon 30 és 50 fok közötti hőmérsékletet. Fontos, hogy tisztításkor kerüljük a lágyító tisztítószer hozzáadását, mert ez a szer ráragadhat a mikroszál szokatlan szerkezetére. A rétegzett a szándékolttal ellentétes hatást vált ki – a törölköző kellemetlen tapintásúvá és érdessé válhat. Minden tisztítást centrifugálás és szárítás előtt hideg vizes öblítéssel kell befejezni.

A mikroszálas törülközőket klasszikus módon vagy szárítógéppel is száríthatjuk (a gép használata előtt azonban jó, ha megnézzük a címkét, ahol nem csak az ajánlott módszerről, hanem az esetleges szárításról is találunk információt hőfok). A mikroszál nagy előnye az is, hogy mosás után azonnal megszárad és azonnal használatra kész. A tisztítás során keletkezett gyűrődések itt szinte láthatatlanok. Nem kell vasalni, kétségkívül energiát és időt takarít meg.

Mikroszálas törölközők a fürdőszobába és egyebek

A mikroszálas törülközők számos előnnyel rendelkeznek a pamut klasszikus méltó utódai. Kielégítő nedvszívó képességet és meglepően rövid száradási időt biztosítanak. Emiatt tökéletes kiegészítője lehet az otthonnak, fürdőlepedőnek, valamint különleges alkalmakra, például nyaralásra vagy edzőterembe.

Kínajánlatunkban megtalálhatóak különböző színű modellek, de finom mintákkal gazdagított változatok is. Azoknak, akik értékelik a funkcionalitást, a dedikált huzattal árusított törölközőket ajánljuk.

To Top