A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A tágas és elegáns nappali sokunk álma. E cél elérésének legáltalánosabb akadálya a belső tér korlátozott mérete. Abban az esetben, ha a nappalink kicsi, több lehetőségünk is

van, amelyek segítenek elérni a kívánt hatást. A Restilonál tudjuk, hogyan valósítsuk meg az irreálisnak tűnő terveket! A A nappali kanapéja és a modern dohányzóasztalok a legrövidebb recept a stílusos belső térhez. Alkalmazza az alábbi gyakorlati tanácsainkat, és élvezze a kívánt hatást!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Modern dohányzóasztalok a nappaliba

A belső berendezéseink egyes elemeinek magassága jelentősen befolyásolja az elrendezés végső megjelenését. Ha azt szeretnénk, hogy a nappali tágasnak tűnjön, használjunk alacsony bútorokat. A központ kijelöléséhez érdemes egy modern dohányzóasztalhoz nyúlni. Egy érdekes dizájnnal rendelkező kis bútor helyet ad a délutáni családi vagy meghívott vendégekkel való találkozásnak, és kis méreteinek köszönhetően nem borítja el a környezetet. Ezt a bútort kifejezetten társasházak és garzonok nappalijába ajánljuk. Hiszen ott sokszor minden négyzetméter prémium.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes modern dohányzóasztalt?

Melyek a modern dohányzóasztalok jellemzői, és hogyan válasszuk ki álmai modelljét? Az ilyen típusú bútorok építése egyre kevésbé hagyományos séma alapján történik. A teteje már nem klasszikus kerek vagy téglalap alakú lemez. A modern modelleknél a felső szegmens gyártásához használt anyag is meglephet bennünket. Gyakran azonban a keret jelenti a legnagyobb meglepetést. Az eredeti formák és a modern anyagok vonzzák a figyelmet, és az egész berendezést nem csak bútordarabká, hanem dekorációvá is teszik. Asztalunk kiválasztása a teljes belső teret meghatározó stílustól függjön. Dönthetünk egy kicsit más stratégiáról is, amely mellett a kiválasztott modell egy érdekes, erős kontrasztos nappali dekoráció lesz. Akkor bátran válasszunk egy olyan változatot, amely érdekes dizájnnal vagy színvilággal tűnik ki.

Modern asztalok a nappaliba – divatos és praktikus

A piacon elérhető rengeteg formatervezés igazi kihívássá teszi nappalink asztalának kiválasztását. Az érdekes építményeket nemcsak dekorációs, hanem gyakorlati szempontból is meg kell érteni. A szokatlan formák gyakran további funkciókat rejtenek. Tökéletes példa erre a rejtett tárolóhelyek apró tárgyak számára. Ezért ha egyformán fontos számunkra a kényelem és a divatos dizájn, akkor fókuszáljunk a modern, átgondolt szerkezetű dohányzóasztalokra. Figyeljünk a dupla tetőkre, mély kosarakra vagy kis fiókokra emlékeztető búvóhelyekre. A bútorok architektúrájában nagy potenciál rejlik, amit ügyesen használva számos előnnyel számolhatunk!

Modern dohányzóasztalok a legújabb trendeknek megfelelően

Ha modern nappali elrendezést szeretnél kialakítani, érdemes a csúcstrendeknek megfelelő bútorokra és kiegészítőkre koncentrálni. A modern dohányzóasztalok friss levegőt hozhatnak környezetünkbe. Különösen figyelemre méltóak a több elemből álló halmazok. A kompozíciós lehetőségek széles skáláját ad egy hozzáillő elemkészlet, melynek köszönhetően rendkívüli kiegészítéssel gazdagodhat környezetünk! Gazdagítsa a belső teret puha szőnyeggel a nappaliba és íme! Egy látványos rendezés a Restiloval karnyújtásnyira van!

To Top