A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Az ablakokat borító textíliák az évek során vizuális változásokon mentek keresztül. Egyszer az egyszínű vagy finom minták domináltak. A modern függönyök ma meglepnek minket

a motívumok, színek gazdagságával, de magukkal a szövetekkel is. Egyre gyakrabban vesszük észre, hogy ez a kiegészítés még minden évszakban is szerepel a feldolgozásokban. Nincs benne semmi különös, elvégre ez egy gyors, olcsó és nagyon hatékony lehetőség a környezet enyhe metamorfózisára!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Modern függönyök – megbízható kiegészítője az otthoni belső tereknek

Az ablakokat körülvevő szövetek két kulcsfontosságú funkciót töltenek be otthonunkban. Régebben a név szerint elsősorban a napfény elleni védekezésként szolgáltak nekünk. Ma azonban más típusú termékek sokkal jobbak ebben. Szerencsére még mindig használják a sötétítő függönyöket, de egyre gyakrabban csak ízléses dekorációként, amely karaktert ad az egész környezetnek. A dekoratív szempont határozottan dominál az ilyen típusú adalékanyagok egyéb lehetséges alkalmazásai között.

Modern függönyök a nappaliba és egyebek

Gyönyörű, sokszínű anyagokat használnak otthonaink különböző belső tereiben. Nemcsak nappaliban és hálószobában találkozunk velük, hanem modern konyhákban is. Milyen hatást biztosítanak számunkra a közvetlen közelben elhelyezett modern függönyök? Először is kellemes, otthonos karaktert adnak hozzá. A puha, ellenállhatatlan anyagokhoz kellemes, családias légkör társul. Finoman eső szövet, enyhén terített formával azt is lehetővé teszi, hogy a kívánt motívumot bevigyük egy adott enteriőrbe. A függönyöknek köszönhetően elrendezésünk továbbra is a legújabb trendekhez igazodhat! Elég, ha időnként lecseréljük a borítót olyanra, aminek kialakítása az aktuális divatnak megfelelő.

Modern függönyök – áttekintés a legújabb trendekről és időtlen dizájnokról

Az időtlen modellek sima, egyszínű kész függönyöket tartalmaznak. A szövet díszektől mentes felülete sok éven át gyönyörködhet a szemünkben. Sikeresen visszatérhetünk hozzá minden alkalommal, amikor változásra vágyunk. Ha tehát az egyetemességet és a halhatatlan karaktert értékeljük az otthoni enteriőr kiegészítésében, akkor az egyszínű modellek mindenképpen szerepeljenek a listánkon. Különösen ajánljuk a visszafogott színű változatokat, mint például a szürke és a bézs.

Ha azonban a legfrissebb trendeket szeretnénk bevezetni otthonunkba, akkor a modern, markáns mintázatú nappali függönyök mindenképpen figyelmet érdemelnek. A botanikai vagy növényi-állati motívumokkal díszített szövetek az utóbbi időben abszolút slágerré váltak. A kicsit klasszikusabb, de a mai divatdivatnak megfelelő megoldások kedvelőinek a vászonból készült változatok kiváló ajánlatot jelenthetnek. Természetes, finom színvilágú anyag a bohó vagy rusztikus stílusban díszített belső terekhez. Könnyedséget és egy kis idilli hangulatot ad hozzá.

To Top