A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Modern székek nappaliba és étkezőbe

Egyszerű formák, szokatlan anyagok vagy eredeti színek – ezek egyértelműen a modern székek jellemzői. A dekorációnak ez a rendkívül fontos eleme számos lehetőséget ad a tér

elrendezésére. A bútorválasztás előtt a használat kényelme továbbra is rendkívül fontos kérdés. Az első kérdés kétségtelenül az, hogy a modern székek is lehetnek-e kényelmesek? Határozottan igen! Ugyanilyen fontos a bútorok stílusa is, aminek tükröznie kell a háztartás tagjainak "lelkét", és magára kell vonnia a vendégek figyelmét. A döntés meghozatala előtt mérlegeljünk minden bennünket foglalkoztató kérdést, hogy a kiválasztott modell megfeleljen a követelményeknek.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Divatos vagy kényelmes székek?

A kortárs design a funkcionális és stílusos megoldásokra összpontosít. A kényelem és a divat közötti választás a vásárlók egyik fő dilemmája. Rendkívül fontos kérdés az anyag, amelyből a bútor készül. A modern székek kategóriájában elérhető modellek között böngészve gyakran találkozhatunk olyan bőrrel, amely időtálló, elegáns, és a megfelelő töltettel kombinálva a bútort megfelel az elvárásainknak. A Bőr székek minden bizonnyal kedvencünkké válhatnak! Kell-e kényelmetlenül éreznie magát egy nem szokványos formájú faszéknek? Egyáltalán nem! Elég egy megfelelően profilozott ülést választani, akkor a pihenés kényelme megmarad. Ha azonban szeretjük az őrületet és a színeket, remek választás lesz a műanyagból készült szék. Ilyenkor óriási a forma- és színválaszték. Tökéletes példa erre a skandináv stílusú székek vagy a tetőtér. Érdekes alternatíva lesz a steppelt ülések is, amelyek kényelmet és eleganciát tükröznek.

A szoba számít! vagy hogyan válasszuk ki az ideális

t

A térelrendezésnél érdemes végiggondolni, hogy egy modern szék kiválasztott modellje betölti-e funkcióját az adott helyiségben. Ebben az esetben fontos az életstílusunk, az ülőhelyek számára elkülöníthető hely és a termék dizájnja. A bútoroknak eredeti megjelenésükkel kell kedveskedniük a szemnek, és növelniük kell a pihenés kényelmét. A modern étkezőszékek lesznek az elsők. Ez egy olyan szoba, ahol különleges pillanatokat tölthet családjával, vagy gyors reggelit fogyaszthat kedvenc újságja mellett. Ha nagy asztalunk és kis területünk van, akkor rendkívül fontos lesz a megfelelő magasságú székek kiválasztása, hogy könnyen mozgathatóak legyenek az asztallap alatt. Stúdióapartmanok számára érdekes választás lehet a bárszék, amely kis, tetőtéri szobákban és a konyhaszigeten is jól működik. Általános koncepció a nappalira nyíló étkező. Ezzel nagyobb mozgásteret kaphatunk – ekkor érdemes kétféle széket kombinálni. Ez a kombináció friss levegőt hoz a térbe, és lehetővé teszi, hogy egy helyen töltsön időt, függetlenül attól, hogy a háztartás minden tagja sokféle tevékenységet végez.

Mit szólna az velúr székek?

Most, hogy már említettük a „nappali” szót, ideje elgondolkodni a kényelemen. Úgy tűnhet számunkra, hogy egy ilyen fontos helyiség megköveteli, hogy a klasszikusokra összpontosítsunk, de jelenleg inkább a modern székeket részesítjük előnyben a nappaliban. A kínált modellek választéka széles, ezért érdemes karfás opciót választani - ezeknek nem feltétlenül kell az asztallap alá illeszkedniük, mint az étkezőszékeknél. Eredeti megoldás a pouf használata finom kiegészítésként, amely jelentősen növeli a pihenés kényelmét, miközben stílusosan kiegészíti a nappali elrendezését. Még egy érdekes modell jut eszembe - egy hintaszék! Sokan elfelejtik és alábecsülik az ilyen típusú termékek esztétikai és praktikus használatát. Elég a megfelelő kárpit, forma és szín kiválasztása ahhoz, hogy a bútor egy hosszú nap után kedvenc és várt pihenőhelyünk legyen.

Mutasd meg stílusodat! Modern klasszikus vagy pop art?

A bútoroknak tükrözniük kell lelkünket, életszemléletünket, vagy egyszerűen csak tetszeni kell a szemünknek, mind a miénk, mind a vendégeink számára. A tervezők minden évben versenyeznek a tökéletes modern szék megtervezéséért. A bútorpiac ezért tele van különféle megoldásokkal és stílusokkal. A választás nem egyszerű, ezért nézzük meg, melyek azok a fogalmak, amelyekhez leginkább nyúlunk.

A modern klasszikus ülések, azaz a klasszikus formák kortárs technikákkal és anyagokkal kombinálva biztonságos, de rendkívül divatos stílust képviselnek. Az ilyen termékek keresésekor érdemes odafigyelni a részletekre: bársony kárpitozás, arany vagy ezüst színű, egyszerű profilú lábak, barázdák és dekoratív díszek nélkül, különféle foltvarrás és varrás.

A pop art nem csak a művészet iránya, bár kétségtelenül innen származik az ihlet az ilyen típusú bútorok tervezéséhez, amelyek kétségtelenül a modern székek. Itt a színnek van a főszerepe! Bármilyen lédús árnyalatot szívesen fogadunk, lehetőleg amennyire csak lehetséges. Ha egy ilyen merész színt kombinálunk az ülés szokatlan formájával, akkor biztos a siker receptje!

To Top