A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Modern szőnyegek

A modern szőnyegek a stílusos belső terek nélkülözhetetlen elemei. Olyan dekoráció, amely nem csak jól néz ki, hanem befolyásolja a meleg benyomását is a szobában. Egyedi

stílusuknak köszönhetően az ilyen típusú termékek karaktert adnak a környezetnek, praktikus és tisztán esztétikai részletként.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Néhány szó a modern szőnyegekről

Gyönyörű és funkcionális – modern szőnyegek

Internetes áruházunk a legjobb minőségű szőnyegeket kínálja – nemcsak a pusztán esztétikai értékek, hanem a méret és az anyagok tekintetében is változatos. Az utóbbi szempontok közül különösen érdemes megvitatni. Milyen szövetekből készülnek leggyakrabban ezek a jellegzetes dísztárgyak és mire kell figyelni vásárlásukkor? A nylon és más szintetikus anyagok határozottan uralják a modern szőnyegpiacot. Az ilyen típusú nyersanyagok olcsók, rendkívül tartósak és széles körű feldolgozási lehetőségeket kínálnak. A sörték itt szinte szabadon alakíthatók - hosszú, egymást átfedő tincsek vagy hagyományos, rövidek formájában. Ami rendkívül fontos, a műanyagból készült modellek nagyon könnyen tisztíthatók, és nem igényelnek különösebb gondozást. Gyermekekkel vagy háziállatokkal teli otthonokban ezek jelentik a legjobb megoldást.

Modern szőnyegek a nappaliba

A nappali egy olyan belső tér, ahol a modern szőnyeg pótolhatatlan eleme. Tökéletesen kiegészíti a kompozíciót - különösen a társalgó közepén. Közvetlenül a kanapék mellett található, felhívja a figyelmet, és meleget kölcsönöz az egész területnek. A A nappali szőnyege az elrendezés szerves része vagy kontrasztos akcentusa lehet. Ha a nappalink kissé egyhangúnak tűnik, egy hosszú kupacos modell az, ami tökéletesen megtöri a banalitást és az unalmat. Érdemes olyan változatot is választani, amelynek színe elüt a környezet dominánsától - akkor az egész helyiség frissességet és divatos kifejezést nyer! A dohányzóasztal alá helyezett modern nappali szőnyeg tökéletesen megkülönbözteti és kiemeli a kiválasztott berendezést. Ne feledje azonban, hogy az anyagnak körülbelül 30 cm-rel kell kinyúlnia mindkét oldalon - az asztallap szélétől. Ekkor a kompozíció stílusosnak és gyönyörűnek tűnik.

Modern szőnyegek – lágy akcentus a hálószobában

Egy másik szoba, ahol a modern szőnyegek a leggyakrabban jelennek meg, az a hálószoba. A tágas szobákban a kétoldalt szívesen elhelyezett ágyneműk hangsúlyozzák a szimmetria benyomását, és garantálják, hogy a vendégek melegen érezzék magukat bent. Kisebb belső terekben, például gyerekszobákban, a hálószobaszőnyegek gyakran a padló nagy részét kitöltik. Kisgyerekeknél nagyon ütősnek bizonyulhat egy ilyen kompozíció, mert a kicsik szívesen maradnak puha felületen. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a tartozék mérete nagy jelentőséggel bír. Néha egy nagy modell túlterhelheti az elrendezést. Éppen ezért a Restilo-nál többféle méretben kínálunk szőnyegeket. Ennek köszönhetően a tökéletesen passzoló modell kiválasztása nagyon egyszerű!

Glamour-stílusú vertigo – modern, hosszú bolyhos szőnyegek

Kétségtelen, hogy a modern szőnyegek egyre gyakrabban jelennek meg otthonainkban. Puhák, színesek, olykor érdekes mintával gazdagítva a melegség benyomását és a legújabb trendek leheletét hozzák otthonainkba. A Shaggy modellek különösen népszerűek a közelmúltban. Lenyűgöző, hosszú sörték jellemzik őket, amelyek a lábak nyomása és saját súlyuk hatására fekszenek. Az ilyen típusú változatok tökéletes elemei a glamour stílusú enteriőröknek, de nem csak! Véleményünk szerint a modern bozontos szőnyegek klasszikus hálószobákban vagy ipari nappalikban is használhatók lesznek. A kifejező textúra vonzza a figyelmet és hangsúlyozza a kellemes légkört. Tehát ha a környezetünk kissé hidegnek vagy szigorúnak tűnik, ez a vonzó kiegészítés könnyen segíthet megváltoztatni a hatást, hogy az érzékszervek számára sokkal vonzóbb legyen!

To Top