A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A modern stílus mindenekelőtt az elegancia, a minimalizmus és a funkcionalitás kvintesszenciája. Az ebben a hangnemben karbantartott bútorok a rendkívüli dizájnt a

használati értékekkel ötvözik. Tökéletes példa erre a modern TV-szekrények, így a nappali berendezésének pótolhatatlan elemei.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Modern TV-szekrények – a nappali kötelező eleme

Nappalszoba egy olyan tér, amely egyszerre alkalmas a társasági életre és a családdal való pihenésre. Ennek az egyedi helyiségnek nélkülözhetetlen elemei az elektronikai eszközök, amelyek tökéletesek nagy bulikhoz és csendes filmes estékhez egyaránt. Ma már szinte mindenki megengedheti magának egy privát házimozit. A képernyő elválaszthatatlan társa a megfelelően kiválasztott TV-állvány. Az ebbe a kategóriába tartozó bútorok minimalista formákkal és konstrukciókkal lep meg minket, amelyek gyakran többet adnak, mint amire számíthatnánk.

A modern TV-szekrény dekoráció és bútor is egyben. Minimalista, alaposan átgondolt szerkezettel, helyet garantál akár nagyobb képernyőméret elrendezéséhez is. Szemet gyönyörködtető megjelenése mellett gyakran jellemzők a tágas polcok és az ügyesen elrejtett rekeszek, amelyekben minden kéznél lévő elektronikus tartozék sikeresen elhelyezhető.

Modernista dekoráció – modern RTV szekrény

RTV-szekrény a berendezés egyik eleme, amely az otthoni televíziókészülékek széles körű elterjedése idején jelent meg otthonainkban. Ez a bútor már évek óta nálunk van, de a formája folyamatosan változik! Az ilyen típusú termékek egyedi modelljei felépítésükben, méretükben és felépítésükben különböznek egymástól, aminek köszönhetően a választás teljes mértékben személyre szabható és a fogyasztók változatos igényeihez szabható.

De mivel lep meg minket a legmodernebb TV-szekrények, és kiknek ajánljuk őket? Az ilyen típusú modellek formái általában minimalisztikusak, mentesek a felesleges díszítésektől. A minimalizmus dominál bennük, ami a legújabb rendezési irányzatok jellegzetes vonása. A modernista modellek a mélyedéseknek és kamráknak köszönhetően is felkeltik a figyelmet, amelyek nem csak az apró elektronikai tartozékok elrejtését teszik lehetővé, hanem forradalmasítják az összes vezeték és kábel elrejtésének lehetőségét is! A Restilonál azonban úgy gondoljuk, hogy a szerkezet háttérvilágítása az a részlet, amely leginkább vonzza a felhasználók figyelmét. A szerkezetbe okosan integrált LED világítás kiemeli a bútorok modernista formáját, és eredeti, hangulatos tónussal gazdagítja a nappalit, ami különösen a filmvetítések alkalmával kívánatos!

TV-szekrények – modern belső berendezés

A TV-állvány kiválasztása egyéni preferenciáinktól és a bútor elhelyezésének helyétől függ. A nagyobb méretű álló szekrények jól működnek egy tágas nappaliban. Ha azonban a nappali kis területű, akkor egy olyan változat, amelyet mindenképpen érdemes megnézni, az akasztható TV-szekrény. A falra akasztott szerkezet nem foglal értékes helyet, így nem befolyásolja negatívan a tágasság érzetét. Asztaltípustól függetlenül a webáruházunk által kínált modellek nem csak elrendezési slágert jelentenek, hanem a minőséggel kapcsolatos elégedettség garanciája is. A gyönyörű dizájn és a funkcionális forma kiváló minőségű anyagokkal párosul.

To Top