A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Műanyag élelmiszertartók

Évente körülbelül 50 000 tonna műanyag zacskó kerül az óceánba, és ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a műanyag mindenhol ott van. Ezért olyan fontos, hogy olyan apró

változtatásokat hajtsunk végre, amelyek segítségével csökkenthetjük a keletkező hulladék mennyiségét. Az első lépés az eldobható csomagolásról való lemondás az újrahasznosíthatókonyhai edénykészletek javára. Ez a gyakorlatilag észrevehetetlen lépés befolyásolja a bolygó állapotát, és pénzt takarít meg, meghosszabbítva a tárolt élelmiszerek frissességét. . Szűk, többször használhatóműanyag edények élelmiszerekhez magunkkal vihetjük bevásárláshoz, vagy hordozható ebéddoboznak is használhatók. A szezonális gyümölcsökkel és érett banánnal töltött fagyasztó edények vitaminbombát jelentenek, amit turmixgéppel finom smoothie tálká varázsolhatunk. A webáruházunk széles kínálatában kapható műanyag konyhai edények űrtartalmukban, kialakításukban és méretükben is különböznek egymástól, de van egy közös bennük: minden részletre odafigyelés

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Műanyag ételtartók – módja a konyha funkcionális megszervezésének

Természetesen a teljesen zéró pazarláshoz teljesen le kellene mondani a műanyag csomagolásról az üvegedények javára, de az üveg súlya és tartóssága miatt gyakran sokkal ésszerűbb megoldás az újrafelhasználható műanyag konyhai edények használata. Az élelmiszerekhez megfelelően karbantartott műanyag edények hosszú ideig szolgálhatnak bennünket. Ráadásul kellően könnyűek ahhoz, hogy magunkkal vihessük bevásárolni egy közeli zöldségesbe vagy piacra, ahol tömeg szerint kaphatók a laza termékek. A többfunkciós konyhai edénykészletek segítenek egy átlátszó kamrában kialakítani, ahol minden terméknek megvan a maga helye. A szorosan záródó termékek, mint pl.: liszt, cukor, dara, fűszernövények vagy tea tovább frissek maradnak, és nem veszítik el aromáikat.A konyhában átlátszó műanyag edények használatával a kiválasztott termékek fogyasztását is ténylegesen ellenőrizhetjük és az élelmiszerekben. A konyhai műanyag edények, mint például az üzletünkben kapható Keeepery, funkcionális adagolókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a cukor pontos mérését, anélkül, hogy félnének attól, hogy a termék nagy része a cukorba kerül. tál helyett a tálban a padlót. Annak érdekében, hogy a kamra ne váljon rendetlenné, érdemes alaposan megtervezni a rendelkezésre álló helyet. Kezdjük azzal, hogy meghatározzuk, mely polcokra helyezzük a darával és liszttel töltöttműanyag konyhai edénykészleteket. Érdemes kis kártyákat készíteni leírásokkal, amelyek segítik a kamra felosztását. Véleményünk szerint a legalacsonyabb polcokra érdemes elhelyezni a legnehezebb edényeket és a napfénynek nem kitett termékeket. A tetejére a leggyakrabban használt termékeket kell elhelyezni, amelyeket könnyűműanyag konyhai edényekbe kell tenni. Az így elhelyezett kamra garancia arra, hogy minden termék mindig kéznél lesz, és a takarítás szó szerint eltart egy pillanatig.

Mit kell figyelembe venni, amikor műanyag edényeket választunk a konyhába?

Vacsora után van bolognai szósz maradékunk, születésnapi buli után pedig egyedi muffinok és egy szelet torta, hogy ezek a finomságok ne veszítsék el ízüket, érdemes tárolni megfelelően. Erre a célra használhatunkműanyag edényeket a konyhába. A házi készítésű édességeknél jól jönnek a légmentesen záródó edények, mint a PAOLO étel- és muffintartó ill. tároló kerek, lapos tortához EMILIO. A professzionális csomagolásban elhelyezett házi édességek nem veszítenek aromájukból és változatlan állapotban látogatják a vendégeket. Az üzletünkben kapható élelmiszerek műanyag edényei higiénikus műanyagból készültek, a tárolt élelmiszerekhez képest teljesen semlegesek. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy kedvenc ételeink nem veszítik el egyedi ízüket. Ha akonyhai edénykészlet mellett döntünk, érdemes olyat választani, amely különböző méretű edényekből áll, így az ételeket igény szerint adagolhatjuk. Ezenkívül a fagyasztóban lefagyasztható egy olyan készlet, mint amini négyzet alakú FRESHBOX tartály, 3 darab. Aműanyag konyhai edényeknél nagyon fontos a szoros fedő, ami megakadályozza a benne lévő folyadékok kiömlését. A műanyag ételtartókat bárhová magával viheti. Tehetünk bele egy második reggelit vagy apróra vágott gyümölcsöt, zöldséget, ami egészséges nassolni fog. A műanyagból készült konyhai edénykészletet többféle színben, méretben és formában érdemes kiválasztani, aminek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy különféle ételek tárolására alkalmasak lesznek, és semmi sem fog kárba esni a konyhánkban!

Funkcionális és hasznos konyhai edénykészletek, amelyeket mindenhová magunkkal vihetünk

A konyhai edénykészletek a látszattal ellentétben nem csak a konyhában működnek majd. Vászon bevásárlótáskába dobva vásárláskor hasznosak lesznek. a szupermarketben. Azzal, hogy olyan üzleteket választunk, ahol tömeg szerint vásárolhatunk termékeket, csökkenthetjük a keletkező hulladék mennyiségét és pénzt takaríthatunk meg, mert az ömlesztve árusított tészta vagy dió általában olcsóbb, mint a gyári csomagolású termékek. Ráadásul az ilyen vásárlások során annyi élelmiszert vásárolhatunk, amennyire éppen szükségünk van. A műanyag élelmiszertárolók fagyasztótartályként is használhatók. Ha kicsik, tárolhatunk bennük házi húslevest vagy zöldségmaradékot, ami hasznos lesz a zöldségpástétom készítéséhez. A Fagyasztótartályok fagylalt-desszertek készítésére is alkalmasak. Aműanyag konyhai edényekbe bepakolhatjuk szeretteinket munkába az ebédet, sőt az általunk elkészített ételeket is elszállíthatjuk bennük, hogy a réten együtt elfogyasszuk. A konyhai edénykészletek nem csak élelmiszerek tárolására alkalmasak, hanem saját készítésű mosogatószereket vagy apróbb tárgyakat, például csavarokat vagy menetes tűt is elhelyezhet bennük. Ne feledje, hogy a szokatlan vagy veszélyes tartalmú konyhai edénykészleteket alá kell írni, és gyermekektől elzárva kell elhelyezni!

Újrafelhasználható műanyag konyhai szemetes készletek

A megfelelő műanyag edények védik az ételt a külső szennyeződésektől. Zöldség- vagy tejtermékek számára zárt műanyag edénybe helyezve. lassabban romlanak. Miért? A műanyag konyhai edények pufferként működnek, elválasztják az élelmiszereket a napfénytől, a nedvességtől és a magas hőmérséklettől. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy az erjedési folyamatok lassabban mennek végbe, és ételeink tovább maradnak frissek. A vásárlás után az eldobható zacskókból egy készlet műanyag konyhai edénybe átvitt élelmiszerek nem mennek át az úgynevezett "műanyagon"; a szag. Azt is könnyebben felmérhetjük, hogy mennyi termék van aműanyag konyhai edényben, és a megfelelő időben indulhatunk vásárolni. A műanyag konyhai edények kiváló megoldást jelentenek az intenzíven illatos termékekhez is, mint például a francia sajtok vagy az alapvető felvágottak. Ha egy adott héten a tervezettnél kevesebbet evett, egyszerűen tegye az ételt egykonténer fagyasztóba, és fagyassza le későbbre. A barna foltos banánokhoz a Fagyasztótartályok is jól használhatók, amelyek turmixos tálka alapjául szolgálnak. Weboldalunkon a konyhai konténerkészletek műanyagból széles választéka található, ezért mindannyian képesek vagyunk ésszerű zéró hulladékot bevezetni az életünkbe.

To Top