A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Műanyag székek

A műanyag székek olyan bútorok, amelyeket leggyakrabban az erkély felszereléséhez kötnek. A kínálatunkban megtalálható modellek azonban meglepnek gyönyörű

dizájnjukkal, amelyek minden bizonnyal megtalálják a helyüket az olyan belső terekben, mint a nappali és az étkező. Csúcskategóriás félkész termékek és lenyűgöző formák – a kínálatunkban szereplő székek egy elrendezési sláger!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Skandináv stílusú szék MARGOT, fekete
  48%
  24h
  Skandináv stílusú szék MARGOT, fekete
  Special Price 6 211,00 Ft Regular Price 11 944,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Műanyag székek és számos előnyük

A műanyag székek egyre elterjedtebbek otthonainkban. Tökéletesek stílusos nappaliba és modern étkezőbe egyaránt. A teljesen vagy részben műanyagból készült üléseknek számos előnye van! A műanyaggal kiegészített székek könnyűek, kényelmesek és könnyen tisztíthatók. Ráadásul ellenállnak a víznek és az időjárási viszonyoknak is, aminek köszönhetően nem csak otthon, hanem erkélyen vagy teraszon is jól működnek. A műanyag étkezőszékek a legnépszerűbbek a lehetséges szennyeződések könnyű tisztítása miatt. A kárpitozott modellekhez képest sokkal egyszerűbb és gyorsabb a szennyeződés eltávolítása a felületükről.

Műanyag székek – a dizájn slágere, amely sokszínűséggel magával ragad

A műanyag székek nemcsak funkcionális értékek tárházát jelentik, hanem gyönyörű dizájnt is. A 100% műanyagból készült kerti modellekkel való társítás itt nem teljesen megfelelő. A jelenlegi modellek változatos dizájnjukkal meglepetést okoztak. A nappaliba szánt ipari műanyag székeket gyakran lakkozott fémből készült fesztávolságokkal és lábakkal gazdagítják. A skandináv modellekre a pasztell színek és a mesterséges anyagok természetes anyagokkal, például fával való ügyes kombinációja hívják fel a figyelmet.

A kínálatunkban található műanyag székek könnyedén illeszkednek mind a minimalisták, mind az eredeti és egyedi formákat keresők ízlésébe. A kategória létrehozásakor a lehető legváltozatosabbá akartuk tenni. Ennek köszönhetően megtalálhatóak a klasszikus dizájnt a rengeteg műanyaggal ötvöző kényelmes étkezőszékek, valamint a jellemzően progresszív dizájn is, amelyben minden elem a kortárs trendeket és gyártási lehetőségeket tükrözi. .

Műanyag szék – merész belsőépítészeti inspirációk

A műanyag szék korlátlan potenciállal rendelkezik. Szinte bárhol elhelyezhető. A modern belsőépítészetben az ilyen típusú modelleket széles körben használják. Kiegészítés az étkezőasztalhoz? Természetesen! Ráadásul egy ilyen rendszer részeként nem kell azonos ülések használatára hagyatkoznunk. Érdemes egy csipetnyi eklektikát bevezetni egy modernista térbe. Az ilyen hatás elérésének hatékony módja egy műanyag konyhai szék használata különböző színekben. Fogadhatunk egy adott modellre vagy több teljesen különbözőre is. Erről szól az említett esztétika – a formák és színek merész kombinációja komolyabb megkötések nélkül!

Műanyag szék – korlátlan lehetőségek

Belső dekoráció műanyag székekkel olyan trend, amely valószínűleg örökre velünk marad. Számos vizuális és funkcionális előnye miatt ez az üléstípus nagyon népszerű választás az otthoni magánélethez. Mivel a műanyag és egyéb mesterséges alapanyagok korlátlan gyártási lehetőségeket adnak, a segítségükkel megalkotott berendezések elemei formáikkal és egyéb tulajdonságaikkal meglepnek és továbbra is meglepnek bennünket. Tehát menjünk előre, és mutassunk be műanyag székeket a különböző helyiségekbe, és készítsünk velük egyedi elrendezéseket.

To Top