A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Műanyag vágódeszkák

Aki szeret főzni, tudja, hogy vannak olyan elemek, amelyek hihetetlenül egyszerűvé teszik az ételkészítést: borotvaéles kések, funkcionális edények és vágódeszkák. Fa,

bambusz, üveg, szilikon, műanyag –minden vágódeszkatípusnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai. Ezért egy adott termék vásárlása mellett érdemes ismerni annak sajátosságait. Kétségtelenül a konyhában a legnépszerűbbek a műanyag vágódeszkák. Ezek a termékek nem csak gyerekesen könnyen kezelhetők, de rendkívül sokoldalúak is. Mire érdemes odafigyelni a műanyag vágódeszka kiválasztásakor?Miért működnek együtt remekül a rugalmas műanyag vágódeszkák a tömör fa deszkákkal? Minden szükséges információt megtalál a műanyag vágódeszkákról szóló útmutatónkban.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Műanyag vágódeszkák: mit kell figyelembe venni a választásnál?

Amikor a műanyag vágódeszka vásárlása mellett döntünk, ne feledjük, hogy ez egy olyan termék, amely folyamatosan érintkezik az élelmiszerekkel. Ez azt jelenti, hogy az elemnek élelmiszer-semleges műanyagból kell készülnie. Érdemes odafigyelni arra is, hogy aműanyag vágódeszka egyes elemeit mennyi és milyen kötések kötik össze. Ezek semmilyen módon nem lehetnek károsak az egészségünkre. Sokan azt gondolják, hogy a fából készült vágódeszkák sokkal higiénikusabbak, mint aműanyag vágódeszkák. Ez azonban nem igaz. A műanyag vágódeszkák szennyeződésmentes anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák a baktériumok elszaporodását. Csak használat közben jelennek meg elakadások a termék felületén, ahol felhalmozódhatnak a szennyeződések. Azonban meglehetősen könnyen megszabadulhatunk tőlük, ha aműanyag vágódeszka-készleteket mosogatógépben mosogatjuk. A konkrétműanyag vágódeszkák kiválasztásakor érdemes ellenőrizni, hogy az egyes pengékhez valók-e. A műanyag vágódeszkák nagyon kompaktak. Nem foglalnak annyi helyet, mint a fa- vagy üvegtáblák, így egyszerűen fiókba rejthetők és csak szükség esetén húzhatók ki. Ez nemcsak esztétikai, hanem gyakorlati okokból is fontos. Különböző ételek elkészítésekor gyakran vágunk vagy aprítunk fel intenzív illatú termékeket, például halat, fokhagymát, hagymát. A műanyagból készültvágódeszka készletek kiválasztásával adott ételhez használhatunk adott deszkát. Nagy segítség a termékek változatos színvilága, aminek köszönhetően könnyebben megjegyezhetjük, milyen termékeket készítünk az általunk választott vágószőnyegen. Nagy segítséget jelentenek a rugalmas műanyag vágódeszkák is, mint például az üzletünkben kapható PRESTO készletA piros szőnyeg hal és hús vágására, a sárga zöldség, a legkisebb zöld pedig kenyér vágására használható. vagy tejtermékek. Ez egy nagyon higiénikus megoldás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy vigyázzunk saját és szeretteink egészségére.

Miért jelenjenek meg a műanyag vágódeszkák a konyhánkban?

Mint már említettük, a műanyag vágódeszkák használatának számos előnye van. A legfontosabb ezek közül a gyermeki gondoskodás. A falapokhoz hasonlóan hosszú kezelésekre kell felkészülnünk: olajozásra, alapos tisztításra és szárításra, így aműanyag vágódeszkákat csak öblítse le vagy dörzsölje le tisztítószerrel, majd tegye be a mosogatógépbe. Ez óriási idő- és pénzmegtakarítás. A műanyagok, amelyekből a táblák készülnek, nem szívják fel az intenzív szagokat. A műanyag vágódeszkák könnyűek és könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra, így az apróra vágott zöldségeket vagy húst közvetlenül az edénybe vagy serpenyőbe öntheti. Ez megkönnyíti a konyha tisztán tartását. A kompakt műanyag vágódeszkát magaddal viheted egy kirándulásra vagy kempingezésre. Ennek köszönhetően még terepi körülmények között is finom reggelit vagy vacsorát készíthet. A műanyag vágódeszkák általában elérhető termékek, amelyek különböző formákban, színekben kaphatók, és emellett számos kényelemmel rendelkeznek. Melyik?

Műanyag vágódeszka készletek – extra segítség a konyhában

A kiválasztottvágódeszka vásárlásakor érdemes odafigyelni arra, hogy van-e benne olyan kiegészítő, ami megkönnyíti a konyhában végzett munkánkat. Ezek lehetnek speciális mélyedések a kerület mentén, mint aPRECIOSO műanyag vágódeszka esetében. Ennek köszönhetően nem ömlik ki a folyadék, amely például egy paradicsom vágásánál megjelenik a deszkán. a konyhapultra. Ez nagyon hasznos lédús zöldségek aprításakor. Fontos a tábla formája és rugalmassága is. A PRESTO vágódeszkák spatula alakúak, így könnyen átvihetők a vágott termékek közvetlenül az edénybe vagy serpenyőbe. Különféle színekben műanyag vágódeszka készletek is kaphatók, kiegészítve szimbólumokkal ellátva - külön a zöldségekhez, húsokhoz, tejtermékekhez. A Rugalmas műanyag vágódeszkák őrült színekkel és díszítéssel rendelkezhetnek (kazettát, adaptert vagy bakelitlemezt imitáló táblák), éppen ezért remek ajándékötlet azoknak, akik szeretnek a konyhában eltölteni az időt.

To Top