A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Mesterséges karácsonyfák / műfenyők

Ha karácsonyra gondolunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az a karácsonyfa. Ezen elem nélkül az ünnepek hiányosak lennének, és nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez hiányozhat.

Hagyományosan élő fákat vásároltak otthonokba, de ma a modern mesterséges karácsonyfák már semmiben sem hasonlítanak az évekkel ezelőttiekhez. Szélesek és sűrűek, és gyönyörűen zöldek. Könnyű összezavarodni, és azt gondolni, hogy ezek valódi növények.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Műfenyő SOPHIE szín üvegzöld stílus klasszikus 220
  72%
  24h
  Műfenyő SOPHIE szín üvegzöld stílus klasszikus 220
  Special Price 14 400,00 Ft Regular Price 51 450,00 Ft
 2. Műfenyő KELLY szín üvegzöld stílus klasszikus 220
  47%
  24h
  Műfenyő KELLY szín üvegzöld stílus klasszikus 220
  Special Price 28 999,00 Ft Regular Price 54 726,00 Ft
 3. Havas műfenyő Tytus, lucfenyő
  36%
  24h
  Havas műfenyő Tytus, lucfenyő
  18 373,00 Ft Regular Price 27 264,00 Ft
 4. Havas műfenyő LENA, jegenyefenyő
  28%
  24h
  Havas műfenyő LENA, jegenyefenyő
  29 740,00 Ft Regular Price 41 525,00 Ft
 5. Fatörzsű havas műfenyő CECILIA
  39%
  24h
  Fatörzsű havas műfenyő CECILIA
  14 109,00 Ft Regular Price 22 447,00 Ft
 6. Havas műfenyő ANNE, jegenyefenyő
  28%
  24h
  Havas műfenyő ANNE, jegenyefenyő
  10 471,00 Ft Regular Price 14 642,00 Ft
 7. Fatörzsű műfenyő CECILIA, jegenyefenyő
  41%
  24h
  Fatörzsű műfenyő CECILIA, jegenyefenyő
  8 772,00 Ft Regular Price 14 160,00 Ft
 8. Műfenyő LEMMY, erdeifenyő
  38%
  24h
  Műfenyő LEMMY, erdeifenyő
  19 952,00 Ft Regular Price 30 541,00 Ft
 9. Műfenyő KLAUS, erdeifenyő
  41%
  24h
  Műfenyő KLAUS, erdeifenyő
  22 491,00 Ft Regular Price 34 491,00 Ft
 10. Műfenyő DIANA, erdeifenyő
  38%
  24h
  Műfenyő DIANA, erdeifenyő
  27 861,00 Ft Regular Price 42 681,00 Ft
 11. Műfenyő OLIWIA, jegenyefenyő
  28%
  24h
  Műfenyő OLIWIA, jegenyefenyő
  14 689,00 Ft Regular Price 20 520,00 Ft
 12. Műfenyő DARIA, jegenyefenyő
  28%
  24h
  Műfenyő DARIA, jegenyefenyő
  14 689,00 Ft Regular Price 20 520,00 Ft
 13. Műfenyő LEA, jegenyefenyő
  29%
  24h
  Műfenyő LEA, jegenyefenyő
  5 893,00 Ft Regular Price 8 186,00 Ft
 14. Műfenyő LENA, jegenyefenyő
  58%
  24h
  Műfenyő LENA, jegenyefenyő
  1 424,00 Ft Regular Price 3 368,00 Ft
 15. Műfenyő WIERA, jegenyefenyő
  28%
  24h
  Műfenyő WIERA, jegenyefenyő
  7 051,00 Ft Regular Price 9 824,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Mesterséges karácsonyfák / műfenyők

Különböző okok miatt választunk mesterséges karácsonyfát – néha valaki a háztartásban allergiás a gyantára, gyakran nem akarunk minden évben új karácsonyfát venni, nem akarjuk minden alkalommal kitakarítani a lehulló tűket. nap. Sok oka van, de egy megoldás – egy jó minőségű mesterséges hóval borított karácsonyfa. Valóban van miből válogatnunk, úgyhogy kezdjetek dolgozni, mielőtt ellepne minket a hó. A karácsonynak felejthetetlennek kell lennie!

Műkarácsonyfák – mit kell figyelembe venni vásárláskor?

Mint minden vásárlásnál, most is emlékeztetjük, hogy a termék minőségére összpontosítson. Fontos, hogy az anyag, amiből a karácsonyfa készül, kielégítő legyen, kellemes tapintású legyen, és minél több gallyas legyen a karácsonyfa. Akkor nem egy szomorú szárra fog hasonlítani, amire a 90-es évekből emlékszünk, hanem egy gyönyörű fára. Ezen kívül ügyeljünk az összeszerelés módjára is – hogy a karácsonyfára csatlakozik-e állvány és hogyan rögzítik a gallyakat – tartósan, vagy kézzel kell beágyazni a „törzsünkre”.

Az első módszer gyorsabb, csak ki kell egyenesíteni a gallyakat és szabadon formázni kell. Az utolsó kritérium a karácsonyfa mérete – válasszunk olyat, amely megfelel annak a helyiségnek, amelyben a karácsonyfa állni fog. Ne felejtsen el elegendő szabad helyet hagyni a mesterséges karácsonyfánk könnyű díszítéséhez. A legkisebb mesterséges karácsonyfa mindössze 80 cm hosszú, és akár egy kis garzonlakásban is elfér. A legnagyobb 2,90 m - minden bizonnyal a legnagyobb ajándékokat is elfér benne, és lenyűgöző benyomást kelt. A karácsonyfa minden lakberendezés kötelező eleme!

A mesterséges karácsonyfák előnyei

A mesterséges karácsonyfák semmiképpen sincsenek vesztes helyzetben egy élő fához képest. Számunkra úgy tűnik, hogy sokan gyakran nem veszik észre, mennyi előnye van egy mesterséges karácsonyfának. Nagyon sok van belőlük, ezért reméljük, sikerül meggyőzni a szkeptikusokat, hogy nézzenek jó szemmel a műfákat és a törzsön lévő karácsonyfákat.

Gazdaság

Ha élő fa mellett döntünk, minden évben plusz kiadással kell számolnunk. Valljuk be, karácsony előtt nagyon sok van belőlük, és jó lenne spórolni valamelyik karácsonyi kötelező darabon. Egy jó minőségű műkarácsonyfa évekig szolgál majd minket. Ahelyett, hogy évente fizetnénk, egyszer fizetünk, és a befektetésünk megtérül. Emellett nem kell mindig sok pénzt költenie, a Műfenyő karácsonyfa Lea minden költségvetésnél költséget jelent.

Rendeljen házhoz

Az élő fák sajnos elveszítik a tűleveleiket, eleinte néhányan kihullanak, de idővel marékkal összegyűjtheted őket. A tűk így mindenhol megtalálhatók – kedvenceink szőrén, székeken, takarókon, kanapékon ... Hasonló a helyzet a gyantával is - a karácsonyfa körül a padlón megjelenő ragacsos anyag az esetleges porhoz tapad, ezért gyakran kell takarítanunk a padlót. Ebben az esetben a mesterséges lucfenyő tökéletes lesz. A Tituszfenyő megígéri, hogy egyetlen tűt sem veszít el, és mindig zöld lesz. A műkarácsonyfa a rend garanciája!

A mesterséges karácsonyfák tartóssága

A magas hőmérséklet nem kedvez a természetes fák jó állapotának. Hacsak nincs kertünk, ahová az ünnepi időszak után újra ültethetjük a karácsonyfát, sajnos a tűlevelet vesztett és elszáradó karácsonyfa nagyon lehangoló látvány, így ha mi vagy gyermekeink különösen érzékenyek és gyorsan kötődnek a dolgokhoz, akkor kíméljük meg magunkat a szomorú búcsútól a növénytől. Az élő fákkal ellentétben a törzsön lévő fa, és különösen a zöld Spruce Lux minden évben visszatér nappalinkba. A mesterséges karácsonyfa, a kaukázusi lucfenyő bármilyen enteriőrbe tökéletes lesz!

Szimmetria – a perfekcionisták paradicsoma

A karácsonyfa egyenletesen szétterült gallyakat, azonnal az állványra helyezés után tökéletesen egyenesen áll. Ha úgy döntünk, hogy műkarácsonyfát veszünk, az még jobban fog hasonlítani egy igazi karácsonyfához. A Fir Vera megvásárlásával azonnal belevethetjük magunkat a fa díszítésébe, hangolásába.

Biztonság

A műanyag Victoria fenyőtűk sokkal kevésbé szúrósak, mint a természetesek, így a mesterséges karácsonyfák egyedülálló előnyt jelentenek a valódikkal szemben a biztonság szempontjából. A mesterséges karácsonyfa feldíszítésében az egész család, a babák is részt vehetnek.

Sajnos egy élő fa esetében nagy a veszélye annak, hogy egy pici gyerek könnyen megsérül. Nemcsak a műfa díszítése kényelmesebb megoldás, hanem akkor is, amikor a karácsonyfa állítólag gyönyörködtet a szemünkben. Nem kell attól tartanunk, hogy egy kisbaba kezével megragad egy gallyat, és fájdalmasan csíp. A mesterséges karácsonyfák is könnyebbek, így ha a fa kidől és valaki ráakad, nem okoz akkora kárt, mint a valódi fák.

Vásárlási kényelem

A legvégén jön az egyik legfontosabb érv. Nem zsebben vásárolunk disznót – az élő karácsonyfákat gyakran már megkötve árulják, és nem igazán tudjuk, milyen lesz a fánk. Csak a magassága és a fajtája alapján döntünk. Az otthoni szétterítés után a karácsonyfa sokszor egyenetlennek, néhol kopasznak bizonyul, máshol viszont túl hosszú ága van. Ez sok nehézséget okoz a fa díszítésében, a korrekciók, vágások, igazítások pedig időnket is felemésztik, amit jobban is ki tudnánk használni.

Ahelyett, hogy kimennénk a hidegbe, sorban állnánk és élő karácsonyfát szállítanánk, hátradőlhetünk egy kényelmes fotelben egy csésze forró teával, és megrendelhetjük a minket érdeklő modellt a restilo.pl néhány kattintással . A műkarácsonyfát futárral szállítjuk házhoz. A kisméretű műkarácsonyfák és a törzsön lévő műkarácsonyfa kiváló választás, a termék bármilyen enteriőrbe tökéletes.

Egy mesterséges karácsonyfa...mint egy igazi

A karácsonyfa sajátos, varázslatos karácsonyi hangulatot teremt. Néha attól félünk, hogy élőfa nélkül nem lesz teljes a karácsony, hogy valami elégtelenséget fogunk érezni. Teljesen felesleges. Jelenleg a műkarácsonyfák pontosan úgy néznek ki, mint az igaziak, sőt, még látványosabb hatást is elérhetünk, mint az élő karácsonyfák esetében. Miért? És ez azért van így, mert a Restilóban kapható karácsonyfa számos modellje még kúpokkal is rendelkezik! Ezért ha valakit aggaszt a természetesség hatása mesterséges karácsonyfa vásárlásakor, úgy tűnik, hogy a Fenyő - Olive, Lux - 3 szál fenyő - Amelia eloszlatja kétségeit végleg. A mesterséges nem azt jelenti, hogy csúnya, sőt igazi téli hangulatot hozhat otthonunkba. Kíváncsi vagy mit? Hó. A fehér, vagy inkább hófödte megfelelő hangulatot biztosít, még akkor is, ha az időjárás trükközik velünk, és kint tél helyett ősz lesz. De ezt nem kívánjuk sem neked, sem neked.

Ha a legtermészetesebb hatásról álmodozik, akkor válasszon egy gyökeres Lux karácsonyfát, mit ne mondjak, nagyon elevenen néz ki! Esik a hó, hadd takarjon el minket, milyen szép ez a téli karácsonyi idő... Hát nem szép? Ha már csak egy karácsonyfa vásárlása van hátra, ne habozzon, csak válasszon a restilo.pl oldalon elérhető modellek közül, díszítse és élvezze ezt a csodálatos időt szeretteivel. Fogadjon egyedi karácsonyfadíszekre. Hiszen a karácsony nem tart egész évben! Webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet otthona karácsonyi díszítéséhez.

To Top