A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Muffinsütő formák

Azt hiszem, mindannyian szeretünk időnként valami édeset enni. Az ízletes és puha péksütemények remek alternatívát jelentenek az egészségtelen bolti édességekkel

szemben. Fontos, hogy a gyengeség pillanatában nem kell a helyi cukrászdába rohannunk. Ízletes édességeket készíthet kényelmesen saját konyhájában.
/a>.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Csak néhány alapvető élelmiszerre lesz szükségünk, például tejre, lisztre és cukorra. A muffinokhoz speciális formák is hasznosak lesznek - jellegzetes, kerek, enyhén domború formát adnak a pékáruknak. Restilo online áruházunk szilikon- és gumitermékeket, valamint eldobható papírcsavarókat egyaránt kínál. Ha többet szeretne megtudni termékeinkről és tulajdonságaikról, kérjük, olvassa el mini útmutatónkat!

Muffin ABC: melyik formát válasszam?

A Restilóban kapható édességsütő formák három kategóriába sorolhatók: szilikon, gumi és fém. Miben hasonlítanak és miben különböznek egymástól? Egy pillanat múlva elmondjuk ezt neked. Mielőtt azonban ez megtörténne, szánjunk egy percet, hogy megismerkedjünk az egyes termékek pontos specifikációival.

Először is, a szilikon formák, amelyek nagyon puha és rugalmasak, biztosan nem foglalnak túl sok helyet a konyhai fiókban. Ráadásul a szilikonformákban sütött édességek nem tapadnak a falra. Nem kell a belsejét növényi olajjal kikennünk, vagy pergamennel kibélelnünk. Ráadásul a szilikon muffinformák nem igényelnek bonyolult gondozást. Csak öblítse le folyó víz alatt, majd hagyja megszáradni a szárítón, vagy törölje le puha pamutkendővel.

Egy másik termék – a gumis sütőtartozékok nagyszerű alternatívát jelentenek a nehéz, kényelmetlen vágógépekhez. Speciális műanyagból készültek, nagyon alacsony és magas hőmérsékletnek ellenállnak. Nem törnek, nem morzsolódnak. Nincsenek éles, kiálló széleik, amelyeken megvághatná magát. Érdemes beszerezni a konyhában és a sütőben használni, különösen akkor, ha a sütést szórakozásként és elszánt gyermekeinkkel való közös időtöltésként kezeljük.

Következő javaslatunk a fém cupcake formák - ezek nagyon tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Megfelelően karbantartva évekig kiszolgálnak minket. Tehát, ha kíváncsi, milyen termékeket válasszon, szilikonból, gumiból vagy fémből készült termékeket - javasoljuk. A szilikon és gumi cupcake formák tökéletesek azok számára, akik értékelik a modern, eredeti megoldásokat, amelyek leegyszerűsítik a házi péksütemények elkészítésének folyamatát. A fémformák viszont minden bizonnyal tetszeni fognak a hagyomány híveinek.

Kis cukrászműhely: Cupcake formák

A sütés szórakoztató lehet. Főleg, ha kéznél vannak speciális cupcake formák, amelyektől minden süteményenk szépen lekerekített, és semmiben sem különbözik a legjobb cukrászdák kiállításain láthatóktól. A speciális formákban elkészített édességek egyenletesek, csinosak, elegáns üvegtálon vagy porcelántányéron is remekül mutatnak. Hogyan lehetséges? Nos, az apró édességek sütéséhez szükséges kellékek nagyon kicsik, ideálisak a puha, ropogós tészta sütéséhez. A túlnyomó többség hullámos szélű, ennek köszönhetően a péksütemények bájos, hullámos szélűek. Érdekes módon a korábban említett szélek nem csak dekoratív szerepet töltenek be, hanem megakadályozzák az édes pudingos massza mozgását is.

Muffinsütő és muffinsütő: mi a különbség?

A kiegészítők kis süteményekhez és muffinsütőkhöz nem ugyanaz a termék? Nagyon hasonlítanak egymásra! Formájuk a hagyományos tepsire emlékeztet, de a sima, egyenletes felület helyett speciális mélyedések vannak, amelyekbe a kész tésztát öntik, majd az egészet a sütőbe teszik. A kis sütemények kiegészítői sokkal sekélyebbek és kisebbek, ez semmi mással nem függ össze, csak magával a sütés természetével. Tehát nem kell magasnak lenniük, és nem is tanácsos. Más a helyzet a muffin termékek esetében, amelyek önmagukban is készen állnak. Emiatt a sütőlapok mélyebbek és nagyobbak. Az általunk elkészített süteményhez és az édes vagy sós töltelékhez egyaránt passzol. 

Express sütés? Csak hajcsavaróval!

Szeretsz sütni, de utálsz takarítani? Nem akarsz hosszú órákat a konyhában tölteni, a mosogató fölött állva, és megpróbálod lekaparni a tészta maradékát? A hajcsavarók vásárlása nagyszerű megoldás az Ön számára! A sütőpoharak  készülhetnek szilikonból vagy papírból. A szilikon poharakat, miután eltávolította az édes péksüteményeket a belsejéből, csak öblítse le folyó víz alatt. Ha a helyzet úgy kívánja, a szilikon hajcsavarókat mosogatószerbe áztatott puha szivaccsal kiegészítve áttörölhetjük, újra leöblíthetjük, majd hagyjuk megszáradni. Hiszen a szilikon hajcsavarókat a konyhafiókunkba tesszük, ahol a következő használatig várnak ránk. A papírpoharak viszont eldobható termékek. A muffin elfogyasztása után azonnal a kukába dobjuk. Tehát, ha nem bánja, hogy néhány percet a takarítással tölt – válasszon szilikon hajcsavarókat, de ha az azonnali megoldásokat részesíti előnyben, a papír hajcsavarókat csak neked találták ki!

To Top