A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Nagyméretű befőttesüvegek

Funkcionális funkcionalitásukból adódóan a nagy üvegeket minden konyhában találni kell. Ezeket konténerként is kezelhetjük, amely lehetővé teszi a laza termékek

rendszerezését, mint pl. teák, fűszernövények, dara, tészta vagy liszt. Ugyanakkor atégelyek varázslatot kölcsönöznek a konyhai munkalapoknak, és kiegészítik a rusztikus elrendezések megjelenését. ABefőttes üvegek is érdekes kiegészítő lehet, ha hosszú útról hozott kövekkel vagy házi készítésű édességekkel töltöd meg. Erdőt is létrehozhatunk bennük egykorsóban. Ne feledkezzünk meg azonban az üvegedények fő céljáról, vagyis a pácolásról, valamint az ízletes, egészséges befőttek elkészítéséről sem. Mit kell figyelembe venni az üvegek kiválasztásakor? Hogyan tesznek lehetővé az 5 literes üvegedények segítségével egyedi asztalrendezést? Mindezt a nagy üvegek

mini útmutatójából fogjuk megtanulni

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

5 literes üvegedények – pácolás a zero waste jegyében

A pácolás igazi reneszánszát éli az elmúlt hónapokban. Nem csoda, hiszen az így elkészített termékek nem csak egészségesek, de egyedi ízt is adnak ételeinknek. A házi kombucha, kimchi vagy ecetes uborka sokkal olcsóbb, mint a kész bolti termékek. Ráadásul saját készítéssel az egyes ételek összetételére is hatással vagyunk. Mit vegyünk figyelembe a befőtt befőttes tégelyek kiválasztásakor?Először is, a tárolóedények minőségi üvegből készüljenek, ellenállnak a sérüléseknek és a magas hőmérsékletnek. Ennek köszönhetően a megfelelően gondozott tégelyek hosszú évekig szolgálnak majd, és minden évben újabb befőttekkel gazdagíthatjuk otthoni kamránkat. Annak érdekében, hogy ne kerüljön levegő a tartályba, ellenőriznünk kell, hogy az üvegek tömítései és kupakjai szorosak és sértetlenek. Ha úgy döntünk, hogy DELLA CASA üvegbefőttes üvegeket vásárolunk, csökkentjük a keletkező hulladék mennyiségét. Atégelyeket sokszor lehet használni, ami minden bizonnyal beleillik a mostanában divatos zero waste mellé. Ahelyett, hogy kidobná a felesleges termékeket, inkább pácolja őket. Ennek köszönhetően télen nem kell drága egzotikus zöldséget, gyümölcsöt vásárolnunk, hanem megfelelően feldolgozott, értékes, szezonális termékeket használunk. A pácolás nem bonyolult receptek használatát jelenti. Csak egy5l-es üvegedényre, sárgarépára és karfiolra, valamint sós vízre van szükségünk. Az így elkészített oldatot öntsük a zöldségekre, és tegyük az egészet a hűtőbe 2-3 hétre. Ennyi idő után finom salátákhoz vagy buddha tálhoz adunk.

Funkcionális üvegedények

A nagy tégelyek, mint például az üzletünkben kapható DELLA CASA Clip on Mason Jars, széles körben használhatók. Használhatók pácolásra, termékek tárolására és egyedi asztalrendezések készítésére. A termékek a nagy kapacitásnak köszönhetően kiválóan alkalmasak házi tinktúrák és gyümölcslevek készítésére. Az ilyen likőrök nemcsak finomak és könnyen előállíthatók, de megfelelő mennyiségben fogyasztva egészségügyi tulajdonságaik is vannak: pozitívan hatnak az emésztésre. Az 5 literes üvegedények lehetővé teszik, hogy különféle ízű likőrkompozíciókat készítsen szezonális gyümölcsök alapján. Ahosszabb tégelyből kisebb, személyre szabott üvegekbe töltött italok nagyszerű ajándék azoknak, akiket szeretünk. A tinktúrákat családi parti alkalmával is felszolgálhatjuk. Ízletes ételek tökéletes kiegészítői lesznek.

DIY: Üvegbe varázsolt erdő, vagy egy tégelyes növényelrendezési ötlet

A nagy tégelyek alapvető rendeltetésüktől eltekintve az asztalrendezés vagy a belsőépítészet egyik elemeként is használhatók. Hogyan lehet megfordítani a közönséges tégely, például DELLA CASA klipes befőttesüveg, varázserdőbe? Mindenekelőtt el kell döntenünk, hogy saját ökoszisztémával rendelkező kertet, vagy félig nyitott kertet szeretnénk. Az első esetben a párás klímát kedvelő növények jól járnak. Éppen ezért, mielőtt elkezdjük a mikrokert beültetését, forduljanak egy barátságos virágüzlethez, hogy összeállítsák a száraz vagy párás levegőt kedvelő növények listáját. Ezután az esztétikai preferenciák szerint választhatunk dekorációkat: színes kavicsok, kúpok, moha. Ezeknek a kiegészítéseknek köszönhetően a kompozíció koherenciát nyer. Erdőüvegedénybenhez megfelelő talajra, aktív szénre és persze egyszoros tégelyre is szükségünk van. Saját készítésű erdő nagy tégelyben egy egyedi ajándék a zöld szerelmeseinek.

Befőttesüvegek – ne csak a konyhában használható

5l-es üvegedények nemcsak a konyhában, hanem az ebédlőben vagy a családi szabadtéri bulik alkalmával is működni fognak. Egy nyári piknik alkalmával az üvegkannákat az üvegekek helyettesíthetik. Friss citrusdarabokkal, mentaágakkal vagy finomra vágott görögdinnyével színültig megtöltve nemcsak lenyűgözőek lesznek, hanem a gyerkőcök és kicsit idősebb vendégek szomjúságát is kielégítik. A csipkeszalaggal vagy vászonzsinórral átkötött nagy üvegek vázaként használhatók a vadvirágokhoz. Ennek köszönhetően azüres befőttes üvegek új életet kapnak, és egyedi dekorációt kapunk, amely tökéletesen kiegészíti a rusztikus stílusú elrendezést. Eredeti ötlet lehet az is, ha szeretteid fotóit illeszted beüvegedényekbe, így extravagáns képkeretet készítesz. Az 5 literes üvegedények segítségével számos érdekes kiegészítőt készíthet, amelyek örömet okoznak vendégeinknek, és segítenek létrehozni egy lelkes belső teret.

Nagy üvegek – elegancia kontra modernitás

Abefőttes üvegek kiválasztásakor érdemes a funkcionalitásra és az elegáns dizájnra koncentrálni, amely a trendek változásától függetlenül beválik konyhánkban. Ha azüvegedényeket választja, mint például a DELLA CASA befőttes üvegeket, biztosak lehetünk benne, hogy univerzális megjelenésük mindig illeszkedik a belső kialakításhoz. Az üzletünkben kaphatóbefőttes üvegek feszes kupakkal és professzionálisan összeillesztett kapcsokkal vannak ellátva, aminek köszönhetően teljes kontrollunk van az elkészített befőttek felett. Az edények széles nyaka megkönnyíti a termékek alapos mosását, és lehetővé teszi a tinktúrák vagy savanyúságok pontos adagolását. Az üzletünkben kínált változatos űrtartalmú tégelyket a kisebbtől az 5l-es üvegekig változatos igényekhez alakítottuk. Ennek köszönhetően olyan mennyiségű befőtt tehetünk beléjük, amennyit megfelelőnek gondolunk. A jól látható helyre elhelyezett, DELLA CASA csíptetővel ellátott tartósító tégelyek rusztikus jelleget kölcsönözneknek, és minden infúzió alkalmával egy csésze finom teát kívánnak vendégeinknek. Egy kis képzelőerő képes megváltoztatni egy hétköznapi ételt úgy, hogy az illeszkedjen az általunk preferált stílushoz. Csak a kedvenc cukorkáira van szüksége színes csomagolásban, és konyhapultunkból cukrászda vitrinje lesz. Egy kis utazási homok és egy marék kagyló egy tengerparti üdülőhely hangulatát kelti a kabinetünkön. Az tégely forma univerzális dekoráció, és számos dekorációs lehetőséget kínál.

To Top