A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Nappali bútorkészletek

A nappali minden otthon kirakata. Itt fogadjuk a vendégeket és töltjük a szabadidőnket a családtagokkal. A belső kialakításnak ezért nemcsak funkcionálisnak, hanem

esztétikusnak is kell lennie. Az ilyen hatást a kész nappaliba készült bútorkészletek garantálják, amelyekkel nagyon egyszerű a tökéletes kompozíció elkészítése!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Nappali – alapfelszereltség

nappali bútorok számos különféle típusú berendezésből és készülékből állnak. Mivel a nappali elsősorban szabadidő-oázisként szolgál számunkra, a belső térben is helyet kell kapni egy többszemélyes ülésnek. A szoba közepe legtöbbször egy kényelmes, kárpitozott bútorból álló garnitúra, melynek elválaszthatatlan társa egy dohányzóasztal nappali asztal vagy egy klasszikus dohányzóasztal. Az így kialakított sarokban a kikapcsolódás minden pillanata megfelelő beállítást kap.

Azonban tagadhatatlan, hogy a lépésről lépésre történő belsőépítészet nem könnyű. A berendezés egyes elemeinek időigényes kiválasztása nem mindig végződik kielégítő eredménnyel. A különféle elrendezési stílusok csábítóak, de a Restilonál hiszünk abban, hogy a legszebb belső terek azok, amelyek harmóniában vannak. Emiatt kínálatunkban nappali bútorkészletek találhatók. Tökéletesen megkomponált, tökéletes kompozíciók létrehozását teszik lehetővé, amelyekben minden elem passzol a többihez.

Nappali bútorkészlet – kinek?

Az általunk kínált nappali bútorok sokféle stílust képviselnek. Szeretne egy skandináv minimalizmussal jellemezhető nappalit létrehozni, amely a fa fehér és természetes színeire és az egyszerű formákra épül? Vagy talán egy klasszikus, elegáns enteriőr az álma? Kínálatunkból a nappali bútorkészlet sokszínűségével lep meg, aminek köszönhetően meggyőződésünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A Restilo olyan konfigurációkat kínál, amelyek alapvető felszerelést tartalmaznak, mint például a szükséges tárolóbútorokat és egy megbízható TV-szekrényt. Vannak olyan kinagyított készletek is, amelyekkel a legnagyobb nappali is tökéletesen és átfogóan berendezhető. A kész bútorkészlet olyan elem, amely sok ízlést megtesz. Különösen azoknak ajánljuk, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy az elkészült elrendezés nem csak funkcionális, hanem harmonikusan is komponált lesz. Hiszen a nappali bútorkészlet minden eleme alaposan átgondolt és tökéletesen illeszkedik a többihez!

Fali egység és modern arculata

A 80-as évek elrendezéséből mindenki által ismert fali egység ismét elnyeri a háziak szívét – de felfrissített változatban. Az ilyen típusú konstrukcióval kapcsolatos feltételezés nagyon pontos - egy nagy bútor, amely rengeteg tárolóhelyet kínál, nagyszerű ötlet! Amit azonban leggyakrabban hiteltelenítenek, az az a tény, hogy elsöprőnek tűnnek. A klasszikus fali egység tele van polcokkal és számos kamrával, de nincsenek áttört elemek, amelyek könnyedséget kölcsönöznének. Emiatt az ilyen típusú bútorok által ihletett bútorok modern megfelelője a finomságon alapul. Tehát hogyan néz ki egy modernista fali egység? Az üzletünkben kínált modellek sok elemből állnak, melyek elrendezése szabadon illeszthető a felhasználók egyéni igényeihez és preferenciáihoz. Az egyes szegmensek egymáshoz közel vagy nagyobb időközönként is felszerelhetők. A nappaliba való függesztett bútorkészlet a mi javaslatunk egy régi iskolai falegység modernizált megfelelőjére. Kiváló alternatívája a klasszikus fiókos szekrénynek és számos szekrénynek, amelyek a belsőépítészet elengedhetetlen elemei.

Inspiráló nappali készlet

A nappali nem csupán egy könyvespolc és egy többüléses ülésből és dohányzóasztalból álló társalgógarnitúra, hanem a környezet szépsége és funkcionalitása is. A Restilo kész nappali berendezései mind az egyszerűségre törekvő minimalistákat, mind a klasszikus eleganciát értékelő embereket tetszenek. Ismerkedjen meg ajánlatunkkal, és hagyja, hogy merész változtatások és metamorfózisok inspirációja legyen!

To Top