A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Nyitott polcok

A bútorok és a tárolóhelyek otthonunk fontos részét képezik. A berendezések és rendszerek számos eleme megkönnyíti az otthoni sarok megszervezését, amely lehetővé teszi a

környezet tiszta és vizuálisan vonzó megőrzését. A nyitott polcok garantálják a kényelmes helyet, ahol megtalálhatja és kiállíthatja kedvenc irodalmi tárgyait, növényeit és még sok mást.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  36%
  24h
  Nyitott háromszintes könyvespolc Tölgy TRAX 67x32x88,5
  Special Price 20 327,00 Ft Regular Price 31 697,00 Ft
 2. Indusztriális tárolópolc loft stílusban LECCO, tölgy, 155,5 cm
  38%
  24h
  Indusztriális tárolópolc loft stílusban LECCO, tölgy, 155,5 cm
  Special Price 28 324,00 Ft Regular Price 46 054,00 Ft
 3. Indusztriális polc nappaliba loft stílusban LECCO, dió, 158,5 cm
  38%
  24h
  Indusztriális polc nappaliba loft stílusban LECCO, dió, 158,5 cm
  Special Price 28 324,00 Ft Regular Price 46 054,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Nyitott könyvespolcok – univerzális bútorok minden belső térhez

A kényelmes tárhely bárhol hasznos. A konyhában leggyakrabban praktikus kiegészítők megtalálására szolgál, míg a fürdőszobában felbecsülhetetlen értékű kozmetikumok és kisgépek szervezője. Érdemes azonban elismerni, hogy a nappali és a hálószoba olyan belső terek, amelyekben mindig legalább egy könyvespolc található. Ezenkívül a csarnok olyan térnek bizonyul, ahol az ilyen típusú bútorok nélkülözhetetlenek. Amint látja, ez a berendezés nagyon sokoldalú és pótolhatatlan. Nem csoda, hogy olyan lelkesen nyúlunk a nyitott polcok felé az otthoni sarkok kialakításakor.

Hogyan válasszunk nyitott könyvespolcot?

A nyitott könyvespolc többlépcsős szerkezete különféle formákat ölthet, és a gyártók különféle anyagokat használnak a bútorgyártáshoz. Kínálatunkban egyértelműen az acélból vagy lakkozott fémből készült vázra épülő modellek dominálnak. Maguk a polcok általában tartós és könnyebben gondozható bútorlapból készülnek. Ezeknek az anyagoknak a kombinációja tartós és hosszú évekig használható otthonunkban. Bár a nyitott polcok gyakran ugyanazokból az alapanyagokból készülnek, vizuálisan megkülönböztetik őket. Éppen ezért azoknak, akik értékelik a magas minőséget, nem kell lemondaniuk a tartósságról a vizuális vonzerő érdekében. A különféle termékek megszólíthatják mind az ipari stílust kedvelő minimalistákat, mind a rendkívül dekoratív formákat kedvelőket. Véleményünk szerint különösen figyelemre méltóak a csillogó dekorációnak megfelelően kialakított nyitott polcok. Az arany színű keret és a fehér márványhoz hasonló polcok a minőségi formába zárt elegancia garanciája.

Nyitott polcok – rengeteg dizájn

A tökéletesen illeszkedő nyitott könyvespolc egy olyan bútor, amely nemcsak esztétikai ízlésünkhöz tökéletesen illeszkedik, hanem a kiválasztott környezethez is igazodik. A legtöbb modell szabványos mélysége körülbelül 35 cm. A szélesség és a magasság esetében sokkal nagyobb eltérést tapasztalhatunk, ami megköveteli, hogy ellenőrizzük, milyen paraméterértékek lesznek a legkívánatosabbak.

Egyre több termék lep meg minket szokatlan formájával is. Az elmúlt évadok abszolút slágere a nyitott szobapolcok, amelyek formája kissé létra emlékeztet. Az iparosság leheletét hozzák a belső térbe, és lehetővé teszik különféle tárgyak tárolását - a kicsiktől a kissé nagyobbakig. Az üzletünkben kapható modellek közül kiemelkednek a háromszög alakú zárt oldalú opciók - felül keskeny, alul a legszélesebb. Egy ilyen jellegzetes konstrukció felkelti a figyelmet, és kicsit más gyakorlati értékeket biztosít számunkra, mint a klasszikus nyitott polcok esetében.

Hely egy éremnek – nyitott polcok otthoni elrendezésben

Kétségtelen, hogy a nyitott könyvespolc olyan felszerelési elem, amely nélkül nehéz elképzelni egy otthon belső terét. A praktikus forma lehetővé teszi, hogy a környezetet makulátlan rendben és látványban tartsuk, mert a nyitott szerkezet kiválóan tárja fel a dekorációkat. A legtöbb modellt kis mélység jellemzi, amely nem foglal túl sok helyet a környezetben és magán a padlón. Ha azonban különböző okok miatt nincs hely a szobánkban az ilyen típusú bútoroknak, de nem szeretnénk lemondani a többlépcsős tárolóeszközökről, akkor ebben remek alternatívát jelentenek a akasztópolcok ügy. A falra szerelve lehetővé teszik az amúgy is általában szabad hely kihasználását.

To Top