A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hideg este kedvenc könyved kíséretében? Vagy talán a környezet megváltoztatásának vágya? Ezeknek a helyzeteknek a közös nevezője a nyomtatott takarók! A puha kiegészítők

pótolhatatlanok, ha az ablakon kívüli hőmérséklet csökken. Ráadásul telített mintáiknak köszönhetően eredeti belső dekorációként is működnek.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Nyomtatott takaró – hogyan találjuk meg a tökéleteset?

A tökéletes nyomtatott takaró kiválasztásánál az esztétikai és a gyakorlati igényeket egyaránt figyelembe kell venni. Hiszen ez a fajta kiegészítő többféleképpen szolgálhatja környezetünket – a kellemes huzattól a kanapék vagy egyéb szabadidős bútorok dekoratív és védő funkciójáig. A sokszínű anyag mindig felhívja magára a figyelmet, és modern hatást kölcsönöz az egész környezetnek. A díszek és minták azonban kissé elsöprőek lehetnek. A tökéletes változat kiválasztásához válaszoljunk arra a kérdésre, hogy finom vagy kifejezőbb dekorációra számítunk? Az első esetben a nyomott, visszafogott színű takarókat ajánljuk, amelyek tökéletesen illeszkednek minden dekorációhoz. Abban a helyzetben, amikor a textil kiegészítők jellegzetes akcentussá válnak, válasszunk egy telített mintával rendelkező modellt.

Gondoskodjon egy nyomtatott takaróról

Az ilyen típusú textíliák tisztítása és mosása során különösen ügyeljen a gyártó által a címkén vagy a csomagoláson elhelyezett jelölésekre. Feliratokkal és mintákkal ellátott takaró esetén semmiképpen ne használjon fehérítőt - szintén hegyesen. A vasalás sem tanácsos, mert a magas hőmérséklet visszafordíthatatlan károkat okozhat, nemcsak a takarónkat tönkreteheti, hanem a vasalót is károsíthatja. A legtöbb modell azonban gond nélkül mosható mosógépben. Ilyen helyzetben azonban ne felejtsen el kellően alacsony hőmérsékletet, valamint a kényes anyagokhoz való üzemmódot használni. Fontos, hogy a nyomtatott takarókat az első használat előtt mindig érdemes kimosni – ennek köszönhetően az anyag ismét világos lesz, így még kellemesebb tapintású.

Inspiráló idézet-ötletek

A feliratos, mintás takarók nem csak eredeti dekoráció, puha huzat, de vonzó ajándék is lehet szeretteinek. Köszönhetően egyszerűen személyre szabhatjuk a körülöttünk lévő teret, minden háztartástagnak saját, egyedi burkolatot biztosítva. A kellemes tapintású szövetek mindenhol jól használhatók – a kisgyermekszobától a nappalin át a felnőtt hálószobákig. A kínálatunkban megtalálható modellek sokasága a legkülönfélébb igényeknek is megfelel. A botanikai mintázatú változatokat a növények és virágok kedvelőinek ajánljuk, a geometrikus mintázatú takaró pedig tökéletesen beválik egy klasszikus rajongó szobájába. Környezetünk harmóniájának és az elegancia érzésének fokozása érdekében nyúljunk hozzáillő párnák után. Tökéletesen kiegészítik az elrendezést, és az egész házat egyedi, hangulatos atmoszférával töltik meg.

 

To Top