A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Olívaolaj- és ecettartók

Minden termék különleges bánásmódot érdemel, mert az íze határozza meg az általunk készített ételek végső hatását. Ezért mondunk nemet a csomagolatlan fűszernövényekre, az

állott kávébabokra és a konyhára, amelybőlhiányzik egy megfelelő olajos és ecetes üveg! Még a legjobb minőségű termékek is elveszítik ízüket és tulajdonságaikat, ha napfénynek vagy magas hőmérsékletnek vannak kitéve. Ezért nem csak az a fontos, hogy mit veszünk, hanem az is, hogy hogyan tároljuk! Főleg a konyhában elterjedt olívaolaj esetében egészséges, de mindenekelőtt íze van finom . Kár, hogy az ünnepek alatt vásárolt eredeti görög olívaolaj néhány hét után elveszti egyedi tulajdonságait. Hogyan tároljuk az olívaolajat? Milyen olívaolajos palackok működnek majd minden otthoni kamrában? Hogyan készítsünk dekoratív palackokat olívaolajhoz? Mindezt az olaj- és ecetpalackokról szóló minicikkből fogjuk megtudni.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Mit kell szem előtt tartani az olajtartály és az ecetes flakon kiválasztásakor?

Az olívaolaj nagyon finom termék, amelynek íze és tulajdonságai könnyen tönkremennek. Hasonló a helyzet az ecet esetében is, amelynek a lengyel konyhában számos felhasználási területe van, az ételszenteléstől a klasszikus zselé vagy saláta fűszerezéséig. Ezért a gyári műanyag edények helyett érdemes az olajhoz vagy ecethez üvegpalackot választani Miért? Először is, a termékek nem engedik át a "műanyag íze" által nevezett szagot. Másodszor, ha sötét üvegolajtartályt használ, a folyadék nem lesz kitéve a napsugárzásnak, ami oxidálja azt, amitől az olaj avas lesz, vagy az ecet megromlik. A napfény káros hatásai mellett az olaj és az ecet is rossz hatással van a levegőre, ezért is nagyon fontos, hogy aolajos és ecetes edények szorosan zárjanak. Az olaj- és ecetes edény kiválasztásánál figyeljünk arra, hogy jó minőségű anyagokból készülnek-e, és ellenállnak-e a sérüléseknek.A legkedveltebb olajos és ecetes palackok anyaga, akárcsak egy praktikusnak. üzletünkben kapható VITAMINO ecetadagoló műanyagból készült. A szintetikus anyagok, amelyekből azecetes és olajos tartályaink készülnek, nem lépnek kémiai reakcióba a tárolt élelmiszerekkel, így teljesen biztonságosak az egészségre, és nem változtatják meg a folyadék ízét. Ráadásul a műanyag könnyű, így a belőle készült termékek kézreállóak és könnyen használhatók, ami rendkívül praktikus a fiatalabb háztartástagok vagy idősebbek számára. Függetlenül attól, hogy szintetikus, fém, porcelán vagy esetleg üveg mellett döntünk, mint a praktikus olaj, ecet, sótartó, borsszóró, CLUBfogpiszkáló készlet esetében, figyeljünk arra, hogy az anyag, amelyből a termék készült, a legjobb minőségű. Ezek után már nincs más dolgunk, mint kiválasztani a belsőnkhöz illő, érdekes kialakítású kiegészítőket.

Elegáns és funkcionális olajos és ecetes palackok

Feltételezzük, hogy a legkisebb termék is befolyásolja az elrendezés összképét, ezért az ecet- és olajtartály kiválasztásakor nem csak a használhatóság, hanem az objektum kialakítása által is. Áruházunkban kaphatóolajadagolók, melyeket elegáns, időtálló dizájn jellemez, amely bármilyen enteriőrben beválik. Az olívaolajos üvegek, mint például a VITAMINO olajadagoló, modern formájuknak köszönhetően nemcsak a konyhapulton, hanem az étkészlet összefüggő elemeként is kiválóan használhatók. . A tételben lévő szűrőt megtölthetjük kedvenc fűszereinkkel: medvehagyma, chili vagy habanero paprikával vagy friss fűszernövényekkel, aminek köszönhetően azolajtartály teszi teljessé az elrendezés megjelenését, vendégeink pedig elkényeztetve, mint a legjobb olasz étteremben. Egy másik praktikus és ízléses megoldás a tölcsérrel ellátott olajpalackok. Ez a hasznos tipp megkönnyíti a megfelelő mennyiségű olaj felöntését, és megakadályozza a csöpögést is. Ezenkívül az ilyenecet- vagy olajtartálykönnyen tisztítható. A műanyagból készültecetes flakonnál nem kell mást tenni, mint az egyes alkatrészeket lecsavarni, leöblíteni, majd mosogatógépben elmosni. Ne feledje, hogy ne töltsön új ecetet vagy olajat olyan edényekbe, amelyek korábban használt termékek maradványait tartalmazzák. Az ilyen újratöltés aaz ecet- vagy olajtartályelőzetes alapos tisztítása nélkül mindkét folyadék ízét hátrányosan befolyásolja. Ezért olyan kényelmesek az átlátszó,olívaolajos üvegekek, amelyek nemcsak szépen bemutatják az általunk készített házi olajokat, hanem a termékek állapotát is kontrollálják. Ezentúl a minden nap szükséges olaj mindig kéznél lesz, és tetszés szerint fűszerezheti az ételeket.

DIY: dekoratív olajos és ecetes palackok

Az üzletünkben kaphatóolaj- és ecetes adagolók már elegánsnak tűnnek, de néhány kiegészítéssel egyedi karakterűvé varázsolhatjuk a termékeket. Ha provence-i stílusú étkezőt szeretnénk, használhatunk kis fonott kosarakat, amelyekre krémes szalagokat vagy csipkét helyezhetünk. Ennek köszönhetően a benne elhelyezettadagolós olívaolajos palackok egyedi karaktert nyernek, amely tökéletesen illeszkedik a rusztikus, klasszikus enteriőrbe. Remek megoldás lehet a kockás anyag használata és a vászon zsinórral történő megkötése is. Egy ilyen dekoratívolajos flakon egy családi olasz bisztróba visz minket, és hangulatos karaktert kölcsönöz az étkezőnek. Az olívaolaj díszítőpalackjai kézzel írott nevekkel vagy kezdőbetűkkel szintén nagyszerű ajándék a mediterrán konyha szerelmeseinek. Az ilyen személyre szabott olajadagolók nemcsak az időjárás viszontagságaitól védik meg a folyadékot, de a konyhát is gyönyörűen díszítjük, ha egy polcon tesszük ki őket az egzotikus fűszerek közé. Szívből jövő ajándéknak jó ötlet egyVITAMINO olajadagolót adni kedvenc gyógynövényeink összetételével. Ki ne szeretne egy olyan kakukkfüves vagy bazsalikomos csokrot, ami nem csak jól néz ki, de finom is? Nálunk adíszüvegek olívaolajhoz az ajándék sláger!

Adagoló öröm egy praktikus olajadagolóval

Valószínűleg a legtöbbünkkel megesett, hogy miközben egy salátát egy kis olívaolajjal próbáltunk ízesíteni, véletlenül annyit öntöttünk a tányérra, hogy az egész úszott az öntetben . A funkcionális befejezés nélküliolajtartályok használatával nagyon nehéz pontosan megmérni például az olaj mennyiségét. Ezért jelentenek nagy segítséget atölcsérrel ellátott olívaolajos palackok vagy a speciálisolaj-adagolók.Az adagolóval ellátott olajos palackok lehetővé teszik a folyadékok precíz adagolását, anélkül, hogy félnének a megromlástól. az általunk készített ételek ízét. A Díszüveg olívaolajhoz tölcsérrel és a CLUB olaj/ecet permetező olyan termékek, amelyek nem csak az ételek tökéletes fűszerezését teszik lehetővé, hanem a folyadékok állandó minőségét is biztosítják. magukat.

Ecetadagoló – funkcionális étkészlet

Ahogyan nehéz elképzelni a görög konyhát teli olajos palack adagolóval nélkül, Lengyelországban sok ételhez ecetet kell hozzáadni, ami savanyítja. és egyedi ízt ad hozzá az ételekhez. Annak érdekében, hogy a termék hosszú ideig megőrizze tulajdonságait, speciálisecetes edényekben kell tárolni. A legjobb megoldás egy légmentesen záródóecetes palack vagy egy praktikusVITAMINO ecetes adagoló használata. Az olajhoz vagy ecethez való üvegpalackokra az elegáns dizájn jellemző, ezért minden étkészlethez tökéletesen passzolnak. Ezen kívül az ecet adagolóval vendégeink egyedileg fűszerezhetik az elkészített ételeket. Érdemes megjegyezni, hogy atölcsérrel ellátott olajpalackokból esztétikusan összefüggő szetteket lehet összeállítani, amelyek harmóniát és rendet biztosítanak az étkezőasztalon. Éppen ezért néha a legjobb megoldás, ha egy sorozatból vásároldíszüvegeket olajhoz és ecethez. Az üzletünkben kapható sokszínűolaj- és ecet-adagolók mindenkinek tetszeni fognak, aki érdekes, elegáns dizájnt és funkcionális megoldásokat keres a konyhában és az étkezőben. A Restilo stílusos dolaj- és ecetes adagolói minden étkészlet kötelező elemei!

To Top