A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Pamut ágynemű

Az ágynemű nemcsak hálószobánk csodálatos díszítőeleme, hanem a belső elrendezést is kiegészíti. Mindenekelőtt olyan kell legyen, mint egy második bőr, amely elalvásba

burkol minket, így biztosítva a pihenés magas komfortérzetét. Végül is napi nyolc órát töltünk ágyban. Ez idő alatt szervezetünk regenerálódik, felkészülve a másnapi kihívásokra. És bár triviálisnak tűnhet – egy páratlan, túl merev vagy harapós ágynemű megzavarhatja ezt a nagyon fontos folyamatot. Mit tegyünk tehát, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk a kikapcsolódáshoz?

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Királyi pamut, vagy miből készült pamut ágynemű

A pamuttermékek évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. Miért történik ez? Nos, a pamut természetes anyag. Könnyű, kellemes tapintású, még a legérzékenyebb bőrt sem irritálja. Hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így kisgyermekek és allergiások is használhatják. Kiváló légáteresztő képességet biztosít, tavasszal és nyáron, valamint ősszel és télen is remekül működik.

A pamut ágynemű ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Magas hőmérsékleten mosható.Nem igényel speciális mosószert, például öblítőt vagy kapszulát. Egy egyszerű púder elegendő az anyag felfrissítéséhez. Ráadásul az anyag nem deformálódik mosás közben. Könnyen vasalható is. A pamut ágyneműcsaládhoz tartozik még szatén ágynemű, flanel vagy dzsörzé anyag. Mik a különbségek? És miben hasonlítanak? Milyen előnyökkel jár a használatuk?

Pamut ágyneműgarnitúrák. Melyik ágyneműt válassza?

A szatén ágynemű elsősorban a luxus szimbóluma. Gyönyörű, elegáns, nagyszerű matracon. Fényes és csúszós tapintású, kellemes hűvösséget és megkönnyebbülést kölcsönöz az alvónak. Önmagában azonban nem biztos, hogy nagyon alkalmas a hidegebb hónapokra. A legnagyobb melegben kellemetlen módon tapad a testhez. Megoldás? Pamut ágynemű szatén szövéssel. Egyesíti a szatén és pamut ágynemű tulajdonságait. Csodálatosan csillámlik, rendkívül puha és bársonyos tapintású.

Fenomenálisan néz ki a hálószobában, mivel az ágy csodálatos dísze. Ezen kívül nagyon szépen beburkolja az alvó embert, a legmagasabb színvonalú és kényelmes pihenést biztosítva számára. Ideális megoldás mindazok számára, akik értékelik a pamut tartósságát és könnyedségét, valamint a szatén elegánsságát és eleganciáját. A legszebb kompromisszum. A flanel ágynemű puha pamutszövetből készült. A standard változattól a rendkívül finom szálborítás különbözik, amelyet az anyag felületének először karcolásával, majd nyírásával nyernek. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, kellemesen betakarja a testet, meleget és hideg elleni védelmet biztosít. Annak ellenére, hogy a flanel ágynemű a szatén szövésű pamut ágyneműhöz képest vastagnak tűnik, nem nehéz és nehezen használható. Gyerek és felnőtt hálószobájába egyaránt tökéletes. Főleg ősszel és télen, amikor az ablakon kívüli hőmérséklet nem kedvez nekünk.

A mezből készült ágyneműgarnitúrákra is érdemes odafigyelni. Fontos: kötött anyagok, nem szövetek. A kötöttáru fonalból készül, hurkokat képezve. A szövet két szálból készült - láncból és vetülékből, függőlegesen és vízszintesen összefonva. A jersey ágynemű előnyei elsősorban a puhaság és a rugalmasság. Anyagát nagy nyújthatóság jellemzi, melynek köszönhetően könnyen a matrac méretéhez igazíthatjuk. Ráadásul a jersey anyagból készült ágynemű nem gyűrődik. Egyedi tulajdonságait figyelembe véve nem kell teljesen a vasalással bajlódnunk. Ez óriási idő- és energiamegtakarítás!

Pamut ágyneműgarnitúrák: a választás az Öné

Szortimentünkben két kollekció áll a pamut ágynemű élvonalába: a Diamond és a Ducato. A legnagyobb gondossággal készültek, kiváló minőségű pamut felhasználásával. Biztosan kielégítik a legigényesebb vásárlók elvárásait is. Tökéletesen puha tapintású, rendkívül strapabíró, tökéletesen illeszkednek a testhez, így növelik a pihenés kényelmét. A karjukban aludni igazi öröm! Ó, ha egész nap az ágyban maradhatnál! A széles méret-, minta- és színválasztéknak köszönhetően a pamut ágyneműgarnitúrák tökéletesek felnőtt és gyerek hálószobába egyaránt. Garantáljuk - nálunk mindenki talál magának valót. Az időtlen klasszikusok és az elegancia hívei, a modernitás szerelmesei, a komikus vonalak kedvelői, a romantikus, virágmintás szerelmesei vagy az egzotikus Közel-Kelet kedvelői egyaránt.

Elegáns pamut ágynemű: a Diamond kollekció

A Diamond kollekció több mint hatvan, 120 g/m² súlyú pamut ágyneműt tartalmaz. A pamut ágyneműgarnitúrák általában négy méretben kaphatók. Gyermek- és ifjúsági szobába a 135x200 + 80x80*1 méretű lesz a legalkalmasabb, felnőttnek egyszemélyes ágyon egy kicsivel nagyobb, 155x200 + 80x80*1 méretű lesz. Kétszemélyes ágyakhoz 200x200 + 80x80*2 és 200x220 + 80x80*2 méretű pamut ágynemű ajánlott. A rövidebb párok félelem nélkül választhatják az általunk javasolt első változatot, míg a magasabbak jobban érzik magukat egy kicsit hosszabb anyag alatt.

A tökéletes méretű ágynemű kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a paplan méretét – nem ajánlott túl nagy paplanhuzatot vásárolni, mert a töltelékünk felkunkorodik és forog benne. A paplan és a párnahuzat tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Csak akkor lesz alvásunk zavartalan és békés. Miután kiválasztottuk a megfelelő méretű pamut ágyneműt, továbbléphetünk a következő szakaszba. A személyes preferenciánknak leginkább megfelelő minta és szín kiválasztása. Vásárlás előtt érdemes átgondolni – milyen árnyalatokban érezzük magunkat a legjobban? Élénk és intenzív, vagy nyugodt és visszafogott? Meleg és napos, vagy hűvös, inkább a télhez köthető? Mely színek egészítik ki tökéletesen hálószobánk belsejét, és melyek nem fognak jól mutatni benne? Ebben a részben érdemes felhagyni azzal, hogy az ágyneműről egyetlen termékként gondolkozz, és inkább próbáld meg az elrendezés részeként elképzelni. Illessze falaink, bútoraink, padlóink és kiegészítőink színéhez. Csak akkor tudjuk figyelmünket a dizájnra összpontosítani, ha biztosak vagyunk álmaink szettjének tónusában.

És van miből válogatni. A Diamond kollekció szép, pamut ágyneműt tartalmaz, elragadó virág- és növénymintákkal. Némelyikük nagyon finom és finom, apró virágok vannak szétszórva az anyagon. Mások meglepnek léptékükkel és méretükkel. A minta erőssége és intenzitása tőlünk függ. Ha azonban a naturista minták nem éppen azok, amelyekben a legjobban érezzük magunkat, mindig fogadhatunk egyszerű, geometrikus formákat. Pontok, kötőjelek, rács. Négyzetek, körök, háromszögek. Csillagok, rombuszok, ötszögek. Rengeteg lehetőség van! A szöveg olvasása közben azonban még mindig azt gondolja, hogy valószínűleg nem erről van szó... dilemmáira a Kelet lehet a válasz. A közel-keleti stílusra utaló nagyon elegáns, súlyos minták minden enteriőrt felpezsdítenek, egy kis varázslatot és egzotikumot adva hozzá. Őszinte szándékunk ellenére nem vagy teljesen meggyőződve? Próbálja ki a kétoldalas pamut lepedőket. Ha teljesen megváltoztatja hálószobája elrendezését, csak fordítsa meg a készletet! A paplanhuzat egyik oldala általában fantáziadús és sokszínű, míg a másik oldala teljesen sima. Ennek köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatod hangulatodhoz és körülményeidhez a dekorációt.

Szép pamut lepedők: a Ducato kollekció

A Ducato kollekció több mint húsz, 130 g/m² súlyú pamut ágyneműt tartalmaz. A Ducato széria a Diamondhoz hasonlóan sok színben és mintában kapható, de abban különbözik elődjétől, hogy mako-szatén szövésű. Mit jelent ez számunkra? Nos, az anyag, amiből készült, nem szokványos pamut, hanem egy különleges, egyiptomi fajta. Finom és kifinomult, de ugyanakkor nagyon tartós. Ez az anyag rendkívül elegánsnak és elegánsnak tűnik. Hasonlít a közönséges szaténra - csillog és ragyog, de nem olyan hideg és csúszós. Ennek köszönhetően nem csak a tavaszi-nyári, hanem az őszi-téli szezonban is tökéletes lesz. A pamut ágyneműgarnitúrák akár tizenhat méretben is elérhetőek! A paplanhuzat méretétől függően a párna mérete is változik. Kínálatunkban nem kétséges, hogy mindenki talál magának valót.

Hogyan kell ápolni a pamut ágyneműt?

Nem számít, milyen típusú ágyneműt választunk, a munkaminta mindig ugyanaz. Az ágynemű megfelelő mosásához először ki kell fordítani. Ennek köszönhetően hosszabb ideig megőrizzük a 3D nyomatok színmélységét és intenzitását. Ezután nézze meg alaposan a lezárást. Ha a paplanon gombok, kampók vagy kapcsok vannak, ezeket rögzíteni kell. Mechanikus zár esetén - csúsztassa el. Az így elkészített anyagot kockákra hajtva a mosógép dobjába helyezzük. Ezzel minimalizáljuk a gyűrődések kockázatát, aminek köszönhetően a következő szakaszokban könnyebben tudjuk használható állapotba hozni az anyagot. Ezután a gyártó ajánlásának megfelelő hőmérsékleten, megfelelő mosószerrel mossuk ki az ágyneműnket. A mosási ciklus befejezése után távolítsa el az ágyneműt, egyenesítse ki és akassza fel egyenletesen. Amikor teljesen megszáradt, terítsük ki egyenes felületre, és vasaljuk ki, így eltüntetjük az összes hajlatot és gyűrődést. A végén igény szerint vagy elegáns kockára hajtogatjuk a szettet, és a gardróbba rejtjük, vagy a hálószobába megyünk, ahol a paplant és a párnát a tiszta és friss ágyneműnkbe takarjuk.

To Top