A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A lakás rendezésekor érdemes megjegyezni a kiegészítők fontos szerepét, amelyek gyakran megváltoztatják környezetünket és stílusossá teszik azt. Véleményünk szerint, ha

dekorációról van szó, a legjobb, ha a praktikus díszítésekre koncentrálunk, például a pamuttakarókra.

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Puha, kétszínű, beszegett takaró HOMELIKE, égkék, 150x200 cm
  70%
  24h
  Puha, kétszínű, beszegett takaró HOMELIKE, égkék, 150x200 cm
  Special Price 5 941,00 Ft Regular Price 19 652,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Pamut takaró – miért éri meg?

A textil kiegészítők vásárlásakor a siker kulcsa a megfelelő anyag kiválasztása. A Takaró a belső kiegészítők speciális típusához tartozik. Amellett, hogy esztétikus és stílusos megjelenésével kell a szemet gyönyörködtetnie, a kívánt praktikus tulajdonságokat is biztosítania kell számunkra. A nemes, természetes anyagból készült pamut takarók tökéletes megoldásnak bizonyulnak ebben a kérdésben. A pamut növényi eredetű szövet, amelyet évek óta használnak a textiliparban. Számos tulajdonság jellemzi, amelyek között számos előnyt említhetünk. A fő előnyök közé tartozik a szakítószilárdság, a magas fokú hőszigetelés és a puha tapintású textúra. Pamuttakaróval takarva hipoallergénre is számíthatunk. Ez az anyag arról híres, hogy nem okoz allergiát és nem hordoz allergént, így ideális megoldás az allergiások számára. Fontos, hogy az anyag nem okoz bőrirritációt – rendkívül kényes, így a legkisebbek számára is biztonságosan használható.

Pamuttakaró sokoldalú kiegészítőként

A pamuttakarók elsősorban takaróként szolgálhatnak hűvösebb éjszakákon és estéken. Ez az anyag magas szintű hőszigetelést biztosít. Azonban nem ez az egyetlen módja egy ilyen típusú kiegészítő használatának! Kiderült, hogy sok más módszer is létezik. Az elrendezési oldalról a takarót többek között stílusos huzatként használhatják bútorokhoz, köztük pihentető fotelhez. A pamutból készült modell azonnal megváltoztatja a régi ülést, és modern megjelenést kölcsönöz neki. Menjünk előre, és válasszunk egy érdekes mintával díszített változatot, amely felkelti a figyelmet, és divatos arckifejezést kölcsönöz az egész környezetnek!

Bútoraink elrendezésének teljessé tételéhez érdemes még egy textil kiegészítővel kiegészíteni a kompozíciót. A puha párnák tökéletes társnak bizonyulnak a takaróhoz. Válasszunk olyan modelleket, amelyek a plédhez illő színekkel vannak kidolgozva, és ezáltal vonzó elrendezést alkotnak funkcionális értékekkel!

Pamut takarók – hogyan válasszuk ki a tökéletes modellt?

A megfelelő változat kiválasztása attól függ, hogyan akarjuk használni, és kinek szánjuk. A pamut takarók, amelyek kellemes huzatként szolgálnak számunkra, megfelelő méretűek legyenek. A méret különösen fontos olyan helyzetben, amikor a kiegészítés védő és dekoratív funkciót is betölt a nappali bútorzatban. Ekkor szükség lehet a berendezés méreteinek letöltésére – igazítsuk hozzájuk a megfelelő modellt.

Azonban kétségtelen, hogy a pamuttakaróknak mindenekelőtt meg kell felelniük esztétikai preferenciáinknak. Ha a hatás szempontjából fontos dekorációt jelentenek, érdemes figyelni arra, hogy a minta jól harmonizáljon a környezettel. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a kiegészítés diszkréten beleolvad a háttérbe, vagy erős akcentusa a dekorációnak. A kínálatunkban elérhető minták mind a minimalizmus kedvelőit, akik minden bizonnyal az egyszínű pamuttakaróra figyelnek, és a kicsit dekoratívabb elemek kedvelőit egyaránt kielégítik. Utóbbihoz az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendő trópusi motívumokkal díszített modelleket ajánljuk!

To Top