A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Paplanok

Életünk majdnem harmadát alszunk. Érdemes tehát ügyelni arra, hogy a paplan, amivel betakarjuk magunkat, rendkívül puha tapintású, kellemes és kényelmes legyen. Hiszen az

egészséges pihenés egyben hatékony pihenés is. Éjszaka szervezetünk regenerálódik, felkészülve a másnapi nehézségekre és kihívásokra. Sokféle huzat létezik a textilpiacon, de melyek érdemlik meg figyelmünket? A szintetikusak vagy a tollal töltöttek? Olvassa el rövid útmutatónkat, és ismerje meg Ön is!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Antibakteriális, mikroszálas paplan PERLIN, fehér
  72%
  24h
  Antibakteriális, mikroszálas paplan PERLIN, fehér
  6 402,00 Ft Regular Price 22 832,00 Ft
 2. Téli, mikroszálas, meleg paplan LAMMIN, fehér
  41%
  24h
 3. Univerzális paplan pamut és poliészter POLYVILLA, fehér
  28%
  24h
  Univerzális paplan pamut és poliészter POLYVILLA, fehér
  Special Price 5 730,00 Ft Regular Price 7 993,00 Ft
 4. Mikroszálas, téli paplan TALVELLA, fehér
  29%
  24h
 5. Univerzális, mikroszálas paplan TALVELLA, göngyöleg, fehér
  28%
  24h
 6. Univerzális, mikroszálas paplan kék szegéllyel VUOSI
  20%
  24h
  Univerzális, mikroszálas paplan kék szegéllyel VUOSI
  8 116,00 Ft Regular Price 10 113,00 Ft
 7. Nyári, mikroszálas steppelt paplan RINKO, fehér
  24h
  Nyári, mikroszálas steppelt paplan RINKO, fehér
  4 226,00 Ft Regular Price 4 239,00 Ft
 8. Mikroszálas paplan- és párnagarnitúra INEZ, fehér
  72%
  24h
  Mikroszálas paplan- és párnagarnitúra INEZ, fehér
  6 719,00 Ft Regular Price 23 988,00 Ft
 9. Nyári, mikroszálas paplan LIBRA, fehér
  34%
  24h
  Nyári, mikroszálas paplan LIBRA, fehér
  4 832,00 Ft Regular Price 6 162,00 Ft
 10. Univerzális, mikroszálas paplan INEZ, fehér
  36%
  24h
  Univerzális, mikroszálas paplan INEZ, fehér
  6 185,00 Ft Regular Price 8 764,00 Ft
 11. Available soon Univerzális mikroszálas paplan TALVELLA II, fehér
  42%
  Univerzális mikroszálas paplan TALVELLA II, fehér
  Special Price 5 103,00 Ft Regular Price 8 764,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Hálószoba paplanok tavaszra, nyárra, őszre és télre

A paplanok szezonalitásuk miatt oszthatók. A legalapvetőbb felosztás a következőket tartalmazza: nyári és téli termékek, valamint az egészszezonos paplanok külön figyelmet érdemelnek. Mi a különbség ezek között a modellek között? Először is a vastagság. A nyári termékek a legvékonyabbak, legkönnyebbek és légiesek. Mikroszkopikus szálakból készültek, áteresztik a levegőt, így az emberi bőr nem izzad, tud alatta lélegezni. Ráadásul az üdülési modellek nem foglalnak sok helyet. Kockára hajtogathatod, utazótáskába rakhatod és nyaralhatsz velük. Az anyag speciális szerkezete megakadályozza a por lerakódását, így az antiallergén paplan biztonságos gyermekek és allergiások számára. Másrészt a téli paplan tökéletesen beburkolja a testet, magas szintű pihenést és védelmet biztosítva az alvónak a hideg ellen. A tökéletesen puha töltelék egy finom, havas pehelyre emlékeztet, amely mosás után sem deformálódik. Ez egy nagyszerű ajánlat minden hűvös ember számára.

Nemcsak akkor lesz nagyszerű, ha az ablakon kívül komoly fagyok tombolnak, hanem egy kicsit melegebb időszakban is. Főleg hegyi kunyhókban vagy lakásokban, ahol az egyetlen fűtési forrás a kályha. A 4 szezon paplan egy teljesen egyedi termék. A nyári és téli ruházat kombinációja. Az anyagmaradványokat bevarrt kapcsok segítségével lehet összeilleszteni. Egy ilyen kezelés lehetővé teszi, hogy egyetlen, hihetetlenül meleg huzatot készítsünk. A paplan tökéletes lesz a hosszú decemberi éjszakákon. Ha azonban az ablakon kívül már nem olyan durva a hőmérséklet, egyszerűen oldja ki a kapcsot. Egy ilyen jól átgondolt szett lehetőséget ad arra, hogy a helyzettől függően válasszuk ki és állítsuk be a huzatot. Ráadásul rendkívül gazdaságos megoldás. A Restilo paplan vásárlásakor nem kell attól tartanunk, hogy az új szezon beköszöntével ki kell dobnunk és ki kell cserélni egy újjal. A termék az év 365 napján tökéletes lesz, tavasszal és nyáron, valamint ősszel és télen egyaránt.

Jó lefedettség, vagy mi? A hálószobába paplant választunk!

Sima, orvosi vagy paplan? Természetes vagy szintetikus? Hűvös vagy meleg? A hálószobába való paplan kiválasztásakor mindenekelőtt arra kell figyelnünk, hogy milyen és hogyan készült a huzata. Megkülönböztetünk sima és steppelt huzatokat egyaránt. Az előbbiek egyszerűek, nem tartalmaznak további varrásokat és díszítőelemeket. Versenytársaik, ahogy a neve is sugallja, foltvarrásokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a huzatnak megőrizni eredeti formáját. Helyén tartják a tölteléket, aminek köszönhetően a szövet nincs kitéve deformációnak és hosszabb ideig megőrzi tulajdonságait. A legnépszerűbb huzatok pamutból vagy pamut és szintetikus szálak keverékéből készülnek. Könnyűek, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és jól áteresztik a levegőt. Sokoldalúságuk miatt - kellemesen körbeölelik a testet, miközben hagyják lélegezni, ez a megoldás 4 pórusos paplannal rendelkezik.

A mikroszálas burkolat, amelyet néha mikroszálasnak vagy mikroszálasnak is neveznek, szintén figyelemre méltó. Nagyon puhák, kellemes tapintásúak és gyorsan száradnak. Ráadásul a mikroszálas termékek antiallergén pehelypehely is. Még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják, ezért a háztartás legfiatalabb tagjainak is kiválóak. Nyugodtan moshatod őket mosógépben, és minden alkalommal élvezheted a kifogástalan tisztaságot. Másrészt a gyapjú burkolat hihetetlenül könnyű és finom. A mikroszálas huzatokhoz hasonlóan antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez a fajta paplan nem irritál és nem érzékenyít, allergiások is sikeresen használhatják. Alacsony ára miatt otthoni használatra, szállodákba, vendégházakba is kiválóan alkalmas.

A pehelypaplanok az antiallergén paplanokkal szemben, vagy a belső tér fontos

Most, hogy tudunk egy kicsit a paplanhuzatokról, itt az ideje, hogy egy pillantást vetjünk a belsejébe. A paplan tölteléke rendkívül fontos, mert ez határozza meg a vastagságát és az éjszaka leadott hőmennyiséget. Tehát a tömések két típusra oszthatók: természetes és szintetikus. A természetesek közé tartozik többek között: pehely, toll, gyapjú vagy selyem. Szintetikushoz: poliészter szálak, szilikon szálak és szilikon granulátum. Melyik a legjobb? Melyik legyen a hálószobánkban? Sajnos ezekre a kérdésekre nincs egyértelmű válasz. Tippjeink azonban segíthetnek a helyes választásban: a pehelypaplanok (amelyek kacsa- vagy libapehellyel vannak töltve) allergiát okozhatnak - csakúgy, mint a tollpaplanok (a madártollal és pehellyel töltöttek) - a műanyagok biztonságos választás az allergiások számára ( szintetikus) Mennyi a töltelék aránya - pehelysúly?

Nos, a természetes töltetű paplanok általában nehezebbek. Több meleget is adnak. Tökéletesek a hideg évszakban. Ez az oka annak, hogy a vastag, kompakt pehelytakarókat a téli paplanokkal társítjuk, nem a nyári vagy az egész évszakos paplanokkal. Tökéletesen beburkolják a testet, szigetelve a hidegtől. Ugyanakkor kellően szellősek ahhoz, hogy megakadályozzák a túlmelegedést. A szintetikus töltelékkel ellátott termékek könnyebbek és összecsukva kevesebb helyet foglalnak. Könnyebben tárolhatók. Nem igényelnek olyan speciális gondozást, mint a természetes paplanok. És bár úgy tűnhet, hogy minden mesterséges anyagból készült paplan hideg, ez nem igaz. A szintetikus paplanok között is lehetséges a hőfok fokozatossága. Kínálatunkban megtalálható a forró júliusi estékre és a fagyos decemberi éjszakákra tökéletes modellek egyaránt.

Hálószoba paplanok igényes embereknek

A mai, sokszor nagyon mozgalmas világban nemcsak szépen, hanem egészségesen is szeretnénk élni. Nem kevésbé fontos, mint ami a tányérunkra vagy a gardróbunkra kerül, az, hogy mi alatt alszunk. A Defender paplan speciálisan kialakított szálakból készül, amelyek antibakteriális hatásúak. A szintetikus burkolat belsejében található ANTIBACT töltet nemcsak az atkák kialakulását akadályozza meg, hanem azok szaporodását is. A legnagyobb gondossággal készült, anyaga rendkívül finom és bársonyosan puha tapintású. Az anyag mosógépben mosható, így nagyon könnyű tisztán tartani. A terméket gyermekek és felnőttek is használhatják. Magas – a védőanyagok minőségét vizsgáló német intézet.

Ne izgulj így! A hálószoba paplan méretének fontosságáról

A hálószoba paplan mérete egyéni kérdés. Feltételezhető azonban, hogy a nyári vagy téli paplan nem lehet kisebb, mint matrac, amelyen fekszik. Az extra centiméteres anyagnak köszönhetően nagyobb lesz a használati szabadság. Azonban ne vigyük túlzásba, mert az ágy keretről hanyagul lógó anyag nem fog túl jól kinézni. A végső vásárlási döntés előtt válaszoljunk néhány egyszerű kérdésre: Ki fogja használni a borítót? Egy vagy két ember? Milyen magasak a termék leendő felhasználói? Alacsony vagy talán magas? A párunk hajlamos az oldalára húzni a takarót? Vagy esetleg gubószerű paplanba burkolózunk álmunkban? Mik az egyéni preferenciáink? Ha ketten alszanak az ágyban, 200x200cm vagy 200x220cm méretű paplanok használata különösen ajánlott. Az első modell alacsonyabb pároknak, a második magas pároknak lesz kiváló. Azonban egy olyan időszakban, amikor az együtt töltött éjszakák nem hasonlítanak egyenesen a romantikus vígjátékok boldog képeihez, érdemes megfontolni két különálló paplan vásárlását. Minden bizonnyal megszüntetik azt a problémát, hogy egy darab meleg takaróért harcolnak, és békét és harmóniát uralnak közöttetek. Egyszemélyes ágyakon a 155x200cm és 135x200cm méretű paplanok tökéletesek. Nem csúsznak, nem görbülnek és nem gördülnek, így biztosítva a nagyfokú használati kényelmet.

A hagyományokkal dacolva: nyomtatott paplanok a hálószobába

Már kiválasztotta a burkolat és a tömés típusát? A méretet és a melegítés mértékét saját igényeihez igazította? Szeretnél lefeküdni és átadni magad a pihenés boldog pillanatainak? Majdnem, majdnem! Nincs más dolgod, mint kiteríteni lepedőt, kivasalni kedvenc ágyneműdet, letakarni vele a paplant, megrázni párnák … és mi van, ha ezt a fárasztó folyamatot a minimumra tudjuk rövidíteni? A nyomtatott paplanok érdekes alternatívát jelentenek a sima, sima és egyszínű modellekhez. Az érdekes mintáknak és mintáknak köszönhetően komplett termékek - nem kell szövethuzattal bevonni, hogy szépek legyenek a hálószoba belsejében. Nem csak esztétikusak, hanem nagyon funkcionálisak is. Sikeresen használhatóak egész évben, mind a tavaszi-nyári, mind az őszi-téli szezonban. Rendkívül könnyű és puha anyaga körülöleli a testet, alkalmazkodik a formájához, így növeli az alvási komfortot. Még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors az ágyazás! Nincs más dolgod, mint egy színes paplant dobni az ágyad matracára, és... kész is.

To Top