A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Pecsenyesütők húsok sütéséhez

kínálatában minőségisütőformák találhatók, acélból vagy üvegből. Vastag aljuk megvédi az ételt az égéstől, és lehetővé teszi az állandó hőmérséklet fenntartását az edényben. Ennek eredményeként egy tökéletesen sült, szaftos és ropogós ételt kapunk.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Rozsdamentes acél tepsi

Bár különféle típusú serpenyők vannak a piacon, a rozsdamentes acél edények a legnépszerűbbek. Kiváló választás minden modern és hagyományos konyhába. Az acél rendkívül tartós anyag. A rozsdamentes acél sütőtálcák ezért rendkívül ellenállóak minden sérüléssel szemben, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Sütőben és elektromos, kerámia vagy gáztűzhelyen egyaránt használhatók. Számos méretben kínálunkacél serpenyőket, amelyek alkalmasak ízletes ételek elkészítésére az egész család számára. A tisztán tartásuk nem okoz gondot, mert mosogatógépben is moshatók. Az Az acél serpenyők sok otthonban népszerű választás elegáns, időtlen kialakításuk miatt is. Nemcsak praktikus felszerelés, hanem minden konyha dísze is. A hússütéshez használható acél serpenyő három elemből áll: fedélből, edényből és grillbetétből.

 

Zománcozott tepsi

Ez a klasszikus modell számos felhasználási területtel rendelkezik, de elsősorban különféle húsételek készítésére használják. Ez egy egyszerű módja annak, hogy még aromásabb és ízletesebb ételeket készítsen. A zománcozott tepsi rendkívül funkcionális. A praktikus bevonatnak köszönhetően a sült ételek hozzávalói nem tapadnak rá az edény aljára, ami megkönnyíti a tisztán tartást. A zománcozott hússütő serpenyők rendkívül karcállóak, a praktikus fogantyúk pedig lehetővé teszik, hogy gyorsan kihúzza az edényt a sütőből, minimalizálva az égési sérülések kockázatát. Az ilyen serpenyőben elkészített ételek sokkal egészségesebbek, mint a szokásos főzés vagy sütés esetében. A fedővel ellátott sütőserpenyők megakadályozzák az edényben lévő tápanyagok kijutását, ami még táplálóbbá teszi az edényt. Univerzális kialakítású, hagyományos és modern enteriőrbe egyaránt alkalmas ételeket kínálunk.

Öntöttvas serpenyők a Restilo kínálatában

A nehéz, kerek vagy ovális formájú öntöttvas serpenyő egy minőségi edény, amely minden jól felszerelt konyhában megtalálható. Más modellekhez hasonlóan itt is vastag, megerősített aljzatról van szó. Az öntöttvas serpenyők kiváló választás a hosszú sütéshez, amely gyakran szükséges aromás kacsa vagy liba elkészítésekor. Tetszetős színekben kínálunk modelleket, amelyek tökéletesen díszítik a belső teret, karaktert és melegséget kölcsönözve. Nem tapad többé az étel az edény aljára, aminek eltávolítása sokszor nagy gondot okoz és sok időt vesz igénybe. Az öntöttvas serpenyők sokkal könnyebbé és élvezetesebbé teszik a főzést és a sütést.

Kiváló minőségű libanyak sütő

Ez az étel a nevét a benne egészben főzhető libáról kapta. Története sok évre nyúlik vissza. Itt készült az aromás libahús, hagyományos receptek szerint. Jelenleg a lúdnyak pörkölését nem csak szárnyasételek készítésére használják, hanem marha-, sertés-, zöldséges rakott és halételeket is. A Restilo kínálatában többféle méretben és formában találhatunkhúspárolókat. Ezekkel az ételekkel keleti ihletésű ételeket is készíthetünk. Üzletünkben megtalálhatóak ahőálló üvegedények is, praktikus lábakkal szerelve, amelyeknek köszönhetően a még forró edény az asztalra helyezhető anélkül, hogy a munkalap megsérülne. Az átlátszó falak lehetővé teszik az edény barnulási fokának és megfelelő megjelenítésének szabályozását az asztalra helyezve.

Kacsasütő serpenyők és egyebek

A finom, aromás és megfelelően sült kacsahús szinte minden szakács álma. Sajnos a lédús, ropogós bőrű hús helyett gyakran nem kielégítő eredményt kapunk szárított kacsa formájában. A Kacsasütők segítenek elkerülni ezt. Tehetünk bele egy egész kacsát, libát vagy pulykát, és lassú főzési folyamatnak vethetjük alá. Használatuk során nincs szükség sok zsírra. A magas hőmérséklet hatására keletkező gőz nem távozik apulykasütő serpenyőből. Így az étel lédús marad. Az edény falai egyenletesen felmelegszenek, ami lehetővé teszi olyan hatás elérését, amely minden háztartástagot kielégít. A Restilo áruház kizárólag kiváló minőségű sütőformákat kínál versenyképes áron.

To Top