A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Pezsgőspoharak

A különleges alkalmak egyedi beállítást igényelnek. Ha meg akarjuk ünnepelni a számunkra fontos pillanatokat - esküvőt, gyermek születését vagy munkahelyi előléptetést -

nagyon gyakran a megfelelő italok után nyúlunk. Mit? A házi készítésű tinktúrák, édes likőrök és frissítő borok rendkívül népszerűek. A pezsgők a vezetők az alkalmi alkoholok között. Finom ízűek, kellemesen pezsgők, gazdagságra és luxusra asszociálunk. Annak érdekében, hogy az általunk ünnepelt szertartás jellegét a lehető legjobban hangsúlyozzuk, nem csak az ital fajtájára érdemes ügyelni, hanem annak tálalására is. Tehát, ha kíváncsi: milyen pezsgőspoharak működnek a legjobban a pazar bulik során, mire kell figyelni a kiválasztásánál, és hogyan kell ápolni őket - kérjük, olvassa el mini útmutatónkat az egyetlen az egy-egy edényben. Arra is bátorítjuk, hogy ismerkedjen meg Restilo online áruházunk kínálatával. Kínálatunkban üveges, kristályos és műanyag pezsgőspoharakat egyaránt találsz.A legjobb minőségű anyagokból készültek, dizájnjukkal és a részletekre való odafigyeléssel örvendeztetnek meg.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Pezsgőspoharak típusai: csésze

Mint az elején említettük, ahhoz, hogy kedvenc itala egyedi ízét élvezhessük, időt kell szánnunk a megfelelő tálalás kiválasztására. Megfelelő, mit jelent? Véleményünk szerint olyan, amely lehetővé teszi az aromás összetétel teljes kifejlődését, és nem befolyásolja hátrányosan az ital tulajdonságait. A Restilo-ban kapható pezsgőspoharak kínálatában három alapvető pohártípust különböztethetünk meg: poharakat, tulipánokat és fuvolákat. A listán szereplő pezsgőspoharak mindegyike külsejében, így a hogyan hat a beleöntött alkoholra. Ezért szánjunk néhány percet az egyes elérhető megoldások előnyeinek és hátrányainak bemutatására. Az első tűzhöz - egy serleg típusúpezsgős pohárot. Apezsgőspohárral leggyakrabban filmekben találkozhatunk (különösen kémfilmekben, ahol a cselekmény fontos részét képezik egy pompás bulin vagy egy luxuskaszinóban zajló események), illetve sorozatokban, amelyek a világról mesélnek. az amerikai felső osztály sorsa . Miért? Nos, pezsgőspoharak – a csészék nagyon elegánsak, dizájnos. Hosszú, keskeny lábakkal és széles, néha dupla tálakkal rendelkeznek, amelyek nagyon biztonságossá és kényelmessé teszik őket a kézben. Kétségtelen, hogy a pezsgőspoharak – a csészék kivételesen stílusos és stílusos ajánlatot jelentenek. . Különféle ünnepélyes bankettekre tökéletes lesz, főleg, hogy apezsgőspoharakok segítségével könnyedén építhetünk lenyűgöző piramist. És amikor elkezdjük tölteni a habzóbort a felső poharakba, annak feleslege lejjebb kezd kifolyni, így egy egyedülálló pezsgővel teli szökőkút jön létre. Sajnos apezsgőspoharaknak sem hiányoznak a hibák. A szakemberek szerint mivel a pezsgőspoharak – serlegeknek ilyen széles, nyitott tálca van, a hab túl gyorsan esik, és a buborékok gyorsan elpárolognak.

Pezsgőspoharak típusai: tulipános

Szó volt már az úgynevezett csészékről – útmutatónk ebben a részében a tulipánokra fogunk összpontosítani. A tulipános pezsgőspoharak rendkívül népszerűek, és ennek jó oka van. Nagyon elegánsak, tökéletesek hivatalos bulikra. Hogy néznek ki azonban a pezsgőspoharakok – a tulipánok, mi a jellemző rájuk? Ha megnézzük apezsgőspoharat- tulipánt, első pillantásra észrevesszük, hogy az alján szélesebb, a teteje felé kissé szűkülő tálka van. Minek? Hogy a buborékok túl gyorsan kiszabaduljanak, és a pezsgőhab ne ülepedjen. A tulipános pezsgőspoharak formája ráadásul azt jelenti, hogy ha a kezünkben tartjuk, enyhén megcsavarhatjuk a szárát, így felszabadul az italunk teljes aromája. Nem nélkülözhetetlen, hogy a tulipános pezsgőspoharak szerkezete lehetővé teszi a pezsgő lélegzését, ami még markánsabb, egyedibb ízkompozíciókat eredményez.Kinek ajánljuk tehát a pezsgőspoharakat - tulipánokat? Apezsgőspoharakat – tulipánt csak tapasztalt ínyencek használhatják? Ugyanakkor válaszolva mindkét korábban feltett kérdésre -pezsgőspoharak - a tulipán olyan étel, amely nem hiányozhat egyetlen otthonból sem. Tökéletesek lesznek az igazi ínyenceknek és a pezsgőt kedvelőknek egyaránt. Sőt, a pezsgőspoharak univerzális dizájnja – tulipán – minden körülmények között tökéletessé teszi őket.

A pezsgőspoharak típusai: fuvola

A pezsgőfurulyák a pezsgőspoharak egy másik fajtája, amelyet nem csak ismerni, hanem otthon gyűjteni is érdemes. Miért? A pezsgőspoharak - fuvolák - egyszerű, minimalista dizájnnal rendelkeznek, amely a klasszikus, hagyományos formák kedvelőinek és a modern, innovatív megoldások híveinek egyaránt tetszeni fog. Sőt, formájuknak köszönhetően a pezsgő poharakok – fuvolák – ezek univerzális edények. Olyanok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, és mindig gyönyörűek lesznek a többi étkészlet között. Így nem kell attól tartanunk, hogy amikor úgy döntünk, hogy fuvola típusú pezsgőspoharakat veszünk, azok egy idő után divatjamúlttá válnak, és szégyelljük kivenni a konyhaszekrényből, amikor vendégül látjuk. váratlanul megérkezik hozzánk. Nincs több baj! Pezsgőspoharak - furulyák - sikeresen elkísérnek minket kisebb-nagyobb családi ünnepségeken, ünnepeken, baráti találkozásokon. Mi a különbség a fuvolapezsgőspoharakés a tulipános pezsgőspoharak és serlegek között? Nos, a pezsgőspoharak – fuvolák – karcsú, keskeny, egyszerű formájú edények. Hosszú, vékony lábuk van, aminek köszönhetően, ha pezsgőspoharat - furulyát - ragadunk a kezünkbe, nem érintjük meg a kezünkkel a serleget és így nem melegítjük fel testünk melegével az italt. erős>. És bár a furulyás pezsgőspoharak támogatóinak és ellenzőinek listája egyformán hosszú, mindegy, hogy a barikád melyik oldalán állunk, egy dolgot el kell ismernünk. A pezsgőspoharak – a fuvolák – olyan edények, amelyek szépségükkel és praktikus használatukkal gyönyörködnek.

Műanyag pezsgőspoharak: szabadtéri glamour party

Ha saját nappaliban, bérelt bálteremben vagy esküvői házban rendez partit, akkor nem kell aggódnia az étkészlet egyes elemei miatt. Más a helyzet egy szabadtéri rendezvény esetében, amikor alaposan meg kell tervezni, hogy mit viszünk magunkkal, hogyan szállítjuk és hova állítjuk. A műanyag pezsgőspoharakat ajánljuk azoknak, akik szeretnek a zöldben játszani. A műanyag pezsgőspoharak nagyon praktikusak és funkcionálisak. Ha véletlenül kicsúsznak a kezünkből, nem kell attól tartanunk, hogy darabokra törnek. Sőt, a műanyag pezsgőspoharakat nem kell kézzel kimosni, majd szárítani. és csiszolt. A műanyag pezsgőspoharak egyszerűen mosogatógépbe helyezhető. Ezenkívül aműanyag pezsgőspoharaknagyon kényelmesek és kézre állnak. Ha egy hat darabból álló szettet választunk, ahol aműanyag pezsgőspoharakok mindegyike más színű, biztosak lehetünk benne, hogy egyik vendégünk sem fogja összetéveszteni edényét egy másikkal. Arra hívjuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo online áruházunkban kapható műanyag pezsgőspoharak választékával.

To Top