A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Pizzasütési kellékek

Mindannyian ismerjük és szeretjük a finom snack pizzát. Olaszországnak köszönhetjük, hogy ínyünkön élvezhetjük elképesztő ízét. Azonban nem kell Olaszország lakosainak

lennünk, és nem kell elhagynunk a házat egy közeli étterembe, hogy megkóstoljuk ezt az ételt. Elég, ha birtokában van néhány <strong>pizzasütéshez szükséges kiegészítőnek</strong>, hogy otthonában megalkothassa ezt az igazi remekművet. <strong>Pizzatálca, megfelelő kés a vágáshoz és kő pizzasütéshez – ezek azok az eszközök, amelyekkel ízletes, egyenletesen sült pizzát készíthetünk kedvenc feltéteddel, amit nem minden pizzériában találsz meg. strong> Miután elolvasta rövid útmutatónkat: Ezekkel a <strong>pizzasütési kellékekkel</strong> senkinek sem lehet kétségei afelől, hogy ennek a finomságnak a sütése egyszerű és szórakoztató tevékenység! </p>
  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Pizzaformák – pizza, mint egy étteremből?

A szilárd pizzasütő elengedhetetlen elem a sütéshez. Egy ilyen pizzasütő nemcsak abban segít, hogy elkészítsük. egyenletes sütés, de a kész sütés adagolása is. A pizzához való formában a kész pizzát is bátran tálalhatjuk a háztartás tagjainak, vendégeinek. Ha azonban tányéron szeretnénk tálalni, akkor a pizzát könnyedén levehetjük a lapról. Apizza formáknak további előnye, hogy univerzálisak és sok más finomságot is süthetünk benne. Tökéletesek torták, ropogós fenék és különféle édes és sós falatok sütéséhez. A pizzalapok tapadásgátló bevonattal készülnek, aminek köszönhetően az étel nem tapad rájuk, nagyon tartósak, amivel hosszú évekig használhatjuk őket, és anélkül, hogy félnénk a tönkremenetelüktől, takaríthatunk őket a mosogatógépben. A pizzatálcáknak természetesen sokféle formája és mérete van. Ha hagyományőrzők vagyunk, akkor biztosan szeretjük a kerek pizzaformát, de ha nem, akkor választhatunk téglalap vagy négyzet alakút. Hatalmas családunk van, ebből a finomságból háromszoros adagot készítünk, vagy fordítva, mert csak magunknak sütjük? A pizzatálcák sokféle méretben készültek, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Pizza sütőkő – úgy érezd magad, mint Olaszországban

A pizza sütéséhez leggyakrabban tepsit választanak, amiről fentebb már írtunk. Ennek a finomságnak a sütésére azonban nem a pizzaforma az egyetlen megoldás. Egy másik választás a Pizza Stone. A pizza mindig tökéletes lesz rajta, mert aPizza Stone egyenletesen melegszik fel és osztja el a hőt, valamint felszívja a nedvességet a tésztából. erős> Az így elkészített pizza a tészta vastagságától függetlenül mindig egyenletesen sül, és mindig ropogós lesz, mint egy egyenesen Olaszországból származó pizza. A pizzasütő kő másik előnye a megjelenése. A közvetlenül a rajta felszolgált pizza gyönyörű lesz, megjelenésével és ízével biztosan sok vendéget fog megörvendeztetni. Különböző méretben és formában kaphatók pizza sütőkövek, így kiválaszthatjuk a konyhánkba illőt, és remek kiegészítője lesz annak.

Pizza kések – a sima kések nem?

A pizzakiegészítők kiválasztásánál egy másik fontos szempont a kések. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pizzakések rendkívül tartósak és élesek, így könnyedén vághatjuk a tésztát és a benne lévő extrákat. , akár a spenótot, a füstölt sonkát vagy a szalonnát is. Változatos nyélformájúpizza kések közül választhatunk, változatos anyagokból és hatalmas színválasztékban. A pizzavágó legfontosabb eleme azonban a kerek, forgó pengéje. Lehetővé teszi a pizza pontos vágását anélkül, hogy a széleit elszakítaná vagy összetörné. A pizzakés segítségével könnyedén és kellemesen adagolhatjuk a pizzát anélkül, hogy bármilyen fizikai erőfeszítésre kényszerítenének bennünket. Egy közönséges konyhai kés nem tudna megbirkózni ezzel a feladattal olyan jól, mint egy pizzakés. Természetesen nincs egyszerűbb, gyorsabb és egyszerűbb módja egy pizza felvágásának. Csak néhány kézmozdulat, és az általunk felszolgált pizza tökéletesen és tökéletesen elosztható. Ennek az apróságnak köszönhetően igazi pizzázónak érezhetjük majd magunkat!

Pizzasütési kellékek – színes kiegészítők a konyhánkhoz

Ha még csak most kezdi a kalandot a főzéssel, aaz említett pizzasütési kellékek elegendőek lesznek. Ha azonban már egy haladó szinten sok egyéb kiegészítőt is beszerezhet, amelyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik ezt a folyamatot. A pizzalapokon, köveken vagy pizzakéseken kívül találunk olyan kiegészítőket, mint például olló a vágáshoz, deszkák a tálaláshoz, asztalok a pizza elkészítéséhez vagy gyönyörű tányérok, amelyeken ez a snack még jobban meg fog jelenni. finom. Álomolasz pizza finom feltétekkel pillanatok alatt elkészül otthonunkban! Hát nem csodálatos kilátás? Nincs más dolgunk, mint felszerelni konyhánkat válogatott pizzasütési kellékekkel. Tehát kezdjük a munkát!

To Top