A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Pizzavágók

Pizza – az olasz nemzeti étel, amelynek szerte a világon vannak rajongói. Nemcsak egy hagyományos vacsora finom alternatívája, hanem Dél-Európa lakóinak kultúrájának eleme

is. 2017-ben a nápolyi pizza pékek általi elkészítését művészetként ismerték el, és felkerült az UNESCO kulturális örökség listájára. Bizonyára mindannyiunknak lehetősége volt életében legalább egyszer kipróbálni ezt a műalkotást. Úgy tűnik, nincs olyan ember a világon, aki ne élvezte volna ezt az olasz finomságot. Érdekes módon olasz tudósok megerősítették, hogy a pizza fogyasztása nemcsak finom, hanem az egészségre is jótékony hatású! Megfelelően elkészítve sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A sajt például kalcium- és B-vitamin forrás, a paradicsomszósz pedig értékes A-vitaminnal és káliummal látja el szervezetünket. Nem is beszélve a többi zöldségről, ami a pizzán van. Az olasz pizza ínyencei között vannak, akik pizzériákban vagy házi termelőkben rendelik. Függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartozunk, a tálaláshoz és az elfogyasztáshoz szükségünk lesz pizzakésekre. A professzionális vágókésekkel gyorsan és egyszerűen darabokra oszthatja a pizzát, és családjával vagy barátaival együtt élvezheti ezt az olasz finomságot. Engedje meg, hogy elvigyünk egy utazásra a pizza olasz világába. Tekintse meg mini útmutatónkhoz, amelyben megtudhatja, milyen vágási módok vannak, és miért érdemes tapadásmentes pizzakéseket beszerezni.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Pizzavágó DELICIA, sárga
  99%
  Pizzavágó DELICIA, sárga
  Special Price 1 441,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Melyik pizzakést válasszam?

Ha még nincs pizzakés a konyhájában, akkor tudja, mennyi időbe telhet a pizza feldarabolása egy hagyományos konyhakéssel. Általában csak egy tökéletes darab kivágásával végződik, és a pizza egy kissé szaggatott része a tányéron landol. Ezt a problémát a professzionális pizzavágónak köszönhetően gyorsan el lehet felejteni. A Restilo webáruház pizzavágó kések kínálata széles, de érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy melyik kés fog a legjobban beválni a konyhádban.A választásnál érdemes néhány kérdésre odafigyelni. Először válassza ki a megfelelő késtípust és pengeméretet. Érdemes azt is alaposabban megnézni, hogy milyen anyagból készül a pizzakés. Például rozsdamentes acélból készült, több évig szolgál majd minket. Az utolsó kérdés, amin érdemes elgondolkodni, a dizájn - ha fontosnak tartjuk a modern formákat, úgy választhatunk pizzakést, hogy ne csak hasznos tárgy legyen, hanem otthonunk belsejébe is illeszkedjen. Akínálatunkban négyféle kést talál, amelyek segítenek a pizza vágásában. Rozsdamentes acélból készültek, aminek köszönhetően még az erősen sült tésztákat is elbírják.Ráadásul a GrandCHEF pizzakés és a 6,5 centiméter átmérőjű President kés is szürke színben maradt meg, aminek köszönhetően illik a többi evőeszközhöz a konyhában. A színek kedvelőinek a kerek DELICIA vágókést ajánljuk, sárga színben. A Pizza kések hasznos konyhai eszköz. Nem is kerülnek sokba, és a megfelelő választással kényelmesebbé válik a pizza felszolgálása. Apizzakés vásárlása nem csak vágáshoz hasznos lehet. A látszattal ellentétben ezek a speciális evőeszközök más sütemények vágásakor is jól használhatók. Sőt, a pizzakések elég kíméletesek ahhoz, hogy leveles tészta szeletelésére használhassák.

Olló vagy kerek pizzakés? A pizza felvágásának módjai

Most már tudjuk, mire kell figyelnünk a megfelelő pizzavágó kiválasztásakor. Ahogy a kések választéka is széles, úgy többféleképpen is vághatunk egy olasz ételt. Nem csak arról van szó, hogy hány darabra vágjuk a pizzát. Azt is eldönthetjük, hogy melyik eszközt használjuk ehhez. A leghíresebb tartozék a recés. A kerek pizzavágó használata a pizza vágásának legnépszerűbb módja, de egyben a leggyorsabb is. A Restilo üzletben három körkést találhatsz, amelyek megkönnyítik a pizza tálalását.Ha azonban nem működik a recés a konyhádban, elkészítettünk egy alternatívát. A DELICIA pizzaollóval könnyedén vághatja a pizzát tetszőleges méretű darabokra. Műanyagból készültek, megfelelő méretűek - 23 centiméteresek - a kis és nagy pizzák kezelésére egyaránt. Ráadásul akerek pizzavágóhozhoz hasonlóan nem kell attól tartanod, hogy használat után azonnal kézi mosogatással mosod őket. Mosogatógépben moshatóak.

Miért hasznosak a tapadásmentes pizzavágók a konyhában?

Amikor egy adott pizzakést választasz, tedd fel magadnak a kérdést, hogy valójában mi teszi könnyebbé az életét. A pizza darabokra vágásakor a leggyakoribb probléma a kés felületére tapadt ragacsos sajt. Az evőeszközökre ragasztott sajt vagy sonka rontja a pizza esztétikus megjelenését. Hogyan kezeljük ezt a problémát? Az üzletünkben kínáltpizzavágókon tapadásgátló bevonat található, aminek köszönhetően semmi sem tapad a felületükre. Megfeleljük vásárlóink elvárásait és a tapadásgátló késeknek köszönhetően megoldjuk a hozzátapadt összetevők problémáját, ami nem csak a pizza kedvezőtlen megjelenését befolyásolja. A késre kerülő szennyeződés is megnehezíti a konyhai szerszám további használatát. Ráadásul a tapadásmentes bevonattal ellátott pizzakések nagy kopásállósággal rendelkeznek, és jól működnek. hideg és meleg ételekkel érintkezve. A tisztításuk sem jelent problémát. A tapadásmentes kések praktikus és egyben rendkívül hasznos konyhai kiegészítők, amelyek tökéletesek lesznek az olasz ízek minden amatőrének konyhájában.

Professzionális pizzakések mindennapi használatra

A mindennapi életben a rendelkezésre álló evőeszközök közül leggyakrabban a hagyományos konyhai késekhez nyúlunk. Ez a választás, bár sok élelmiszernél működik, nem használható pizzánál. A speciálisan erre a célra profilozott kések nemcsak megkönnyítik a pizza feldarabolását, hanem sértetlenül hagyják a pizzát. A pizzakés vásárlása befektetés. néhány vagy több zloty, és az előnyök, amelyeket ő ad nekünk, hatalmasak. Azt mondják, hogy egy szelet pizza nagyobb tápértékkel rendelkezik, mint egy tál gabonapehely tejjel. Nem javasoljuk, hogy reggelire pizzát egyél, de érdemes a nap folyamán időnként megkóstolni. Hogy ne csak enni, de tálalni is öröm legyen, használjunk körvágót vagy pizzaollót. Ne feledjük, nem csak a pizza hozzávalóinak megválasztásában kell válogatnunk, hanem ízlésünknek megfelelően a kiválasztott késsel is fel kell vágni. A Restilóban lehetőséget adunk a választásra. Reméljük, hogy mini útmutatónk is segített kiválasztani a megfelelő kést a pizza darabolásához, hogy ezentúl ne csak ízesen fogyassza az olasz finomságot, hanem kellemesen foglalkozzon a pizza darabolásával is. p>

To Top