A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Poharak

elegáns pohárot. A legapróbb részletekre is odafigyelve készült edény a mindennapokban és különleges alkalmakkor is működik. A piacon kapható szemüvegek sokféle méretben és formában kaphatók, amelyek könnyen adaptálhatók az adott helyzethez. Gyümölcsös víz tálalásához használhat alacsonyabb, praktikuspoharakat, például CREMA 0,35 let. A több elemből álló italok vagy limonádék megjelenését azonban amagas poharak, például a CREMA 0,5 literes poharakai teljes mértékben kiemelik. Az ital stílusos megjelenése érdekében az edény széleit narancs- vagy ananászszeletekkel kell díszíteni. Esztétikai ízlésünkhöz illő poharak egész évben elkísérhetnek bennünket. Tavasszal egészséges turmixokat, nyáron finom koktélokat, ősszel pedig melegítő italokat vagy italokat szolgálhatunk fel benne. Hogyan válasszunk belsőnkhöz illő szemüveget? Mire kell figyelni vásárláskor? Mely modellek elengedhetetlenek minden konyhában? Miért érdemes a magas és alacsony poharakat a konyhaszekrényben tartani? Meghívjuk Önt, hogy olvassa el mini útmutatónkat, amelyből mindent megtudunk, amit a szemüvegről tudni kell. Üdvözöljük!

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Tescoma – Pohár FAME, 0,4 l
  27%
  Tescoma – Pohár FAME, 0,4 l
  Special Price 767,00 Ft Regular Price 1 051,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Tökéletes szemüveg, azaz szépség és használhatóság

Az üveg minden konyha elengedhetetlen része. Nekik köszönhetően megfelelő módon tudjuk fogadni a vendégeket, valamint kihozzuk a felszolgált italok ízét, illatát.Mire kell emlékeznünk a poharak kiválasztásánál? A konkrét modellek kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy napi szinten hány termékre van szükségünk. Egy garzonlakásban élve, ahol meghitt találkozókat szervezünk, nem kell egyszerre egy egész szemüvegarzenálunk. Nagyobb ünnepség esetén kölcsönözhetjük szomszédainktól, barátoktól. Ha azonban gyakran látogatnak hozzánk a vendégek, és szeretünk nagy családi rendezvényeket szervezni, érdemes több edényt vásárolni. A leggyakrabban apoharakokat 6 darabos készletben árulják. Egy ilyen készlet minden bizonnyal működni fog egy kisebb lakásban. Ráadásul a szemüvegválasztásnál érdemes odafigyelni az árára is. Ne feledje, hogy az üveg törékeny termék. Még ha vastagabb üvegből készül is, mint aFAME üvegnél, számolnunk kell azzal, hogy ez az elem eltörhet. Így háta szemüveg vásárlásakor érdemes megnézni, hogy tudunk-e ugyanabból a sorozatból is vásárolni. Mire érdemes még odafigyelni? Mindenképpen utána kell járnunk, hogy a szemüveg milyen üvegből készül. A megmunkálási folyamat nagymértékben befolyásolja az anyag tartósságát. A többszörös temperálásnak köszönhetően az üveg ellenállóbbá válik a sérülésekkel szemben. A problémás, kristálypoharakat érdemes különleges alkalmakra hagyni, mindennapi használatra pedig könnyen tisztítható edényeket válasszunk, például magas VERA poharakat.Gondozásuk gyerekjáték. Csak öblítse le az edényeket, és tegye be őket a mosogatógépbe. Ha a tökéletes fényességre törekszünk, a szemüveget mikroszálas kendővel kiegészítve polírozhatjuk. Nagyon fontos a szemüveg megjelenése. Ízlésétől függően választhat klasszikus, kerek formát, mint a VERA szemüveg esetében, vagy enyhén lapított, ovális kialakítást a magas CREMA szemüveghez. hogy a poharak nem csak italok vagy koktélok felszolgálására valók, hanem a chia magos vagy csokoládéhabos desszertek felszolgálásakor is pótolhatatlanok. A jól megválasztott pohár legyen elegáns és finom, ugyanakkor ne vonja el túlságosan az étel ízletes tartalmát. Szerintünk az a tökéletes szemüveg, amely tartós, ellenáll a sérüléseknek és illeszkedik a belső tér stílusához.

Termikus poharak, vagy a klasszikus bögrék elegáns helyettesítője

Nagyon hideg vagy forró italokhoz a termikus poharak ideálisak. Ezek a termékek funkcionális duplafallal rendelkeznek. Mit jelent ez a gyakorlatban? Az edény külső része nem melegszik fel, ami megkönnyíti a forró ital kézben tartását. A termálpohár belső rétege felelős az ital ideális hőmérsékletének hosszú távú fenntartásáért. A termoüvegek univerzális termékek. Hideg, felhős napokon megkönnyítik a melegítő, fűszeres tea élvezetét. Nyáron viszont pótolhatatlanok házi limonádé, jeges kávé vagy turmix felszolgálásakor.A nem melegedő, külsőtermikus üvegréteg megoldja a forró italok felszolgálását azoknak a gyerekeknek, akik nem égeti meg az ujjukat, miközben a kezében tartja az edényt. AThermal poharak ötvözik a klasszikust és a modernitást, ezért minden enteriőrben beválik. A kávé felszolgálásával az ital teljes ízét, aromáját és megjelenését tudjuk kihozni. Az elegáns latte macchiato vagy espresso espressotermikus poharakban felszolgálva minden kávékedvelőt elragad majd. Ezenkívül atermikus poharakok kiválóan helyettesítik a klasszikus bögréket. Ezek a termékek tartós üvegből készülnek. Ezért gondozásuk nagyon egyszerű. Csak öblítse le, és mossa el a mosogatógépben.

To Top