A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Kész kompozíciók fali plakátokból

Minden belső teret megfelelő beállításra van szükség. Az ügyesen kiválasztott kiegészítők nem csak szépítik a teret, de egyedi karaktert is adnak neki. A grafikák és

illusztrációk szerelmesei minden bizonnyal szeretni fogják a Restilónál kapható tematikus poszterkészleteket. Kínálatunkban a glamour stílus kedvelőinek és a modern minimalizmus híveinak is van valami.Amire érdemes odafigyelni, az általunk kínáltplakátkészletek nem csak sokszínű nyomatok, hanem kész termékek, amelyek közvetlenül a falra akaszthatók. Mindegy, hogy melyik falraplakát készletet választjuk, az idei szezon legdivatosabb márványdíszítésével díszítettet, esetleg az egyszerű, geometrikus formákat - a végeredmény elragadó lesz. Tehát, ha kíváncsi, mit kell követnie, ha nappaliba vagy hálószobába szánt poszterkészleteket vásárol – feltétlenül olvassa el mini útmutatónkat!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Botanikai vagy geometriai – poszterkészleteket választunk a nappaliba

Azt mondják, hogy a botanikai illusztrációk a városi dzsungelben, illetve az állati motívumokkal díszítettekben mutatnak a legjobban – a hűvös, skandináv stílus ihlette belső terekben. Mit kell még tudnunk, ha a tökéletes nappali plakátkészletet keressük? Természetesen az aktuális trendek és tendenciák ismerete rendkívül nagy segítségünkre lesz. Feltételezték, hogy bizonyos kapcsolatok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és együtt alkotnak koherens, harmonikus egészet. Például az ipari elrendezéseknél a nappaliba szánt, geometrikus mintákkal díszített poszterkészlet telitalálat. Az egyszerű, szabályos formák teljes mértékben visszaadják a minimalizmus szellemiségét.Ráadásul tökéletesen harmonizálnak az ipari loftokra jellemző üveg és fém kiegészítőkkel. A nagyon finom, csajos márványmotívummal díszített nappali poszterkészletek tökéletesen illeszkednek a csillogó és a csajos terekbe. Nemcsak kellemesen kiegészítik a belső teret, hanem adják is. egyedi, egyedi karakter. Az egyszerű, monokróm szobákhoz viszont tökéletesek lesznek a nappali plakátkészletek várostervekkel. Sima, fehér falakra akasztva érdekes kontrasztot jelentenek számukra, azonnal élénkítik a nappali megjelenését és így tovább. A nappali plakátkészletek szintén érdekes ajánlat, megjelenésük nem érdekes illusztrációkra vagy grafikákra, hanem hiteles fényképekre emlékeztet. Különös figyelmet kell fordítani a hidakkal és épületekkel rendelkezőkre – ezek városi stílust kölcsönöznek minden elrendezésnek. Emellett remek ajándékötlet minden világjáró számára!

Skandináv poszterkészletek hálószobába

Skandináv plakátok, akkor mi van? Nos, askandináv plakátok nem mások, mint hűvös, visszafogott színekben pompázó illusztrációk. Megjelenésük legtöbbször a természetre – állat- és növényvilágra – utal.A legnépszerűbb motívumok: erdő, jávorszarvas, szarvas és sötét, sűrű, buja növényzet. A Restilóban askandináv poszterek kész készletekben találhatók. Mi áll a javukra? Először is, az adott készletben található illusztrációk tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Így nem kell azon töprengenünk, hogy konkrét grafikákat mivel kombináljunk, hogy a falraplakáták kiakasztása után káprázatos legyen a hatás. Továbbá egy kész skandináv poszterkészlet kiválasztásával nem kell vesződnünk azzal, hogy kereteket vagy speciális kampókat vásároljunk a képek falra akasztásához. Nem számít, milyen skandináv poszterkészletet választunk – minden plakátot nem papírnyomat formájában kapunk meg, hanem egy komplett terméket, felakasztva. Mit kell ez alatt érteni? Nos, a skandináv poszterkészletben található összes modellt kiváló minőségű szatén papírra nyomtatták, majd tartósan egy strapabíró HD táblára rögzítették, és elegáns fekete kerettel vették körül, amely tökéletesen kiegészíti az egész megjelenését. erős> Az illusztráció hátoldalán egy kicsi, fém kampó található, amely lehetővé teszi a grafika megfelelő megjelenítését a falon. Arra hívjuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo-nál kapható skandináv poszterkészletek teljes kínálatával! Webáruházunk kínálatában megtalálhatók askandináv poszterkészletek, amelyek két, három, négy vagy akár öt illusztrációból állnak. Sőt, az általunk választott változattól függően a grafika 40x50, 50x70 és 70x100 cm-es méretben is elérhető, aminek köszönhetően könnyedén kiválaszthatjuk a szobánk méretéhez ideálisan illőt.

Színes és szemet gyönyörködtető: poszterkészletek a gyerekszobába

A nappali és a hálószoba nem az egyetlen helyiség, ahol eredeti, sokszínű illusztrációkat akaszthatunk. A poszterkészletek egyformán szépek lesznek a háztartás legfiatalabb tagjaihoz tartozó szobákban.Amit azonban vásárlás előtt tudnunk kell – tekintettel arra, hogy a gyerekszobák gyakran kicsik, az 50x70 vagy 70x100 cm-es grafika helyett, jobb ezeket valamivel kisebb, 40x50 cm-es választani. Nem fogják túlterhelni a helyiséget, és nem zavarják meg annak arányait. Ezenkívül agyerekposzter-készleteknek intenzív, élénk színűnek kell lenniük. Miért? A kifejező fali poszterek vonzzák a baba tekintetét, ezáltal serkentik és fejlesztik a képzeletét, és szülőként ez a fontos számunkra. A Restilóban kapható fali poszterkészletek közül melyik működik a legjobban a kisgyermek szobájában? A Gyümölcsök faliplakátkészlete mindenképpen figyelmet érdemel – sokszínű, egzotikus gyümölcsöket mutat be érdekes, nem szembetűnő színekben. Csakúgy, mint fali poszterkészletek Golden Days, Mellow vagy Tropical Vibes. Mindegyik, bár annyira különbözik egymástól, az érdekes dizájnt és a legmagasabb minőségű kidolgozást ötvözi.

Poszterkészletek a falra – a legérdekesebb javaslatok áttekintése

A Restilóban kapható összes faliplakát magas minőség és gondos kidolgozás jellemzi. Nincs ez másként a készkészletek esetében sem. poszterek száma a falon. Mini útmutatónk ebben a részében a legérdekesebb boltjavaslatokat mutatjuk be. Minden bizonnyal vonzóak lesznek a jó design szerelmeseinek. Szóval, minden további nélkül - első számú javaslat, azaz poszterkészlet a falra - Gloom. A készlet vezérmotívuma fekete. Találkozhatunk vele hosszú, enyhén szaggatott madártollak, fenséges páva háttere vagy egy divatmagazin címlapjára emlékeztető elegáns fotó formájában. Amire érdemes odafigyelni, a készlet egyes elemei méretben különböznek, így az illusztráció falra akasztása után még érdekesebb a vizuális hatás. Következő ajánlatunk fali plakátkészlet – Moisaque, amely négy geometriai ábrából áll. Mindegyik más, egyedi. Összerakva egy nagyon sikeres kollázst hoznak létre, amely nemcsak modern, indusztriális elrendezésben, de sötét nordic vagy glamour stílusban is tökéletes lesz. Következő - poszterkészlet a falon - Dragons Blood, amely mély, sötét, telített vörös színével és egy poszterkészletével a falon - Erdő , elbűvölő az idei szezon legdivatosabb árnyalatú üvegzölddel. A növényi illusztrációk tökéletesek lesznek a boho, öko és Urban Jungle stílusában díszített belső terekhez. Egyszerű, monokromatikus terekben is nagyszerűen működnek, és egy kis lazaságot és ünnepi könnyedséget adnak hozzájuk. És az utolsó három javaslat: poszterkészlet a falon - Természetes - a barna és a szürke nyugodt, visszafogott árnyalataival (bájos, rusztikus elrendezésekhez készült), monokróm poszterkészlet a falon - Épület - építészeti csodákat és impresszionista festményeket mutat be, valamint valamit a mélytenger kedvelőinek - plakátkészlet a falra Óceán. És azt gondolni, hogy ez csak egy kis része annak, amit a Restiloban találhatunk! Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg webáruházunk teljes kínálatával. Fali plakátkészlet kínálatunkban mindenki talál magának valót!

Helyezze el a dolgokat, tehát... hova tegyen egy poszterkészletet?

Ágy, asztal vagy kandalló felett? Hová kell akasztani egy poszterkészletet? Minden természetesen attól függ, hogy mennyi szabad hely van a lakásban, valamint attól, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Így a hagyományos elrendezések esetén a poszterkészletek a legjobban a kanapé vagy a kandalló feletti falon jelennek meg. Ez az elrendezés nagyon klasszikus, tökéletesen tükrözi a rusztikus elrendezések szellemét. Ha még nyugodt, visszafogott színekkel és virágos vagy geometrikus motívumokkal hangsúlyozzuk, akkor az egész gyönyörűen harmonizál. Ha a modern és ipari belső terekről van szó – itt még több helyünk van a bemutatkozásra. Egy poszterkészletet egyként is kezelhetünk, de két kisebb részre is oszthatjuk, és felakaszthatjuk szemközti falakra, így nagyon érdekes, változatos vizuális hatást érhetünk el. Érdekes ötlet az is, hogy lemond a hálószoba vagy nappali falainak díszítéséről, és poszterkészletekkel költözzön a konyhába, a fürdőszobába vagy a folyosóra. Ennek köszönhetően a lakás belseje eredeti lesz, változatos. Mi a helyzet egy otthoni irodával? Gyerekszobával? Ruhásszekrény? Valaki megkérdezheti – ezért sietjük a választ. Más típusú helyiségekben teljes szabadságot engedhetünk meg magunknak - afali plakátkészletek kombinálhatók, keverhetők, keverhetők. A bekeretezett illusztrációk remekül mutatnak íróasztal vagy komód fölé függesztve, de a falnak vagy a vitrinnek támaszkodva is. Ne féljünk hát kipróbálni a különböző beállításokat, folyamatosan keresve a számunkra legjobb, optimális megoldásokat. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Restilo faliplakát-készleteinek teljes kínálatával, és sikeres vásárlást kívánunk!

To Top