A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Poszterek

Lélekkel rendelkező lakás - belépés után azonnal tudjuk, ki a tulajdonos, mi a szenvedélye, érdeklődési köre - valószínűleg mindannyian álmodozunk egy ilyen térről. Ha

törődünk egy ilyen házzal, egyedi berendezések segítségével elkészíthetjük.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Nem kell más, mint egy antik nagymama váza, egy antik óra vagy egy bolhapiacon vásárolt futurisztikus tányérkészlet. A bútorok és a falak érdekes, egymáshoz illő színei szintén nagyon fontosak. A falon elhelyezett eredeti plakátok segítségével is változatosabbá tehetjük a belső teret. Ez a rendkívül univerzális kiegészítő szinte minden helyiséghez illik, egyben egyfajta pont is, és egyedi karaktert ad az elrendezésnek. Plakát vásárlás előtt visszatarthat bennünket a hatalmas termékválaszték és a bizonytalanság, hogy melyikük fog működni a belsőnkben. Sok kérdés van. Milyen fali poszterek használhatók hálószoba kiegészítőjeként? Melyikük lesz a tökéletes faldísz a nappaliban? Mire kell figyelni, amikor a hálószoba fali dekorációit választja? Miért érdekes megoldás egy fal különböző méretű és formájú plakátokkal? Érdemes a bekeretezett plakátokat választani? Ezekre a kérdésekre a válaszok az alábbi rövid útmutatóban találhatók.

Soha nem öregedő fali plakátok

Néhányan a plakátokat énekesek vagy focisták hanyagul felakasztott képeihez társíthatjuk, amelyek korábban a tinédzserszobák falán voltak, de azóta sok minden megváltozott. Ma a fali plakátok az egyik legelterjedtebb dekoráció, amely egyedi karaktert ad a lakásnak. A nappali kanapéja fölé felfüggesztve megmutatják a tulajdonosok érdeklődését, és otthonos légkört teremtenek. A nappali bekeretezett plakátjának kiválasztásakor gondoljuk át, hogy azt szeretnénk, hogy a tér cselekvésre ösztönözzön, vagy esetleg a vendégszoba a kikapcsolódás helye legyen. Ha úgy döntünk, hogy a nappaliban egy faldísz alkotásra sarkalljon, érdemes élénk, intenzív színű plakátot választani. Ezek a színek cselekvésre serkentenek, szórakozáshoz és jó szórakozáshoz kapcsolódnak.

Ha azonban azt szeretnénk, hogy a szoba, amelyben megszállunk, a pihenés helye legyen számunkra, érdemes a monokróm, finomabb illusztrációk és színek mellett dönteni. Jó példa erre a DecoKing – Fali poszter – Kő hideg, amely gyönyörűen utánozza a kő visszafogott megjelenését.

A href="https://www.restilo.hu/salon/">nappali dekorációja növényeket ábrázoló poszter formájában a falon megőriz minket. Semmi sem nyugtathatja meg jobban az elmét egy hosszú munkanap után, mint ha zöldellő vesz körül, és nem kell valódi növényeknek lenniük. A tudósok bebizonyították, hogy pusztán a zöld különböző árnyalatainak megtekintése megnyugtatja és ellazítja a nézőt. Ezért nem túlzás, ha azt mondjuk a flóra plakáton, amelyen egy páfrány képe látható. A hálószoba fali dekorációjának összhangban kell lennie érdeklődésünkkel és karakterünkkel. Ez az oka annak, hogy az olyan feliratok és mottók, mint az "Egyszerűség szép" vagy "lassú", olyan nagyszerűek azok számára, akik értékelik a minimalizmust és az egyszerű, kapkodó mindennapi életet. Egy jól megválasztott keretezett poszter egyedivé varázsolja nappaliját. Az életstílusunknak és a lakás kialakításának megfelelő plakátokat választva biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen fali dekoráció a hálószobában sokáig meg fog unni.

Fali plakátok – belsőépítészeti slágerek

Már tudjuk, hogy a plakátok nem csak hatásos dekoráció, hanem fali dekoráció is, melynek köszönhetően egyedi hangulatot varázsolhatunk a lakásba. Ezért most a plakátok között a legnépszerűbb trendeket nézzük meg.

Kétségtelenül az elmúlt hónapok legerősebb trendje a növényi motívumok, vagyis az úgynevezett "botanikai irányzat". Sok lakás fala tele volt bekeretezett plakátokkal, amelyek közelről mutatják be a növényeket, vagy a régi botanikai atlaszokban található képekre utaló illusztrációkkal. Az ökológiai problémákra és a természetben való tartózkodásra adott válasz az a divat, amikor például zöld fotókkal veszik körül magunkat. Az ilyen plakátok tökéletesek minimalista belső terekbe vagy lakásokba, amelyek tulajdonosai nem engedhetik meg maguknak a valódi növényeket, például a gyakori utazások miatt. Restilo üzletünkben számos posztert talál, amelyek követik ezt a trendet, például Basil vagy Paradise >.

Egy másik nagyon népszerű faldísz a motivációs feliratokkal ellátott plakátok. Az ilyen mottókkal vagy idézetekkel ellátott hálószobába készült plakátok cselekvésre inspirálnak, és jobb kedvre derítenek bennünket. Éppen ezért egy ilyen dekorációt érdemes a falra akasztani, olyan helyre, ahol ébredés után azonnal látni fogjuk. Ez a fajta faldísz nem csak jól néz ki, de cselekvésre is ösztönöz.

Vegye fontolóra a tájkép falfestményt is. Nagyon érdekes faldísz a nappaliban egy elegáns térkép is, mint például a DecoKing - Falplakát - Térkép - Berlin. A Map sorozat összes nappali plakátja monokróm színekben látható, amelyek nagyszerűek lesznek a skandináv belső terekben. Nagyon népszerű irányzat a vázlatfüzet rajzaira utaló minimalista grafika is. Az ilyen finom fali poszterek tökéletesek a hálószoba kiegészítőjeként, de akár a gardróbban is, eleganciát kölcsönözve a púderes, nőies színekhez. A finom illusztrációk szerelmesei a nyugodt, homokos színekben posztereket is szeretik a hálószobában, például a Nevada Sun plakátot.

A falak poszterekkel történő díszítésekor érdemes észben tartani, hogy a vezető trendek számunkra csak javaslatok lehetnek! Mindenekelőtt a posztereknek összhangban kell lenniük színpreferenciáinkkal és érdeklődési körünkkel. Egy ilyen faldísz csak akkor teszi teljessé a belső kialakítást, és minden alkalommal boldoggá tesz minket, amikor ránézünk. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Restilóban rendelt összes termék bekeretezett poszter, felakasztható.

Fali poszter – dekoráció, szépség és tartósság

Döntöttünk egy adott plakátstílus mellett, és eldöntöttük, hogy a választott dísztárgy hol jelenjen meg. Mire érdemes odafigyelni a vizuális szempontokon kívül? Függetlenül attól, hogy a hálószoba falán dísz lesz, esetleg nappaliban jelenik meg, érdemes odafigyelni arra, hogy milyen anyagból készült a termék. Ha a finoman fényt visszaverő illusztrációkkal törődünk, akkor a 200g/m2 tömegű szaténpapírt válasszuk, amely nagyon valósághűen tükrözi a fényképezés mélységét. Ezenkívül ez az anyag rendkívül tartós és gyűrődésálló. Ha azonban törődünk a fényesség hiányával, válasszunk olyan krétapapírt, amely matt illusztrációt ad hozzá. Amikor egy adott plakát mellett döntünk, érdemes megfontolni, hogy vannak-e olyan felszerelései, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. Minden fali poszterünk kényelmes és funkcionális kampóval rendelkezik, melynek köszönhetően gyerekjáték a dekoráció falra szerelése. Arra is érdemes odafigyelni, hogy a fali poszterek be vannak-e keretezve, ami megoldja a kiegészítő klipkeret vásárlásának problémáját. Amikor konkrét posztereket választunk a nappaliba, azt is ellenőrizhetjük, hogy az illusztrációk rögzítve vannak-e. Plakátjaink esetében ezt a funkciót egy strapabíró HDF tábla látja el. A lakás falainak díszítésének könnyűnek és kellemesnek kell lennie. Emlékezzünk arra, hogy ha a tetszetős fali plakát mellett döntünk, nem kell lemondanunk a tartósságukról. A bekeretezett poszterek kiváló választás, ha hatékony prezentációt szeretnél.

Poszterek a nappaliba, poszterek a hálószobába, vagy hogyan díszítsünk egy fehér falat a lakásban

Amikor úgy döntünk, hogy plakátokkal díszítjük a falakat, választhatunk egy, tetszetős illusztrációt, majd kiegészítőkkel egészíthetjük ki a kompozíciót. Például a Jungle Summer keretes poszter kiválasztásával felakaszthatjuk egy utazási fotó mellé dekoratív LED klipbe. Mellette elég a makraméba helyezett kaktuszok és máris kész a trópusi elrendezés! Egy divatos téma egy fal, amelyet sok különböző méretű poszter díszít. Attól függően, hogy lakásunk a skandináv, menő dizájnra utal-e, esetleg inkább a rusztikus enteriőrökhöz áll közelebb, választhatunk bekeretezett poszterek sorozatát, például finom Sketchline plakátokat vagy fekete-fehér tájfotókat. Egy ilyen fal vonzza a lakásba látogató vendégek figyelmét, és kiegészíti a stílusos loft terét. Nagyon divatos és hatásos motívum, melynek köszönhetően az ágy feletti vagy az előszoba teret is rendezhetjük. Függetlenül attól, hogy nappaliba vagy hálószobába választunk plakátokat, ne feledjük, hogy egy konkrét elrendezés kialakításakor ne féljünk a különböző méretek és motívumok kombinálásától. Persze néha a kevesebb több, de a sok plakáttal díszített fal lenyűgözően fog kinézni, és karakteressé teszi lakásunkat.

To Top