A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Puffok és lábtartók

A puff nem feltűnő kiegészítője a lakberendezésnek, mely kis méretei ellenére megfelelően megválogatva és elhelyezve sok jót hozhat otthonunkba. A piacon elérhető dizájnok

és színek sokasága megszédíthet. Éppen ezért szeretnénk átadni a legfontosabb tudnivalókat, amelyek hasznosnak bizonyulhatnak a felszerelés, a puff kiválasztásánál.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Ha közvetlenül vásárlás előtt szeretné megtudni, mire kell figyelnie, és hogyan használhatja fel a környezetében, javasoljuk, hogy olvassa el a következő részt!

A puff modern változata a szobába

A belső berendezés kiegészítésének története a 18. századra nyúlik vissza. A prototípus létrehozását legendák övezik, amelyek szerint a bútor debütálása teljesen véletlen volt. Nyilvánvalóan véletlen egybeesés okozta, hogy az ülés kemény felületére puha anyagot helyeztek, ami elindította a jól ismert nappali puff megalkotását. A kortárs formatervezés sokféle szerkezettel gyönyörködik. Felvehetik a tipikusan minimalista formákat és az abszolút dekoratív, dekoratív részletekben gazdag formákat is. Egy konkrét modell kiválasztása igazi kihívás. Hogyan válasszunk egyet a több ezer elérhető változat közül? A kérdés megválaszolásának megkönnyítése és egyben a dekoratív puff kiválasztásának és kiválasztásának titkának megfejtése érdekében két egyszerű lépést javasolunk. Az első részeként válaszoljon a következő kérdésre: melyik helyiségben szeretné elhelyezni? A következő lépés annak meghatározása, hogy az ülésnek milyen funkciót kell betöltenie egy adott belső térben. Nézzük meg közelebbről ezt a kérdést a szöveg későbbi részében.

Lábtámasz és ülés egyben – többfunkciós steppelt puffok

A filigrán ülések, amelyekhez bátran beépíthetünk ülőpuffokat, sokféleképpen beváltak otthonunkban. A legkézenfekvőbb cél természetesen a pihenőhely szerepe. A nappaliban elhelyezve nem csak a vendégek pótüléseként, hanem kényelmes lábtartóként is kezelhető. A Kényelmes fotel és a puff tökéletes készlet a délutáni kikapcsolódáshoz!

Az állattulajdonosok biztosan észrevesznek még egy lehetséges felhasználási lehetőséget. A bundák imádni fogják a puha felületet, így kényelmes nyugágy vagy játszótér lesz belőle. Elláthat-e más funkciót a környezetünkben egy ilyen típusú bútor? Természetesen! A következő, amelyet szeretnénk megemlíteni, közvetlenül az egyes modellek felépítéséből adódik. Egyes változatok rejtett rekesszel vannak felszerelve, ami hasznos lehet apró tárgyak és kiegészítők tárolására. Könnyedén elrejthet mindent, amit nem szeretne szem elől. Végül nézzük meg a nappali dekoratív puffjának szerepét. Amint már említettük, sok érdekes dizájn érhető el a piacon. Mindenki könnyen talál egy álomstílusú vagy kedvenc árnyalatú változatot. Egy kis bútor tökéletesen kiegészíti bármely nappali elrendezést, és megadja a kívánt karaktert. Segítségével színesebbé varázsolhatja a kiválasztott belső teret – már csak egy intenzív színben elérhető modellhez kell nyúlni!

Az üléspofa szerkezete

A környezetünkben lévő bútorok minősége rendkívül fontos. Hiszen az ilyen típusú elemek leggyakrabban hosszú évekig szolgálnak belső tereinkben. Bár a tervezésnek nagy jelentősége van, az anyagok, amelyekből az egyes modellek készülnek, nem lehetnek közömbösek számunkra. Ezek nagymértékben meghatározzák a teljes szerkezet szilárdságát, de befolyásolják annak stabilitását is. A puff leggyakrabban pihenőhelyként szolgál. Intuitív módon ez azt jelenti, hogy minden felhasználó számára garantálnia kell a billenésmentességet és a stabilitást. A szerkezet bármilyen hibája vagy az alacsony minőségű alapanyagok balesethez vezethetnek. Mit kell tenni az ilyen helyzet elkerülése érdekében? Először is figyeljünk az említett konstrukcióra. Nagy jelentősége van az egyes elemek arányának. A kényelmes ülés nem minden. Az alap kulcsfontosságú a használat közbeni erők megfelelő elosztása szempontjából. A négykaros vázzal szerelt modellek esetében a stabilitás garanciája általában a legnagyobb. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a modern, egypontos támasztékra épülő nappali puffok mindig rossz választás. Ebben a kérdésben a talajjal közvetlenül érintkező elem mérete döntő jelentőségű lesz. Minél nagyobb a felülete, annál biztosabb a bútor stabilitása. Végül még egyszer szeretnénk hangsúlyozni, hogy vásárlás előtt érdemes átnézni a gyártó által felhasznált anyagok listáját. Ügyeljen a kárpitszövet típusára és az anyagra, amelyből a keret készült. Ennek köszönhetően megalapozottabb döntést hozunk majd.

Dekoratív puffok a Restiloban

Online áruházunkban az ilyen típusú ülések széles választékát találja. A legjobb minőségű változatokat kínáljuk, amelyek tökéletesek a skandináv, csillogó vagy ipari stílusú enteriőrök kiegészítésére. A tipikusan klasszikus vagy minimalista dizájnok kedvelői is találnak maguknak valamit. Multifunkcionális jellegüknek köszönhetően a fekete puffok hihetetlenül praktikus kiegészítői minden otthoni enteriőrnek. Nem csak a nappali érdekes bútorai, hanem a hálószoba kiegészítői is nagy lehetőségeket rejtenek magukban! A fent leírt néhány legfontosabb tipp segítségével biztosak vagyunk benne, hogy sikerül megtalálni álmai modelljét. A Restilóban a visszaküldés és a szállítás mindig ingyenes, így szabadon kereshet, anélkül, hogy aggódnia kellene a további költségek miatt!

To Top