A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Ruhaállvány

Nem kell perfekcionistának lenni ahhoz, hogy beismerjük, a rendezett és szervezett környezet értékes számunkra. A folyosó az első szoba, amelyet lát, amikor belép bármely

házba. Ezért négy falunk kirakataként írhatók le. Vendégek vagy családok meghívásakor azt szeretnénk, hogy a küszöb átlépése után a vendégeket elkísérő benyomások minél pozitívabbak legyenek. Éppen ezért érdemes az egész terem takaros megjelenésére ügyelni. Erre a célra az üzletünkben kapható álló előszobaakasztókat ajánljuk, amelyek nem csak kényelmes helyet biztosítanak a felsőruházat rendezéséhez, hanem hihetetlenül stílusosan is teszik azt! Ha kíváncsi arra, hogyan válasszon szabadon álló fogast egy adott helyiséghez, javasoljuk, hogy olvasson tovább.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Folyószoba-akasztó – kötelező tartozék?

Szinte minden előszobában kötelező elem a gardrób. Nem mindannyian vagyunk azonban olyan tágas belső tér tulajdonosai, amelybe belefér egy olyan modell, amely elég tágas ahhoz, hogy ne csak a háztartás tagjainak, hanem minden vendégnek a ruháit is könnyedén elférjen. Egy kényelmes és praktikus megoldás az ilyen típusú problémákra az álló vállfa. A mobil űrlapnak köszönhetően bármikor áthelyezhető a kiválasztott helyiségbe. Helyhiány esetén nagyszerű megoldás egy ilyen típusú modell vásárlása. Napi szinten elhelyezhető otthona bármely helyiségében, például a hálószobában vagy az öltözőben. Amint további helyeket kell biztosítani a felsőruházatnak, könnyedén áthelyezheti az előszobába! Ráadásul az álló ruhaakasztó ősszel és télen minden otthonban különösen hasznos lesz. Esővel vagy hóval meghintett sétáról visszatérve a legjobb megoldás az lesz, ha a kabátokat olyan helyre teszed, ahol szabadon száradhatnak, anélkül, hogy az eláztatás veszélye lenne.

állvány-akasztó dekorációként

Az álló ruhaakasztó a felszerelés olyan eleme, amely dekorációs akcentusként is kezelhető. A piacon elérhető változatok sokasága megerősíti, hogy az egyedi modellek megkülönböztethetők érdekes konstrukciókkal, kifinomult formájú elemekkel és a gyártáshoz használt anyagok eredeti színeivel. Bizonyosan némelyikük egyenesen a kortárs művészetből származó szobrokat juttathat eszünkbe. A minimalizmus rajongóinak azonban nem kell félniük. Online áruházunkban könnyen megtalálják a klasszikus változatokat egyszerű dizájnnal és univerzális színekkel. Az ilyen típusú kiegészítők széles választéka azonban kissé elsöprő tud lenni, ezért a szöveg további részében bemutatjuk elképzelésünket a kiválasztott enteriőrhöz való vállfák kiválasztásának folyamatáról.

Hogyan válassz ruhatartót?

Az álló ruhaakasztó két fő funkciót lát el otthon. Az első és egyben a legfontosabb, hogy kényelmes helyet biztosítsunk az összes ruhadarab felakasztására. Egy másik, kevésbé nyilvánvaló, amit egy kicsit fentebb említettünk, a dekoratív szerep. Az ilyen típusú termékek dizájnjával bátran lehet adni egy adott helyiségnek a kívánt kifejezést. Stílusos színes akcentus lehet viszont egy álló akasztó, melynek segítségével uralni fogod álmaid vizuális hatását. A terem példáján bemutatunk néhány érdekes ötletet az egész helyiség olcsó vizuális megváltoztatásához. Képzeljünk el egy olyan helyzetet, amelyben Ön a tipikusan klasszikus stílusú nappali tulajdonosa.

Kevés hely egy álló akasztó számára? Ellenőrizze a fali akasztók

Ha egy kicsit kifejezőbb karaktert szeretne adni hozzá, egy ipari esztétikus ruhaakasztót ajánlunk. Mi jellemzi ezt a terméktípust? Először is, fém elemek fekete színben, fa vagy hasonló anyag hozzáadásával. A leírt ötlet a már díszített belső térben világos kiegészítések tudatos bevezetésén alapul, egy konkrét koncepció megszerzése céljából. De mi van akkor, ha nem akarod megváltoztatni az előszobát, hanem csak egy hozzáillő fa állóakasztót választasz hozzá. Ebben az esetben olyan bútorok és kiegészítők vezéreljenek, amelyek már ebben a környezetben vannak. Megengedhet magának egy dekoratív vagy egy tipikus klasszikus változatot, bízzon megérzéseiben és preferenciáiban!

Állványakasztók – csak a hallba?

Az álló ruhaakasztó csak egy lakás előszobájában fog működni? A válasz egyszerű, de lehet, hogy nem tűnik egyértelműnek. Intuitív módon ebben a belső térben helyezzük el leggyakrabban az ilyen típusú termékeket. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy otthonának egyes helyiségeiben is egy ilyen berendezési elem ugyanúgy hasznos lehet. Ha Ön egy gardrób tulajdonosa, akkor biztosan elismeri, hogy itt soha nincs túl sok hely a ruhák rendszerezéséhez. A hálószobába való kabáttartó szintén nem értelmetlen ötlet. Kényelmes hely lesz hálóruhák, például köntösök felakasztására. Végül nézzük az utolsó példát, amely remek bizonyíték arra, hogy a kiegészítő bútorok szinte bárhol működni fognak. Az Ön négy falán belüli iroda kiegészítései számos formát ölthetnek. Ha Ön történetesen ügyfeleket vagy üzleti partnereket fogad, akkor az irodában elhelyezett ruhatartó minden bizonnyal pozitív benyomást tesz majd látogatóinak szemében! Amint látja, sok lehetőség kínálkozik, és csak Öntől és az Ön igényeitől függ, hogy hol helyezi el az ilyen típusú bútorokat.

To Top