A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Sajtkések

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. Uralkodó szín: Fekete Remove This Item
  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Melyik sajtkést válasszam?

Ahogy az ismert közmondás mondja: minden országban vannak szokások. Ez az állítás könnyen alkalmazható a sajtokkal összefüggésben. Minden sajt más típusúsajtkés. Mint említettük, már több ezer fajta sajt van a piacon. Szerencsére nincs szükségünk egyformán nagy számú professzionális evőeszközre, hogy ezeket a típusokat vágjuk. A sajtoknak azonban több fő csoportja van, amelyeket speciális késsel vágunk. Ez elsősorban e tejtermékek változatos, gyakran kényes szerkezetének köszönhető. Például egy PRESTO sajtkés jól jön a sárga Gouda sajt felkockázásakor. Rozsdamentes acélból készült, praktikus, sötétkék nyéllel, gyorsan több, ideálisan vastag szeletre osztja a gouda kockát.A speciálisan profilozott késnek sűrűn elrendezett fogai vannak. Ezen kívül az ilyen típusú evőeszközöket egyenletesen elhelyezett lyukak jellemzik, amelyeknek köszönhetően a vágott szeletek nem tapadnak a kés felületéhez. A legtöbb sajtkés, például aHOME PROFI sajtkésnek hegyes hegye van. Alakja villára emlékeztet. Ez megkönnyíti a már felszeletelt sajt szétválasztását és tányérra való áthelyezését. Emlékezzünk a sajtos kések megfelelő gondozására is. Bár a kínálatunkban található összes kés mosogatógépben is mosható, használat után érdemes azonnal leöblíteni vízzel. Így gondoskodunk a pengéről, aminek köszönhetően hosszú évekig élvezhetjük a kést.A kések tárolása is fontos. Próbáljuk meg elválasztani őket a többi evőeszköztől, vagy vásároljunk pengetakarót. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a kés nem lesz tompa használat közben. A kemény állagú sajtok elkészítésekor különösen ügyeljen a rendszeres élezésre. Egy erősen eltompult kés nem csak egyenetlenül vághatja a sajtot, hanem a felületről is felpattanhat és megsérülhet.

Megéri beruházni egy sajtkés készletre?

Már láttuk, hogy többféle sajtos kés létezik. Ha csak egyfajta francia specialitás rajongója, válassza ki a megfelelő kést. nagyon könnyű lesz neked. Az ilyen termékek különféle ízeinek kedvelőinek azt javasoljuk, hogy azonnal döntsenek egy sajtkés készlet vásárlása mellett. Egy ilyen készletben kemény és félkemény sajtok vágására alkalmas kést, valamint lágyabb és ragadósabb szerkezetű kést egyaránt talál. Ezekkel a professzionális evőeszközökkel bármilyen sajtot vághatsz, aminek köszönhetően gyorsan és egyszerűen elkészíthetsz egy sajttáblát, amely minden bizonnyal az este fénypontja lesz.Sajt, különösen egy pohár bor kíséretében, tökéletes kiegészítője lesz egy remek vacsorának. Sőt, asajtos késkészletek nemcsak hasznosak, de jól is néznek ki. Kiváló minőségű anyagokból készültek, így remekül mutatnak a konyhapulton. Ezen evőeszközök készletének köszönhetően vendégeinknek is szabadságot adhatunk, hogy eldönthessék, milyen vastagságú sajtszeleteket szeretnek. Csak annyit kell tennie, hogy hagy néhány fajta sajtkockát egy fadeszkán, és készítsen egysajtkéskészletet

Olasz csavar a sajton – parmezán kések

Nem csak a franciák szeretik a sajtot. Az olasz parmezán sajtot az egész világon ismerik, és nem csak a ropogós pizza ízletes összetevőjeként. A szeletelt vagy vékonyra reszelt parmezán gazdagítja minden étel aromáját és ízét. A látszattal ellentétben ez az olasz sajt egészséges is. Fehérjében és kalciumban gazdag. Ezért sok értékes alapanyaggal látja el szervezetünket, különösen a csontjaink számára. Fűszeres ízének köszönhetően forró pizzán és Cézár salátában tálalva is érezhető lesz. Viszont kemény az állaga, ezért vágásához speciálisparmezánkés kell. A Restilo webáruházunk kínálatában egy professzionális kést kínálunk Önnek. Parmezán sajthoz tökéletes lesz!Úgy néz ki, mint egy hegyes hegyű spatula. A lapos rozsdamentes acél penge maximális szeletelési hatást biztosít. Ráadásul a vastag, erős nyélnek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy nem sértjük meg magunkat az adagolás során. Hogyan vágjuk helyesen a parmezán sajtot? Az olasz sajtot apróra vágjuk. Méretük az egyéni ízléstől függ. Ha van friss parmezánk, asajtkéssel könnyedén vághatunk egyenletes, széles sajtforgácsokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a salátába. Az így tálalt parmezán nem csak erős aromájával gazdagítja az ételt, de evés közben is érezhető lesz.

Sajtos kések a konyhában

A különböző ételek vagy előételek készítésénél sajttal a főszerepben érdemes professzionális sajtkést használni. A sajtkések jellegzetes formáinak köszönhetően vendégeink, akiknek felfedezzük ezeknek a finomított tejtermékeknek az előnyeit, nem csak az ízével és illatával, hanem a tálalás módjával is el lesznek ragadtatva. melyiksajtos kést használod a serat mi döntjük el, biztosan nem fogunk csalódni. A sajtkések a francia specialitások elegáns felszolgálását biztosítják, de nem csak. Ha az olasz sajtok szerelmesei vagyunk, aparmezán sajtkés tökéletes lesz a konyhánkban. Reméljük, hogy mini útmutatónkban megkönnyítettük a megfelelősajtkés kiválasztását, és azt is bemutattuk, hogyan kell ápolni a késeket, és miért érdemes a különféle sajt ízű amatőröknek a vásárlás mellett dönteni. >sajtkés készlet. A sajttálalás művészete nem nehéz, és gazdagíthatja mindennapjainkat.

To Top