A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Segédeszközök főzőlaphoz, tűzhelyhez

A konyha, mindenki egyik kedvenc helye, az otthon szíve. Ez egy szoba, amely összeköti az összes családtagot reggeli, ebéd vagy vacsora közben. Ez is tanúja

mindennapjainknak, beállítja a nap ritmusát. A konyhában remekül érezhetjük magunkat a vacsora elkészítésével, vagy akár a rántotta sütésével vasárnap reggel az egész családnak. Ahogy a ház szíve a konyha, úgy benne az egyik legfontosabb berendezés a tűzhely, amin finom ételeket készítünk. Ahhoz, hogy teljes biztonsággal élvezhessük a főzés varázsát, érdemes gondoskodni a megfelelő tűzhelytartozékokról. A sütés nélkülözhetetlen elemei, így a konyhában is jelen kell lenniük. Milyen kiegészítőket válasszunk? Mit kell figyelembe venni a gáztűzhely tartozékainak kiválasztásakor, és mire kell figyelni az indukciós főzőlap tartozékainak vásárlásakor? Hogyan kezeljük a tűzhelyen lévő kiszáradt zsírfoltokat? Minderről megtudhat mini útmutatónk

ból

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Hogyan könnyítheti meg életét a gáztűzhelyek tartozékaival?

A főzés nagyon szórakoztató lehet. A kezdésnek azonban nem kell lennie könnyűnek. Nem ritka, hogy megégünk vacsorára hússütés közben. A sütő használatakor jó, ha kéznél vannak olyan kiegészítők, amelyek nemcsak az életünket könnyítik meg, hanem csökkentik az égés esélyét is. A konyhába kerülő gáztűzhelyek tartozékai közül érdemes tűzhelygyújtókba fektetni. Kézi főzéshez tökéletes. Nemcsak biztonságosak és funkcionálisak, de érdekes formájuk is van, aminek köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkednek.A kínálatunkban kapható PRESIDENT gázöngyújtó például nem csak eredeti, stílusos dizájnjával tűnik ki. , hanem hosszának köszönhetően biztonságos távolságot biztosít számunkra a lángforrástól. Az egyszerűség szerelmesei is találnak maguknak valamit – A fehér DELICIA öngyújtó praktikus, és minden bizonnyal beválik a mindennapi használat során. A stílusos gyújtók a biztonság és a kényelem garanciája a gáztűzhely használatakor. Mindegy, hogy milyen típusú gyújtót választunk, érdemes még egy kiegészítőt hozzáadni, amely minden bizonnyal segítő lesz a gáztűzhelyek használatában. Sokan nem használunk PRESTO Fire Dissipation Mesh-t a konyhában, és ez kár. Máskonyhai kiegészítőkkel kombinálva a rácsok is hasznosak. A lángok szétszórásával biztosítják a hő egyenletes eloszlását a felmelegített felületen. Még soha nem volt ilyen egyszerű a víz felmelegítése teához vagy kávéhoz gáztűzhelyen ezzel a kiegészítővel! Mind a tűzhelygyújtó, mind a tűzelvezető háló egyszerű kütyü, amely nélkülözhetetlen a konyhában. Minimalista formában és egyszerű színekben megalkotva passzolnak más konyhai kiegészítőkhöz, amelyek már bent vannak. A rozsdamentes acélból készült tartozékok tartósak és évekig kitartanak.

Válasszon az indukciós főzőlapok tartozékai közül

Nem csak a gáztűzhely okoz problémát. Akinek van indukciós főzőlapja a konyhájában, az tudja ezt a legjobban. Az tartozékok az indukciós főzőlapokhoz ideális megoldást jelentenek a boltban gondolkodók számára, akik sok órát töltenek az indukcióhoz illő edények vagy serpenyők kiválasztásán. Nagyon gyakran sok edény nem használható indukciós főzéshez. Ekkor a régóta várt vásárlás sikertelenné válik. Hogy az edényvásárlás ne váljon gyorsan felesleges kiadássá, érdemes adapterbe fektetni. Ez a nagy főzőlap a egyéb konyhai tartozékokkal összehasonlítva lehetővé teszi, hogy bármilyen edényt vagy serpenyőt használjon, ha indukciós főzőlapon főz. Sok főzéskedvelő, miután a gáztűzhelyet indukciósra cserélte, búcsút vett az edényektől, amelyek eddig nélkülözhetetlen főzőtársak voltak. Az indukciós főzőlap tartozékainak köszönhetően újra ki tudják majd venni a poros edényeket a szekrényből. A rozsdamentes acélból készült PRESTO indukciós adapter egy lyukkal rendelkezik a termék könnyű megfogásához és a forró indukciós főzőlapról történő eltávolításához. Könnyen tisztítható is. Ha főzés vagy sütés közben bepiszkolódnak a tartozékok, akkor mosogatógépbe tehetjük őket. Mostantól a tartozékoknak köszönhetően az indukciós főzőlap használata kevésbé jelent majd kihívást, az edények vagy serpenyők kiválasztását pedig csak az ízlés határozza meg. Az adapter használatával a mindennapi élet is több lesz kellemes, és az a kérdés, hogy egy adott termék felkerül-e a lemezre vagy sem, az elfelejtődik.

Sütőkaparó – szívós folteltávolító

Minden jó dolognak vége szakad. Ugyanez a helyzet a főzéssel. A főzés öröme és az elkészített ételek elfogyasztása után takarítani kell. Sütés után, különösen, ha gyerekek segítenek a vacsora elkészítésében, a konyhában nagy a rendetlenség. Akárcsak a főzésnél, itt is érdemes megkönnyíteni a dolgunkat, például a kéznél lévőkonyhai kiegészítők használatával. A beszáradt olajfoltot többféleképpen is eltávolíthatjuk, de minden bizonnyal a legegyszerűbb a konyhai kaparó használata. Ha a folt friss, gyorsan el lehet vele számolni – általában egy konyharuha is elég. Ha azonban egy gyors reggeli omlett elkészítése után beszennyeztük a tányért, csak a munkából hazatérve látunk egy nagy, kiszáradt foltot. Több mint nyolc órányi távollét után az utolsó dolog, ami eszünkbe jut egy olyan indukciós folt időigényes letörlése, amely már végleg megtelepedett. Ilyen nehéz körülmények között tökéletesek lesznek a speciális feladatokhoz szükséges konyhai kellékek -kaparók a tűzhelyekhez. Ez egy újabb tűzhelytartozék kínálatunkból, ami megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a mindennapi konyhahasználatot. A kaparónak köszönhetően nem csak a nagyon nehéz szennyeződéseket távolítja el, de az indukciós főzőlapot sem karcolja meg. Mit tegyek, hogy a folt gyorsan eltűnjön? A legjobb, ha a kaparót 45 fokos szögben használja. Így alaposan megszabadulhat a szennyeződésektől. Általában a foltok elleni küzdelem során nemcsak az elszántságot, hanem az erőt is alkalmazni kell. A sütőkaparók ezt a problémát is megoldják – a kaparó kíméletes használata elegendő a folt eltávolításához. Ezen kívül egy kaparó a tűzhelyekhez üveglappal – fekete rozsdamentes acélból készült, így tökéletesen illeszkedik a konyhai fiók többi tartozékához.

Már tudja, hogy a sütőtartozékokkal való főzés egyszerű és biztonságos

A sütőtartozékok nemcsak olyan eszközök, amelyek jól működnek a mindennapi főzés, sütés és takarítás során. Az üzletben konyhai kötény is megtalálható, amely mindenkit megvéd, az óvatos pragmatikus és az élénk művész a konyhában. Tartozékainkkal mindenki egy rendkívüli kalandba kezdhet a főzéssel. Ajánlatunk egyben válasz a gáztűzhely vagy indukciós főzőlap használatának tapasztalt és kitartó rajongóinak, akik még mindig keresik a megoldást a konyhában eltöltött idő megkönnyítésére és ezáltal kellemesebbé tételére. Te sütsz, főzöl, főzöl? A sütőtartozékok tökéletesek minden konyhába. Reméljük, hogy mini útmutatónk megkönnyítette a tűzhelyhez megfelelő kiegészítők kiválasztását, és azt is megmutatta, milyen értékesek ezek a tartozékok. Nem foglalnak sok helyet, ugyanakkor megkönnyítik az ételek elkészítését. A főzés még soha nem volt ilyen egyszerű és biztonságos!

To Top