A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Serpenyők

van egyserpenyőre. Ez minden konyha nélkülözhetetlen eleme. Érdemes jó minőségű serpenyőkbe fektetni, hogy ízletes, nem égett ételeket élvezhessünk. Jó, ha van belőlük néhány, és a serpenyők számát ahhoz kell igazítani, hogy lelkes szakácsok vagyunk-e, vagy esetleg egy gyors és egyszerű ételre vágyunk. Imádjuk a grillezett ételeket – szükségünk van egygrillezőre. El sem tudjuk képzelni az életet palacsinta nélkül – biztosan van egy palacsintasütő a szekrényünkben! Szerencsére kevesebbet fogyasztanak. teret, mint az edényeket, ezért a legkisebb konyhák tulajdonosai is biztosan találnak helyet többserpenyőnek. Kerámia vagy alumínium serpenyő? Melyiket válasszam? Elmondjuk, milyen típusú serpenyőkkel találkozhat, és javasoljuk, mi lehet hasznos.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Egy serpenyő mindenhez, vagy mindegyik máshoz?

Egy biztosan nem elég, előfordulhat, hogy túl sok serpenyő nem fér el a konyhaszekrényünkben. Jelenleg annyiféle serpenyő van a piacon, hogy valószínűleg gondunk van az egyes modellek saját cseréjével! A palacsintasütő elég könnyű ahhoz, hogy könnyen megfordítsa a palacsintát. Ezenkívül apalacsintasütőnek sekély szélei vannak, és lapos. Egy másikserpenyő, amely véleményünk szerint minden konyhában kötelező, különösen, ha a háztartás tagjai igyekeznek egészségesen étkezni – ez nyilván egygrillező serpenyő. A grillserpenyőhez nem kell zsírt használni, ami megkülönbözteti a hagyományos serpenyőktől. Jellemzője, hogy az alját speciális barázdák borítják. Ezen kívül találkozhatunk a halakserpenyőjével – különleges formája van, hogy a halat egészben lehessen sütni. Az utóbbi időben egyre népszerűbb serpenyő a VOK – magas serpenyőt, amelyet Kínában használnak. Hány serpenyőt vásároljunk? Tényleg nincs egyetlen szám sem. Gondolja át, mit készít a serpenyőn, és milyen gyakran teszi ezt, ez a kulcsa az ésszerű döntésnek.

serpenyők – milyen anyagból?

Minőséget követelünk az általunk nagyon gyakran használt konyhai kiegészítőktől. Hiszen jó pár évig ki kell szolgálniuk minket. Bemutatjuk Önnek a legnépszerűbb serpenyőtípusokat. Kerámia serpenyők – Az előnyök között megemlíthetjük a kis zsírban sütés lehetőségét. Akerámia serpenyő szintén meglehetősen kopásálló. Az Alumínium serpenyő gyorsan felmelegszik és olcsó, így ideális azok számára, akik időt és pénzt szeretnének megtakarítani a konyhában. Az Acél serpenyő jó megoldás azoknak a feledékeny embereknek, akik a fa spatula helyett villát használnak – ezt aserpenyőt szerencsére nehéz megkarcolni. Az Üvegtál pedig használhatóindukciós serpenyőnek, mosogatógépbe is sikeresen tehetjük. Végül: öntöttvas serpenyők – annyi hátránya van, mint előnye. Nehéz, de nagyon tartós. Csodálatos ízt hoznak ki, amit például kerámia serpenyőben sütéssel nem lehet elérni, de megfelelő beszélgetést igényelnek, különben hamar berozsdásodik. Ezt a serpenyőt igazi szakácsoknak ajánljuk!

Kétoldalas pan – új minőség a konyhájában

A kétoldalas serpenyő számos konyhában felmerülő problémára jelent megoldást. Végtére is, nem kell keresni és összeállítani a megfelelő fedelet. Végül egy omlettet is megfordíthatunk csavarodás nélkül, tányérral és égési sérülésekkel. Akétoldalas serpenyővel minden szerencsétlen esemény feledésbe merül. Nemcsak omletthez, hanem tortillához vagy párolást igénylő ételekhez is szolgál majd. Nemcsak a hagyományos serpenyőt helyettesítheti, hanem a palacsintasütőt és a grill serpenyőt is. Kétoldalas serpenyő strong>a , ez nem kettő, hanem sok egyben!

Tanács vásárlása – mire kell figyelni?

Miután tudjuk, hogy a serpenyők milyen anyagokból készülnek, és vásárláskor kiválasztottuk a serpenyők típusát, emlékeznünk kell néhány dolog. A kulcskérdés: mire helyezzük aserpenyőt? Ha van indukciós főzőlapunk, akkor csak indukciós serpenyőket vásárolunk. Hagyományos tűzhelyek tulajdonosaiként nagyobb szabadságunk van a serpenyők kiválasztásában. Érdemes odafigyelni a serpenyő fogantyújának típusára – kényelmesnek, csúszásmentesnek kell lennie a kézben, és elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy ne égesse meg magát. Gondoljuk át azt is, hogy mit fogunk főzni a serpenyőn. Ha sok olyan ételt készítünk, amihez párolni kell, stb., akkor jól jön a fedő. Ehelyett használhatjuk a kétoldalas serpenyőt is – ez még praktikusabb lesz, mint afedős serpenyőnél, mert az elkészített edényt nem csak letakarjuk, hanem biztonságosan meg is fordítjuk. Az utolsó szempont, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, a tervezés. Nem számít, hogy jelenleg palacsintasütőre van szüksége, vagy grillezőt keres, esetleg gáztűzhelyről indukciós főzőlapra váltott, és szüksége van szerelje fel magát egy egész indukciós serpenyővel, ne feledje, hogy ne adja fel stílusát. A kedvenc serpenyőn készített ételek még finomabbak lesznek!

To Top