A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Skandináv stílusú asztalok

A Scandi bútorok divatja már évek óta velünk van, és semmi sem utal arra, hogy változni fog. A fagyos észak-európai stílust különösen a formatervezés minimalizmusa és a formák

funkcionalitása miatt szerettük. A skandináv stílusú asztalok a legnépszerűbb felszerelések közé tartoznak, amelyeket a fent említett dekoráció jellemez. Az alábbi útmutatóban összeállítottunk néhány tippet, amelyek segítenek megtalálni a belső térhez tökéletes modellt.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Skandináv stílusú asztal – mitől tűnik ki?

Kezdjük azokkal a funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a skandi stílus felismerését. A legfontosabb elemek ismerete garantálja, hogy a tökéletes modell keresése során könnyen felismeri a skandináv asztalt. Az egyik legjellemzőbb meghatározó tényező a színvilág. A bútoroknak élénk színekkel kell kitűnniük, különösen a fehérrel és a szürke különböző árnyalataival. A fekete leggyakrabban akcentus vagy apró kiegészítés, bár vannak sötét tetejű asztalok is. A sima, egyszínű elemeket fával kombinálják. Egy másik tipp a természetes alapanyagok különféle minőségben. A skandináv stílusú asztal nemcsak a színek minimalizmusával, hanem formáival is lenyűgöz. A tervezés egyszerűsége itt nem egyet jelent a funkcionalitás korlátozásával – éppen ellenkezőleg. Minden scandi bútort rendkívüli funkcionalitás jellemez, és nincs ez másként a tárgyalt berendezéstípus esetében sem. A kiegészítő funkciók gyakran első pillantásra nem láthatók, mert a gyártók remekül tudják elrejteni azokat a mechanizmusokat, amelyek nem mindig esztétikusak az egyes építési szegmensekben.

Többfunkciós skandináv asztal a nappaliba

Amint azt fentebb már említettük, a skandináv faasztal gyakran meglep a megnövekedett funkcionalitással. Ez azt jelenti, hogy a dizájn számos olyan kényelmi funkciót rejt magában, amelyeket a mindennapi használat során biztosan értékelni fog. Az egyik legnépszerűbb, okosan bútordarabnak álcázott rendszer az asztallap szélességének beállítására szolgáló mechanizmus. Ha értékeli a multifunkcionális megoldásokat, és előre gondolkodik, fogadjon egy skandináv bővíthető asztalra. Az ilyen típusú felszerelések egy eleme segítséget nyújt minden olyan rendezvényen, nyaraláson vagy egyéb körülmények között, amelyek során családot vagy barátokat fogad. Az asztallap méretének a vendégek számához való igazításának köszönhetően elfelejti azt a problémát, hogy elegendő helyet biztosítson minden résztvevő számára. kínálatunkban nem csak állítható, téglalap vagy négyzet alakú tetejű modelleket talál, hanem él nélküli változatokat is. A skandináv kerekasztal remek ajánlat egy modern étkezőbe, ahol korlátozott a terület. Érdemes hangsúlyozni, hogy az asztal szerkezetében lévő élek hiánya több ülőhely elrendezését teszi lehetővé.

Hogyan válasszunk skandináv stílusú asztalt?

Egy konkrét modell kiválasztása igazi kihívás. Az adott enteriőr egységes stílusának megőrzése érdekében érdemes olyan változatot választani, amelynek színei hasonlóak a környezetben uralkodóhoz. Ekkor a skandináv asztal könnyen beleolvad a kompozícióba. Ha skandináv hangulatról álmodozol otthonodban, de a felszerelésed nagy része nem a skandináv stílusra jellemző, ne aggódj! Van egy egyszerű trükkünk, amely segít egyedi elrendezést létrehozni a kívánt légkörben. Egy bútordarab egy dekorációban, amely különbözik a többitől, bizonyos vizuális disszonanciát okozhat. A skandináv stílusú székek ezt tökéletesen orvosolják! Érdemes megjegyezni, hogy nem kell minden ülést cserélni. A kortárs dekorációs trendek bővelkednek az étkező- és nappali kompozíciókban, amelyekben az asztallapot különféle stílusú ülőalkalmak veszik körül. Ez a fajta keverék érdekesnek és nagyon eredetinek tűnik!

Skandináv asztal a lakásba

A skandináv stílusú asztal minden otthonban megállja a helyét. A garzonlakásban élők, akiknek minden négyzetméter prémium, érdemes a már említett kihajtható modellt választani. A tágas belső terek tulajdonosai számára lenyűgöző felső szélességű bútorokat ajánlunk, amelyek tökéletesen kitöltik a helyiséget, és minimalista varázst adnak hozzá. A skandináv dekoráció felépítésének egyszerűsége garancia arra, hogy a skandináv asztal a ház különböző helyiségeiben működni fog. Az ebédlő az egyik legkedveltebb hely, ahol szívesen rendeznek be Észak-Európa modelljeit. Nem ritkábban arra is választják őket, hogy egyedi kompozíciókat készítsenek nappaliban és nappaliban. Az egyes változatok kompakt méretei miatt ez a bútor tökéletes választás teraszra vagy erkélyre. Amint látja, ez egy hihetetlenül sokoldalú berendezés, amelyet biztosan szeretni fog!

Skandináv stílusú asztal a Restiloban

A kínálatunkban található rengeteg skandináv asztal a legjobb bizonyíték arra, hogy szeretjük ezt a dekorációt. Ennek az előszeretetnek köszönhetően webáruházunk bővelkedik különféle megoldásokban, melyeket jellegzetes skandi jellemzők jellemeznek. Ha olyan berendezési tárgyakat keres, amelyek nem csak a konyhában vagy az étkezőben működnek, akkor a skandináv íróasztal érdekelheti. Egy tanulásra, munkára szánt bútor multifunkcionalitása nem kevésbé lep meg, mint egy asztal esetében! A tökéletes skandináv asztal kéznél van. Ha azonban arról álmodozik, hogy más Scandi-design bútorokat is bevezessen a környezetébe, mindenképpen nézze meg a többi Restilo kategóriát.

To Top