A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Skandináv stílusú íróasztalok

Az íróasztal az egyik legfontosabb bútor egy tinédzser szobájában vagy irodájában. Naponta sok órát töltünk az otthoni sarokban munka vagy tanulás céljából. Ezért érdemes

gondoskodni arról, hogy kényelmes legyen, és a felhasználó igényeihez igazodjon. A skandináv íróasztalok azonnal létrehoznak egy ilyen területet számunkra!

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Skandináv stílusú íróasztal

A skandináv stílus észak-európai eredete miatt kissé nyersnek és hidegnek tűnhet. Valójában rendkívül hangulatos és meleg. Ennek az egyedi stílusnak a megkülönböztető jegyei az anyagok – a bútorokban a természetes színű fa dominál, pasztell vagy fehér ékezetekkel törve. Honnan lehet felismerni egy skandináv íróasztalt? Mindenekelőtt a funkcionális kialakítás, amelyben számos használható kényelem található. A forma általában minimalista és nagyon sokoldalú az elrendezést tekintve.

Egy optimális skandináv íróasztal méretei

Mint minden más bútornál, a skandináv íróasztal optimális méretének kiválasztásához ügyeljen arra, hogy a környezetben legyen elegendő hely az adott berendezés elrendezéséhez. A leggyakrabban történő felhasználás módját is figyelembe kell venni. Ez lesz az álmaink tanulási helye? Vagy talán a távmunka birodalma? Nyilvánvaló, hogy ha számos irodai elemet, elektronikai berendezést, jegyzeteket stb. szeretne az asztallapon elhelyezni, akkor a tökéletes skandináv íróasztalt kellően nagy szerkezetnek és összméretnek kell jellemeznie. Ha azonban a kompaktság a fő követelményünk, akkor érdemes megfontolni a konzolasztalt. Egy keskeny, kisméretű bútor a legtöbb helyiségben tökéletesen működik, különösen a kis területűeknél.

Skandináv asztalok – a kevesebb több

A minimalista megoldások elősegítik a figyelem koncentrálását. Ha kényelmes, megnyugtató teret szeretne kialakítani, akkor összpontosítson az egyszerű, de ugyanakkor funkcionális bútorokra. A skandináv íróasztalok tökéletesek erre a célra. Segítenek nemcsak praktikus, hanem elegáns dekoráció kialakításában is. A tetszetős megjelenés és az átgondolt kialakítás a hatékony működés és a gyönyörű környezet receptje! A gyümölcsöző munkához vagy tanuláshoz igazított zóna teljessé tételéhez adjunk hozzá egy megfelelő irodai széket. A kényelmes ülés elengedhetetlen eleme egy ilyen térnek!

A skandináv íróasztal előnyei

A skandináv stílusú íróasztalok egyik leggyakrabban emlegetett tulajdonsága, valamint előnye az univerzális, ugyanakkor nagyon funkcionális forma. Álmodsz egy rendezett munkahelyről? Fogadjon egy skandi dekorációra, amely megadja a kívánt hatást! Kínálatunkban nagyon változatos modellek találhatók – mind pusztán vizuális, mind konstrukciós szempontból. A széles választék azt jelenti, hogy a bútorok mind az új kiadású klasszikusok rajongóinak, mind az eredeti és szokatlan akcentusok kedvelőinek vonzóak lehetnek. Az észak-európai stílust kedvelőknek a skandináv széket is ajánljuk.

To Top