A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Skandináv stílusú székek

Az egyenesen a hideg északról jövő stílus folyamatosan uralkodik a legújabb belsőépítészeti projektekben. Példátlan könnyedséggel lopódzott be a szalonokba,

népszerűsége a felbukkanó új trendek ellenére sem gyengül. A modern lakások dekorációjába különösen illeszkedő elem a skandináv székek, amelyeket irodákban, nappalikban, étkezőkben és szolgáltató szalonokban használnak. Miért hódították el a felhasználók szívét szerte a világon? Sietünk a magyarázattal!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Velúrszék étkezőbe, dolgozószobába SILLA, bézsszínű
  40%
  24h
  Velúrszék étkezőbe, dolgozószobába SILLA, bézsszínű
  Special Price 18 207,00 Ft Regular Price 30 541,00 Ft
 2. Skandináv stílusú szék MARGOT, fekete
  48%
  24h
  Skandináv stílusú szék MARGOT, fekete
  Special Price 6 211,00 Ft Regular Price 11 944,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Skandináv stílusú székek – minimalizmus és elegancia

Az észak-európai dizájn elbűvölte az embereket a formák egyszerűségének és a kiemelkedő szépségnek a kombinációjával. A skandinávok dekorációja természetes anyagokra és visszafogott színekre épül. Legelterjedtebb kiadása a fa meleg árnyalatainak és az elegáns fehér kombinációja. Egy kicsit kevésbé ismert, de a tervezőktől és a felhasználóktól kiváló véleményeket kapott változatban a szürke és fekete akcentusok a biofa erezet szépségével párosulnak mézes színekben. Azonban sokkal több kompozíciós lehetőség van! Az arany, a púderrózsaszín és a mennyei kék árnyalatai a scandi chic fajta jellegzetes elemei. Ez a legnépszerűbb változat, amely egy otthoni sarok meleg hangulatát kelti.

Skandináv székek – ki fogja örömet szerezni nekik?

A skandináv elrendezési ötletek bevezetését a legjobb a felszerelés alapvető elemeivel kezdeni. Restilo online áruházunkban számos bútorajánlatot talál, amelyeknek köszönhetően belső terei átalakulnak, egyedi karaktert kapva. Dobierz do swoich krzeseł odpowiedni stół skandynawski! Pomieszczeniem idealnym do rozpoczęcia tej przygody jest jadalnia. A ház szíveként és olyan helyként, ahol szeretettel várjuk a rokonokat, barátokat, minden otthon kirakata legyen. Ehhez nem csak a helyiség kifogástalan megjelenése a fontos, hanem a funkcionalitása is. A skandináv stílusú székek megfelelnek ezeknek a követelményeknek, miközben biztosítják a szükséges kényelmet. Mindazoknak örömet okoznak majd, akiknek a berendezés esztétikai tulajdonságai legalább olyan fontosak, mint a gyakorlati. Hangulatos aurával hódítják meg az elegáns minimalizmus híveinek szívét is, a bájos egyszerűségből merítve ihletet.

Mitől különböznek a skandináv székek?

A skandinávok nemcsak a minimalista dizájnt értékelik, hanem mindenekelőtt a szilárd kidolgozást. A Restilo webáruházunkban kapható skandináv stílusú bútorok a legjobb minőségű anyagokból - természetes, faszerű és műanyag - készülnek. Mindegyiküknek megvannak a támogatói, akik számos előnyt és alkalmazási lehetőséget értékelnek. Az elérhető modellek között megtalálhatóak az elegáns megjelenésű kárpitozott székek, amelyek számos projekthez tökéletesen illeszkednek, valamint a modern modellek sima ülésszerkezettel, amelyet problémamentes gondozás jellemez. A kiválasztott anyagoknak és a gondos megmunkálásnak köszönhetően hosszú ideig használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy elveszítené kifogástalan megjelenését. Nem szabad megfeledkezni kiemelkedő stabilitásukról sem. Ez a használat közbeni biztonság alapja.

Melyik skandináv széket válassza?

A várható elrendezési hatástól és a személyes preferenciáktól függően a megfelelő felszerelés kiválasztása változhat. A legjobb döntés meghozatalához nem csak a belső tér stílusát kell figyelembe venni, hanem a területet vagy annak funkcióját is. Kis helyiségekben a legjobb a világos bútorok, amelyeket a fa világító színe egészít ki. Tökéletesen megvilágítják a nappali és optikailag megnövelik a teret. Ez különösen fontos, hogy megőrizze jólétét, és ne érezze magát túlterhelve a szoba kis mérete miatt. A panellakások tulajdonosai értékelni fogják, ahol minden centiméter aranyat ér!

Ha Ön a modern megoldások híve, akkor skandináv stílusú széket kínálunk kárpitozott háttámlával. Tökéletes lesz a hálószoba fésülködőasztalának, ahol egy kis stílusos elegancia lesz, vagy az étkezőben, kényelmes étkezés közben.

Kávézókban vagy éttermekben a modern székek működnek a legjobban, amelyek természetes fa lábak és műanyag ülés kombinációi. Ez az anyagkombináció garantálja a tökéletes megjelenést a bio alapanyag felhasználásának köszönhetően, valamint az ülés víz- és nedvességálló szerkezetének köszönhetően a könnyű tisztítást és karbantartást.

A skandináv székek univerzálisak!

Ne féljen kockázatot vállalni. Ha egyenesen lakberendezési magazinokból álmodozik egy lakásról, akkor nincs szüksége építész- vagy tervezőcsapatra, aki segít a belső tér elrendezésében. A skandináv bútorok legnagyobb előnye, hogy hihetetlenül könnyű komponálni más berendezési elemekkel. Univerzális színek, egyszerű formák és gazdaságosság a dekorációban, ugyanakkor szinte ékszeres odafigyelés a részletekre olyan dolog, amit könnyedén beilleszthetsz négy faladba, elérve a kívánt elrendezési hatást. Legyen más felhasználók véleménye is a skandináv stílus időtlenségének megerősítése. Több ezer elégedett vásárlónak köszönheti töretlen népszerűségét!

To Top