A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A hálószoba körülményei jelentősen befolyásolják éjszakai pihenésünk hatékonyságát. A sötétítő függönyök fontos elemei ennek a térnek az elrendezésében. Két funkciójuk

van - esztétikai és praktikus. Az anyag hatékonyan gátolja a napfényt, naplemente után pedig tökéletes sötétben tarthatja a hálószobát, ami tökéletesen javítja az alvás minőségét.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Gyönyörű és praktikus sötétítő függönyök a hálószobába

Mindannyian tudjuk, hogy a sötétítő függönyök dekoratív szerepet töltenek be otthonunkban. A sokszínű, sokszor változatos mintákkal gazdagított anyagok mindennap gyönyörködtetik a tekintetet. A Textil kiegészítők hatalmas erővel bír! Befolyásolják a környék klímáját, kellemessé, otthonossá teszik a légkört. Ha azonban megnézzük az előbb említett kiegészítők funkcionalitását, kiderül, hogy van még egy fontos előnyük. A sötétítőfüggöny hatékonyan megvéd minket a szomszédok nem kívánt pillantásaitól, a természetes napfénytől és az ablakainkból gyakran látható éjszakai elektronikus világítástól.

Mi az a sötétítő függöny?

Az ablakdíszítő textileket különböző elemek jellemzik. Hogyan találhatunk köztük olyan modelleket, amelyek sötétítő függönyként működnek a legjobban? Az ilyen típusú termékek fő megkülönböztető jellemzője a vastagság, pontosabban annak az anyagnak a súlya, amelyből a tartozékot varrják. Minél nagyobb az érték, annál nagyobb az átlátszatlanság foka, és így annál jobb a hatás. Ezért ha olyan opciót szeretnénk vásárolni, ami kevés napfényt enged át, akkor nyúljunk egy olyan változathoz, amely garantálja a helyiség minimum 80-90%-át. A kész függönyök általában megfelelő jelöléseket tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a helyes választást.

Sötétítő függönyök – számít a szín?

Befolyásolja-e az anyag színe az elsötétítés hatékonyságát? Természetesen nem. A fényáteresztést a fent említett grammsúly határozza meg. Ennek köszönhetően a sötétítőfüggöny kiválasztásánál teljes szabadságban lehetünk az anyag mintáját és színét illetően! Javasoljuk azonban, hogy olyan változatokhoz nyúljon, amelyek jól kiegészítik a kiválasztott környezetet. Az intenzív akcentusok kedvelői magabiztosan irányíthatják tekintetüket a telített mintázatú modern függönyökre. A textilkiegészítők kiválóan működnek szemet gyönyörködtető dekorációként, amely karaktert ad az egész belső térnek. Egy skandi stílusú hálószoba élénk színpalettán? Egy palackzöld modell elhelyezésével biztosak lehetünk benne, hogy az egész elrendezés vonzóvá és frissebbé válik!

To Top