A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Steppelt és gombozott fotelek

Amikor az eleganciáról beszélünk a belső térben, egy elegáns steppelt fotel jut eszünkbe. Az ízléses varrással ellátott háttámlák kétségtelenül vonzzák a tekintetet, de

ugyanolyan funkcionálisak és kényel.
esek. A foltvarrás megakadályozza a töltel.k el.ozdulását, és biztosítja, hogy mindig egyenletesen oszlik el.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A karosszék az a dekorelem, amelyben a kidolgozásának esztétikája a legjobban látszik, ezért érdemes kicsit több időt szánni a különböző változatok alapos átvizsgálására és a tökéletes kiválasztására. A modern megoldások kedvelőinek is meg kell elégíteniük belsőépítészeti igényeiket, mert a steppelt fotelek immár friss, kortárs dizájnnak örvendenek, másrészt a fényűző megjelenésből cseppet sem hiányoznak!

Hogyan alakítsunk ki helyet a steppelt fotel minden szobában?

A fotel kétségtelenül egy olyan bútor, amely megnyugvást jelent, és rendkívüli módon pihenhet. A kanapékkal vagy heverőkkel ellentétben sokkal univerzálisabb, fő előnye, hogy könnyen mozgatható a bútor. Ez számos elrendezési lehetőséget biztosít számunkra, még akkor is, ha csak egy darab terméket vásárol. A steppelt fotel helyének megváltoztatásával vagy a tér új kiegészítésekkel való gazdagításával teljesen megváltoztathatjuk a helyiség vizuális állapotát.

Kezdjük a ház szívével, a nappalival. Itt töltjük a legtöbb időt együtt a háztartás tagjaival, és érdemes rá szánni némi erőfeszítést, hogy egy menedékhely legyen, ahol jól érezzük magunkat és egyszerűen jól érezzük magunkat. Mit kell tehát figyelembe venni a nappalibútor kiválasztásakor? A fotelek, mivel ezekre összpontosítjuk figyelmünket, mindenekelőtt legyenek kényelmesek, nagyok és megfelelő profilúak. Itt bekúszik az ergonómia szó, ami azt jelenti, hogy ahhoz, hogy egy bútor megfelelően illeszkedjen, meg kell felelnie a fenti kritériumoknak. Ugyanilyen fontos a karfa, amely nemcsak kifinomultabbá teszi a széket, hanem a mindennapi használat során is jelentős kényelmet jelent. Érdemes a kiegészítőkre is odafigyelni, akkor teljes mértékben kihasználjuk bútorainkban rejlő lehetőségeket. A legfontosabbak egyértelműen a dekoratív takarók. Ez az elem nemcsak a belső kialakítást, hanem a közérzetünket is megváltoztathatja. Régóta ismert, hogy egy hideg őszi-téli estén nehéz megtenni kedvenc könyve, egy csésze forró tea és egy szeretett takaró nélkül. Egy ilyen készlettel kedvenc karosszékedbe süllyesztve tökéletes időt tölthetsz el.

Az étkezőben a dolgok egy kicsit másképp mennek. Ezt a helyiséget gyakran csak különleges alkalmakra használjuk, így kevésbé klasszikus megoldásokra is fogadhatunk. A krómvázas és bársony, steppelt kárpitozású modelleken egy csipetnyi luxus is érezhető. Mindkét modell egyszerű vintage stílusú profillal és szokatlan, modern formákkal ugyanúgy passzol. Érdemes hozzáillő kiegészítőket is választani, mint például stílusos terítő, elegáns étkészlet vagy gyertyák.

Milyen stílusú belső tér egy steppelt fotelhez?

Mindannyian szeretnénk hangulatos légkört teremteni a négy sarkunkban. A kudarctól tartva gyakran az egyszerűség és a klasszikusok mellett döntünk, ezért szeretnénk olyan kevésbé kézenfekvő megoldásokat bemutatni, amelyek segítik önmagunkat, és biztosítják a vendégek és a háztartás tagjainak örömét. A sok éve népszerű stílus, amelyet a tervezők oly szívesen választanak, a glamour stílus. Azonban ne tévesszen meg minket a belső tér elrendezésének potenciálisan egyszerű ötlete, érdemes körültekintően kiválasztani a bútorokat és kiegészítőket. A csillogó stílust a precíz kidolgozás, a fényes anyagok és a kortárs kivitel jellemzi. A steppelt fotelek tökéletesen megfelelnek a fenti jellemzőknek. Érdemes krómozott vagy fényes kereteket választani. Függetlenül attól, hogy arany vagy ezüst árnyalatú lesz, mindkettő egyformán megfelelő lesz, itt a felhasznált anyag számít. Kárpit tekintetében mindenképpen a bársony a király! Ennek az anyagnak köszönhetően az egész fotel remekül néz ki, ráadásul a steppelt háttámla egy csipetnyi luxust kölcsönöz az egész bútornak. Nem szabad elfelejteni, hogy minden részlet nagyon fontos, ha túlzásba viszjük a díszekkel, a végső hatás nem biztos, hogy lenyűgöz.

Térjünk át a Vintage és a Mid-Century Modern fotelekre, amelyek egyre népszerűbbek. Klasszikusok ötvözete modern kivitelezéssel, így kedvezőbbnek bizonyulhat, ha félünk egy kis csillogástól. A lábakon álló fotelek tökéletes ábrázolásúak lesznek. Ha az üléskárpit kiválasztásáról van szó, szabadjára engedheti fantáziáját. Mind a texturált anyagok, mind a bársony és a bőr ugyanolyan megfelelőek lesznek. A színek tekintetében sem kell megkötés, a lédús színeket szívesen fogadjuk! Az egész elrendezést érdemes kiegészíteni stílusos puffokkal, amelyek a restilo üzletünkben kaphatók.

To Top