A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A steppelt párnák – mindenki által jól ismertek, évek óta díszítik környezetünket. Megjelenésük nemcsak a klasszikusok kedvelőinek, hanem a modern kiegészítőket

kedvelőknek is megfelel. A kínálatunkban megtalálható modellek minden hálószobába tökéletesek, de nem csak!

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Antiallergén mikroszálas párna ELMA, fehér, 50x60 cm
  42%
  Antiallergén mikroszálas párna ELMA, fehér, 50x60 cm
  Special Price 1 826,00 Ft Regular Price 3 175,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Megkérdőjelezhetetlen stílus és kényelmes használat

A steppelt felületű párnák vonzzák a figyelmet, és határozottan eszünkbe juttatják a 90-es évek elejéről ismert textil kiegészítők terveit. Időtlen esztétikájuk az évtizedek során némi változáson ment keresztül – a dizájn lényege változatlan maradt. Webáruházunk kortárs modelleket kínál, amelyek sikeresen kiegészítik a modernista nappalit. A leírt kategória kínálatának kialakításakor azonban a termékek sokszínűségét szerettük volna maximalizálni - hogy mindenki megtalálja a maga számára valót. Ennek köszönhetően a legklasszikusabb hálószoba is felszerelhető párnákkal üzletünkből!

A kínálatunkat alkotó textiltermékek kiváló minősége rengeteg mintával és színnel párosul. De ez még nem minden! Termékeinkre a vonzó ár is jellemző, ami azt igazolja, hogy az otthoni tér leglátványosabb metamorfózisához sem kell magas költségekkel járni.

Poltpárnák és időtlen kialakításuk

A steppelt felületű párnák különféle elrendezésekben nagyszerűek. Elegáns dekorációi a klasszikus belsőépítészetnek és a modern trendekre épülő kompozícióknak egyaránt. Az érdekes geometrikus mintáktól a dekoratív virágmotívumokig - ebben a kategóriában a minimalizmus rajongóinak és a gazdag dekorációt kedvelőknek egyaránt megfelelő tárgyak találhatók. Aki egy időtlen kiegészítőre vágyik, annak egy színben ajánljuk a dekoratív párnákat. Minden visszafogott árnyalat sok éven át tetszeni fog a szemnek, és a változó trendek természetesen nem befolyásolják negatívan vonzerejüket. Azok, akik a lakberendezésben a lakberendezés világának újdonságait látják, kétségtelenül odafigyelnek majd a mintás párnákra. Érdekes részletekkel gazdagítva olyan kiegészítőt jelentenek, amellyel könnyedén módosíthatunk környezetünk megjelenésén - akár minden évszakban!

Érdemes megjegyezni, hogy kínálatunk fontos részét képezik a párnahuzatok töltésére is ajánlott modellek. Ezért ha olyat keresünk, ami zavartalan éjszakai pihenést biztosít, akkor az ilyen típusú termékekre mindenképpen érdemes odafigyelni.

Szépség és kényelem – tökéletes párnák

Az ebbe a kategóriába tartozó párnák esztétikai és funkcionális tulajdonságaikkal gyönyörködnek. A kiváló minőségű kidolgozásnak és a maximális használat kényelmét biztosító gondoskodásnak köszönhetően az ilyen típusú termékek tökéletesek a nappaliba és a nappaliba egyaránt. A délutáni alvás ugyanis nem mindig a hálószobában történik, a nappaliban elhelyezett steppelt párnák pedig eleganciát és kifejezést adnak az egész belső térnek. Nyugodtan használhatja őket kiegészítőként egy kiválasztott bútorra elrendezve. Nekik köszönhetően az ágy és a többüléses ülés is új életet kap!

To Top