A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Strandtörölközők

Bár a nyaralás szórakoztató és gondtalan időszak, érdemes okosan megtervezni a nyári vakációt. Mielőtt beülnénk az autóba és elindulnánk az útra, győződjünk meg arról, hogy a

szükségeset elvittük-e. Az időjárás szeszélyes lehet. Egyik pillanatban forróság ömlik az égből, és szó szerint néhány órával később már erősen esik. Ezért fontos minden alkalomra felkészülni. Táskánkba a vékony ruhák és napszemüvegek mellett legyen egy strandtörölköző is. Főleg a mikroszálas, védőburkolatba csomagolt, nem fog sok helyet foglalni. Ráadásul nem csak egy tengerparti kirándulás alkalmával, hanem a tónál vagy a városi uszodában is remek lesz. A termék rendkívül puha tapintású, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és gyorsan szárad. Az UV-szűrővel együtt tökéletes nyaralási páros!

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Pamut strandtörölköző HOLIDAY, világoskék
  59%
  Pamut strandtörölköző HOLIDAY, világoskék
  Special Price 4 510,00 Ft Regular Price 10 884,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Miért van szükségem strandtörölközőre?

A strandtörölközők gyakran viták tárgyát képezik. Vannak, akik azt állítják, hogy astrandtörölközők pontosan ugyanaz, mint a fürdőszobai törölközők. Csak a név tér el az otthonunkban használt modellektől. Néha hangok hallatszanak, de miért van szükségem egy strandtörölközőre, ha magammal vihetem ezt a normál fürdőszobai törölközőt“? Az alábbi szövegben minden kétséget szeretnénk eloszlatni. Ennek megvalósításához szánjunk egy percet mindkét termék tulajdonságainak megvitatására. Mindenekelőtt astrandtörölközőket az aktív szabadtéri kikapcsolódáshoz alkották meg. Emlékezzünk vissza, hogyan használjuk őket. Eljövünk a strandra, kiterítjük a strandtörölközőnket, levetkőzünk és napozunk. Amikor kicsit felmelegít minket a nap, felkelünk és beugrunk a vízbe. Visszatérünk, ha végre meguntuk az úszást. Astrandtörölközőt kirázzuk a homokból, majd fürdés után letörölve tekerjük bele magunkat. Ezután ismét leterítjük astrandtörölközőt, megvárjuk, míg megszárad és amikor teljesen megszáradt, visszatérünk a gondtalan heverészéshez. Milyen következtetéseket vonhatunk le ebből?

Strandtörölközők vs. fürdőszobai törölközők

A tökéletes strandtörölköző kiválasztásakor elsősorban annak puhasága, tartóssága és vízfelvevő képessége vezérel bennünket. Törődünk a kellemes tapintású anyagokkal, amelyek könnyűek, szellősek, ugyanakkor ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Ráadásul az anyagnak tökéletesen fel kell szívnia a folyadékokat, és szédítő sebességgel kell száradnia. Végül is ki akar néhány órát várni, hogy astrandtörölközője teljesen megszáradjon lefekvés előtt? És még egy nagyon fontos tulajdonság. A strandtörölközőt úgy kell elkészíteni, hogy könnyen le tudja rázni róla az idegesítő homokot.

Strandtörölköző…. nem csak a strandra?

Strandtörölköző - már maga a név is rendkívül egyértelmű, megszabja a célt és a helyet, ahol használjuk a terméket. Nem mintha szorgalmasan kellene ragaszkodnunk a korlátozásokhoz. Az alábbiakban felsoroljuk a kedvenc felhasználásainkat nagy strandtörölközőhöz: 
- nagyszerű kiránduláshoz a medencéhez/fürdőhöz;
- erős>ró is fenomenális lesz egy baráti kirándulás során a folyóhoz vagy a tóhoz (teríthetjük fakikötőre, hanyatt fekve bámulhatjuk az eget, és ha meguntuk a gondtalan lustálkodást, ugorhatunk be hideg vízzel és gyorsan törölje le a szövetet);
- edzőteremben is sikeresen használható (védőtokba csomagolva, nem foglal sok helyet a sporttáskánkban, ráadásul az anyaga nagyon kellemes tapintású és nagyon jól felszívja a nedvességet)
- nagyszerű takaróként szolgál majd egy családi piknik alkalmával (még akkor is, ha valami kiömlik vagy bekoszolódik, nem kell aggódnod semmi miatt, nagy strandtörölközők, főleg mikroszálasak, ext dobd be a mosógépbe és eltűnik a folt! Nem csak nagyon szépek, de könnyen karbantarthatók is).

Három család strandtörölköző

Vásárlóink elvárásainak kielégítése érdekében úgy döntöttünk, hogy akár háromféle strandtörölközőt is bevezetünk kínálatunkba. Hiszünk abban, hogy a így mindenki találhat majd magának valamit. Vegyünk tehát egy pillantást az egyes családokra és azok tagjaira. Az első tűzre bemutatjuk a Santorini kollekciókat. Az ebbe a csoportba tartozó strandfürdőlepedők boho rendkívül minimalista, időtlen dizájn jellemzi. A sima hátteret vízszintes, széles csíkok díszítik. További, nagyon érdekes és egyben nem eltúlzott díszítőelem a szövet ellentétes végein lévő fehér rojtok. A termékek pamutból és frottírból készültek. Ez a szokatlan keverék mindkét anyag legjobb tulajdonságait ötvözi, aminek köszönhetően az egész nagyon könnyűnek és lezsernek tűnik, tökéletes nyaraláshoz. Ezután az aktív gyűjtemény. A többistrand fürdőlepedőtől abban különböznek, hogy feltekerve praktikus, szövettasakba csomagolják őket. Amikor nincs hely a bőröndben, csak dobj a válladra egy ilyen táskát és indulj útnak! Mit mondhatunk még astrandfürdőnkeinkről, amelyeket olyan emberek számára terveztek, akik szeretnek pihenni útközben? Nos, ezek mikroszálas anyagból készültek, ami, mint az előző cikkekből emlékszünk, nagyon könnyű, kellemes tapintású és gyorsan száradó. Még intenzív használat mellett sem veszíti el tulajdonságait. Mosás közben nem deformálódik és nem színeződik el. A nyomatok nem veszítik el kifejezésüket. A kollekció három modellt tartalmaz, amelyek dizájn tekintetében különböznek egymástól. Így választhatunk a következők közül: Görögdinnye, amely egy lédús görögdinnyét ábrázol, Paradicsom, amely aranyos, rózsaszín flamingókat ábrázol, Kókusz, amely lédús ananászt ábrázol. És végül a hab a tortán – strand fürdőlepedők: kollekció igényes vásárlóknak. A családba tartozó termékek a legnagyobb gondossággal készültek. Intenzív, sokszínű mintákkal hívják fel magukra a figyelmet, melyek a nyaraláshoz, pihenéshez és gondtalansághoz kapcsolódnak. Nemcsak szép, de mindenekelőtt funkcionális kiegészítők szerepét töltik be. Kétoldalasak. Egyik oldala bársonyosan puha velúr, melyről könnyen lerázható a homok, a másik oldala meleg frottír anyagból készült, mely tökéletesen felszívja a nedvességet.

Gyermek strandtörölközők: melyiket válasszam?

Amikor gyermekeinkkel nyaralni indultunk, mindenképp kíváncsiak voltunk, milyen gyermekeknek szóló strandtörölközőt válasszunk. A nagy törölközők jobbak vagy a kicsik? A vékonyak vagy a vastagok? Mi nyújtja majd kisgyermekeinknek a legnagyobb kényelmet és örömet a vakációban? Ezzel a rövid kivonattal minden kétséget szeretnénk eloszlatni. Gyermekeknek strandtermékeket a szabály szerint választhatunk - minél nagyobb a gyerkőc, annál nagyobb az anyaga; eleve nagy méretbe is beruházhatunk, amivel nem csak a pihenéshez, hanem a szabadban való remek szórakozáshoz is teret ad a sün. Gyerekstrandtörölközők vásárlásakor érdemes odafigyelni arra, hogy milyen anyagból készülnek, elvégre nem szeretnénk, hogy az anyag irritálja a baba finom bőrét. A nem csak a legkisebbek által félelem nélkül használható termékek körébe tartoznak a pamutból és mikroszálasból készült termékek; nem okoznak allergiát, mi több, könnyűek és szellősek, aminek köszönhetően jó levegőkeringést biztosítanak. A gyermek strandtörölközők mintáikkal és színeikkel csábítanak; a választék olyan széles, hogy érdemes hagyni, hogy gyermekünk olyan modellt válasszon, amelyik a legjobban tetszik. A kis gnómoknak szánt termékeket kellő körültekintéssel kell ápolni; megfelelő karbantartással hosszú-hosszú ideig szolgálják majd kisgyermekeinket.

Felnőtt strandtörölközők: mire kell figyelni?

Strandtörölközők felnőtteknek elképesztő változatosságukkal. Kínálatunkban megtalálhatóak a mikroszálas, pamut és frottír anyagúak, valamint a velúr is. Személyes preferenciáktól függően kiválaszthatjuk az ízlésünknek és igényeinknek leginkább megfelelő modellt. Nincs ez másként, ha a mintákról van szó. Csíkok, állatok, gyümölcsök… minden azon múlik, hogy mit szeretünk és mit nem. A külföldi üdülőhelyek meghódítása érdekében azonban csendben megfontoljuk… melyfelnőtt strandtörölközőkhez nyúljon, hogy más napozók gyönyörködtető pillantását vonzza? Szóval ajánljuk! A szezon slágere, vagyis a nagyméretű strandtörölközők! Nemcsak a napozáshoz megfelelő teret biztosítanak számunkra, hanem játékot és kikapcsolódást is a szeretteivel. Egy nagyméretű, azaz 90x180-as strandtörölközőn biztosan elférünk mi is és gyermekeink is. A megfelelő termékek kiválasztásakor érdemes emlékezni arra, hogy az élénk színek tökéletesen kiemelik a barnulást. Éppen ezért, ha a „wow hatás”-val foglalkozunk, érdemesfelnőtteknek szóló strandtörölközőt választani finom, fehérített árnyalatban. Csodálatos kontraszt lesz a napsütötte bőrünkkel. A flamingók már több szezonban diadalmaskodnak! Ha bele akarunk illeszkedni a trendekbe, akkor a Paradise strandtörölköző felnőtteknek telitalálat lesz! Ha azonban nem érezzük jól magunkat tiszta mintákkal és élénk színekkel körülvéve, koncentráljunk a biztonságos klasszikusokra. A Santorini kollekcióban található felnőtt strandtörölközők minden bizonnyal meghódítja a hagyományok kedvelőinek szívét.

Vékony strandtörölközők: előnyei és hátrányai

A vékony strandtörölközők népszerű téma. Nézzük hát meg az előnyeiket és hátrányaikat, majd döntsük el, hogy valóban megérdemlik-e a figyelmünket! Először is, ezek a termékek nagyon könnyűek, ha lazán hozzáadjuk a bőröndünkhöz, nem fogunk érezni különbséget a poggyász súlyában. Ezenkívül laposra hajtva nem foglalnak sok helyet; így nagyon egyszerű a tárolásuk, mind a nyaralás, mind az otthoni használat során. A vékony strandtörölközők, különösen a pamutból készültek, kiváló légáteresztő képességgel rendelkeznek, így lehetővé teszik bőrünk lélegzését, például a mikroszálasak, gyorsan száradnak. Kiválóan felszívják a nedvességet is, aminek köszönhetően egy-két tengeri fürdő után megszáríthatjuk magunkat segítségükkel. A vékony strandtörölközők hatalmas előnye mellett az egyetlen hátránya, hogy egy bizonyos ponton olyan sok fog felhalmozódni, hogy nem lesz hova tartanunk!

To Top