A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Sütőformák

A gyönyörű kilátással csábító cukrászdák vitrinjei mellett elhaladva bizonyára gyakran elgondolkodtunk azon, hogy a cukrászok hogyan varázsolnak mindent olyan

tökéletesnek? Képzett és kiemelkedő szakembernek kell lennie ahhoz, hogy ilyen szép, egyenletes és tökéletes péksüteményeket varázsoljon? Határozottan NEM-mel válaszolunk! Mi kell tehát egy ilyen finomság elkészítéséhez? Csak egy válasz van - formák sütemények sütéséhez. Karácsonyi sütemény, sajttorta, mákos kalács vagy akár sütemény, mindez könnyű és kellemes tevékenység lesz megfelelő sütőformák használatával. Természetesen egyik boltban vásárolt sütemény sem olyan jó, mint a házi készítésű. Aztán ott van az az elragadó illat az egész házban... Ki nem szereti? Ezért egyetlen konyha sem lehet teljes sütőforma nélkül, mert ezek minden pékáru pótolhatatlan és elválaszthatatlan elemei. Kínálatunkban mindenki talál magának valót, hiszen mi gondoskodtunk széles választékukról. Sokféle forma, méret, anyag és hatalmas színválaszték közül válogathatunk. A kerek klasszikus formák tökéletesek a sajttorták sütéséhez. A téglalap alakú formák kiválóan alkalmasak mákos sütemények vagy élesztős sütemények sütésére, a vicces formájúak pedig pogácsasütésre és mindenféle sütemény sütésére, különféle gyermekes rendezvényekre. </p>
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Süteményforma DELICIA, 27 cm
  98%
  Süteményforma DELICIA, 27 cm
  Special Price 2 308,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Gofrisütő forma DELLA CASA
  97%
  Gofrisütő forma DELLA CASA
  Special Price 3 464,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Sütőforma – melyik a tökéletes számomra?

A különféle süteményekhez való tepsi minden álomkonyha nélkülözhetetlen eleme. Elmúltak azok az idők, amikor csak bádogból vagy alumíniumból készültek voltak a piacon, ami csak nehezítette a sütést. A piacon vannak újabb és újabb tepsi, változatos anyagokból, eltérő tulajdonságokkal. Kínálatunkban különböző formájú és méretű szilikon és kerámia sütőformák találhatók. Azonban melyik melyik házhoz lesz tökéletes? Természetesen ennek a kérdésnek a megválaszolásában is segítünk, leírjuk mindkét sütési kellék számos előnyét, hogy mindenki kiválaszthassa a tökéletes, kifejezetten az igényeinek megfelelő terméket, teljes körűen tudatosság.

Szilikon tortaformák

A süteménysütő formák és az ebből az anyagból készült lap ideális azok számára, akik értékelik a kényelmet és azok számára, akik nem szeretnek értékes időt vesztegetni, mivel a szilikon tortaformák rugalmasak és tapadásmentesek, így egyszerű és gyorsan kiszedjük belőlük a péksüteményeinket.

A szilikon formák másik rendkívül fontos előnye a tartósság. Az ebből az anyagból készült tárgyak kiválóan bírják mind a nagyon magas, mind az alacsony hőmérsékletet, ezért tökéletesek a sütéshez, a kész, hűtést igénylő tészta pedig hűtőbe tehető anélkül, hogy más formába, edénybe kellene áttenni. Rugalmasságuknak köszönhetően a szilikon formák könnyen tárolhatók. Még a legnagyobbak is elférnek a legkisebb szekrényben vagy fiókban – csak hajlítsa meg és helyezze el tetszőleges helyre. Az eltávolítás után minden nehézség nélkül visszaállnak eredeti formájukba, anélkül, hogy elveszítenék egyedi formájukat. A sütést megkönnyítő formák másik előnye a könnyű használat. Nem kell kikennünk vagy sütőpapírral kibélelnünk, mielőtt beleöntjük a tésztát, és használat után sem kell bajlódnunk a szennyeződések maradványaival, tisztításukkal. Nem kell mást tenned, mint a szilikon sütőformát a mosogatógépbe tenni, és a többit elvégzi helyetted. Legnagyobb előnyük azonban a nagy változatosság. Széles színválasztékból, változatos formák közül válogathatunk - szívek, virágok, mesefigurák és még sok-sok más. Az ilyen csodálatos és mesebeli sütemények biztosan mindenkit megörvendeztetnek majd.

Kerámia sütőforma

A kerámia tortaforma alapvető és talán legfontosabb előnye a megjelenése. Fehér, fekete, több színű vagy mintákkal gazdagon díszített - minden tortaforma gyönyörű lesz, nem csak a konyhapulton, hanem az asztalunkon is az elkészült sütéssel. Mi van, ha nem vagyunk túl tehetséges cukrászok, és gyakran leesik a tortánk, és váratlanul meglátogat minket az anyósunk, és pillanatok alatt valami csodálatosat kell varázsolnunk? A kerámia sütőforma vastag anyagból készült, amely lassabban adja le a hőt, aminek köszönhetően a pékáruk mindig tökéletesre sülnek és nem esnek le! Ezért ennek a terméknek köszönhetően a sütés kellemes lehet, elfelejthetjük, hogy néz ki egy zakalec, és élvezhetjük az illatos péksüteményeket. Ezeknek a nagyszerű tortaformáknak számos más felhasználási területük is van. Ahogy fentebb is említettük, nagyon hatásosak és szépek, éppen ezért minden otthonban remek dekorációs elemei lesznek – csak tedd őket komódra vagy más helyre, és dobj bele különféle édességeket. Ezen kívül salátástálként is használhatjuk, és sok más, színes, finom ételt is tálalhatunk ebben a kerámia formában.

To Top