A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Sütőlapok

Akár egy nagyszerű tortát tervezel sütni születésnapi ajándékként szeretteinek, akár csak egy gyors és jól bevált gyümölcstortára vágysz nagymama receptje , egy dolgot nem

nélkülözhetsz. Ahhoz, hogy kedvenc sült ételeid mesés illatát és felejthetetlen ízét élvezhesd, szükséged van egy tepsire, nem akármilyen tepsire< /strong>, de a tökéletes. Bevált, jó minőségű, rozsdamentes anyagból, a pillanatnyilag szükséges formában - tartóstéglalap alakú tepsit vagy esetleg kis tepsit egy adott formával? A megfelelő sütőtálcákkal a csodálatos péksütemények elkészítése még egyszerűbb és szórakoztatóbb lesz!

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Sütőlapok – melyiket érdemes megvásárolni?

Atepsi kiválasztásakor ügyeljen az anyagra, a formára és a rendeltetésére. A piacon szilikonból, acélból, üvegből vagy eldobható, papírból készült lapokkal fogunk találkozni. Ha acélból készült tepsit szeretne vásárolni, mindenképpen válasszon rozsdamentes tepsit. A sütés szerelmesei minden bizonnyal hasznosnak találják a különféle formájú serpenyőket , de a kezdőket arra biztatjuk, hogy válasszák a klasszikusokat – a téglalap alakú tepsire mindkettőt elkészítjük sütemény és száraz finomságok. Mérjük ki a tepsit a lehetőségeinkhez mérten – amikor kevés a háztartástag, nekünk egy kis tepsi is elég. Gondoljuk meg azt is, hogy mit fogunk leggyakrabban sütni – milyen mélységű a  tepsi  számít!

Rozsdamentes tepsi – a minőségre összpontosít

"A gyakori mosás megrövidíti az életet" - ki ne hallotta volna közülünk ezt a népi bölcsességet? Az emberek esetében kételkedünk ennek a megjegyzésnek a valódiságában, de a  sütőtálcáknál... A nem megfelelő mosás és szárítás a serpenyőnk rozsdásodását okozhatja. Jó megoldás, ha vásárolunk rozsdamentes tepsit, akkor nem kell aggódnia, ha a serpenyőnk biztosan száraz, és ha a szekrénybe tesszük. eredményeként a tepsi alkalmas lesz kidobásra. Rozsdamentes sütőlapok kényelmes használatot biztosítanak. DELCIA tepsi mosható mosogatógépben és bármilyen típusú sütőben használható. A tapadásmentes bevonat, a magas kopásállóság és az elfogadható ár nem hagy kétséget, amikor a megfelelő rozsdamentes tepsit  választjuk otthonunkba.

Kis tepsi – nagy lehetőségek

A kicsi szép. Érdemes megjegyezni ezt az elvet, amikor sütőtepsit választunk a süteményekhez. Amikor eldöntjük, hogy rozsdamentesre, vagy esetleg szilikonra van szükségünk, állnia kell, mielőtt kiválasztja a méretet  Ha nincs nagy családja vagy nincs sok tárolóhelye, válasszon  kis tepsit. A téglalap alakú tepsi megfelelően kompakt főzni egy-két személyre. Végül abbahagyjuk azon aggódást, hogy bármi kárba vész. Egy kis tepsinek nek köszönhetően változatosabban is süthetünk majd - egy nagy sütemény helyett két kisebb, de eltérő tortát készítünk. Kicsit strong>tepsi haszos minden konyhai kísérlethez, ha nem biztos az eredményben.  Egy kis tepsivel próbára teheti tehetségét!

Sütőlapok – nem csak édesek

Ne felejtsük el, hogy nem mindenki szereti az édességet! Míg a a DELICIA tortaforma nem használható olyan dolgok elkészítésekor, amelyek nem torták, az univerzális téglalap alakú tepsi nem csak desszertekhez használható. A legmélyebb tálcák mindenféle rakott ételhez használhatók. Kicsit sekélyebbre   pl. tortákat készítünk, a teljesen laposra pedig pogácsákat vagy pirítóst süthetünk. Egyes tálcák nemcsak funkcionálisak, de gyönyörűen is néznek ki. A DELICIA GOLD téglalap alakú sütőlapok biztonságosan az asztalra helyezhetők, anélkül, hogy az ételt egy tálra tennénk. Egy jól megválasztott sütőtálcán sütünk majd mindent, amiről álmodozunk!

Sütőlapok – a gyomoron keresztül a szívig!

A szerelemnek több neve is van. Ezek nemcsak romantikus vallomások, hanem mindennapi törődés és apró örömök is. Az egyik legjobb módja annak, hogy elmondja valakinek, hogy "szeretlek", ha finom ételt készít. Érzéseinek hangsúlyozásához használhat egy speciális delicia szív alakú tepsit. Az ilyen típusú serpenyőbensütött sütemény minden bizonnyal illetlenül finom lesz. Használhat hagyományos téglalap alakú tepsit is, amely egyaránt használható tepsiként vagy edényként más, nem feltétlenül édes ételek sütéséhez. Ne feledje, hogy a sütőformája nem a legfontosabb dolog. Az számít, hogy milyen szívvel készítesz magadnak valami finomat. Nem az illatos házi sütemény a legjobb afrodiziákum? Próbáld ki Valentin napon, és győződj meg róla!

To Top