A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hálószoba dekorációk és kiegészítők

A

konyha az otthon szíve. Tehát milyen nevet adjunk a hálószobánknak? Hiszen ez nem csak egy hely, ahol alszunk. Ez egy olyan tér is, ahol megpihenünk egy munkanap után, időt

töltünk a hozzánk közel álló emberekkel, tervezünk és álmodozunk.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

A hálószoba a mi biztonságos menedékünk, egy oázis. Azon kevés pontok egyike a térképen, ahol levehetjük a maszkunkat, lemoshatjuk a sminket, leengedhetjük a hajunkat, és csak magunk lehetünk. Érdemes tehát megbizonyosodni arról, hogy belsőnk száz százalékig megfelel az igényeinknek. Hogyan lehet elérni? Hogyan alakítsunk ki egy csendes sarkot, amely tökéletes környezet a regenerációhoz és a pihenéshez? Olvassa el útmutatónkat, és… merítsen ihletet!

Hálószoba kiegészítők – Hol kezdjem?

Ágy, éjjeliszekrény és mi más? Esetleg gardrób? Rack? Asztal? Minden a preferenciáinktól és a rendelkezésünkre álló helytől függ. Akinek sok hely van a házában vagy lakásában, az nem csak külön hálószobát engedhet meg magának, hanem saját dolgozószobát és öltözőt is. Ez egy nagyszerű megoldás - falakkal választjuk el az élet egyes szféráit. Hálószoba - elsősorban a nyugalomhoz és pihenéshez köthető, gardrób - ahol felkészülünk a másnapi és irodai - munkával, szakmai élettel összefüggő nehézségekre. Ez a fajta felosztás lehetővé teszi a harmónia és az egyensúly fenntartását, de nem mindenki számára jelent megoldást. A hálószobabútorok megtalálása, különösen a kicsi, igazi kihívás. Aki próbált már egy szűk szobában ágykeretet összeszerelni, az tudja ezt. Problémásnak bizonyul azonban nemcsak a bútor összeszerelése, hanem a térben való elhelyezése is. Több szempontot is figyelembe kell venni – az ajtótól, ablaktól való távolságot, elektromos aljzatokat. A korábbi tapasztalataink is fontosak. Ha eddig párhuzamosan aludtunk a bejárattal, akkor egy hirtelen testhelyzetváltás elég sokk lehet számunkra. Az emberi szervezet hozzászokik bizonyos viselkedésekhez, és időre van szüksége, hogy elfogadja a változást. De térjünk vissza magához a hálószoba berendezéséhez. Nem csak látványosnak kell lennie, hanem egyszerűen praktikusnak is. Hiszen amikor álmosan kiugrunk az ágyból, nem akarunk az összes bútorba beleütközni és faltól falig ugrálni. Hogyan érheti el tehát a kívánt hatást anélkül, hogy mindent ezerszer át kellene rendeznie?

Hálószobabútor – tervezze meg bölcsen belső terét

A tervezés a siker kulcsa. Kezdetben célszerű gondosan felmérni a helyiséget. Ezután a kapott méreteket átvisszük papírra, figyelembe véve nemcsak a falak hosszát, hanem az ajtók, ablakok és az elektromos berendezések hosszát is. Következő lépésként lemérjük bútorainkat, és megpróbáljuk elrendezni a kapott terven. Ellentétben a valódi belső térben való átrendezéssel, a hálószoba díszítésének folyamata gyors, egyszerű és szórakoztató. Nem fizikai erő igénybevételét igényli, de térbeli képzeletünk és kreatív gondolkodásunk aktivizálását igényli. Ha elkészült az első vázlat, nézzük meg kritikus szemmel és gondoljuk át. A hálószobánk a lehető leghasznosabbnak tűnik? Nem túl közel van az ágykeret az ajtóhoz, így nem lehet becsukni? Túl messze van az éjjeliszekrény a "kimenettől"? Ha igen, hogyan kössük rá kedvenc ébresztőóránkat a tápra, vagy töltsük fel a mobilt? A tervezési szakaszban fontos az optimalizálás – olyan megoldások keresése, amelyek segítségével nemcsak időt, hanem helyet is takaríthatunk meg. És ha 100%-ig elégedettek vagyunk az ötletünkkel, nincs más dolgunk, mint a gyakorlatba ültetni!

A bútorokat már behozták, mi a következő lépés? Néhány szó a hálószoba kiegészítők

Mivel a legnehezebb szakasz - a tervezés - mögöttünk van, mehetünk a következő részre. A hálószobabútorokról már volt szó, most itt az ideje, hogy néhány szót szóljunk arról, amit mindannyian szeretünk, vagyis a díszítőelemekről. A hálószoba dekorációi a folyóról szólnak. A széles választéktól elszédül az ember, ha már ránézésre is. Tehát hogyan vásároljunk, és mit ne őrüljünk meg? Elsősorban a hálószobatextilekre érdemes odafigyelni. A bársonyosan puha, rendkívül kellemes tapintású takarók nem csak ágytakarónak tökéletesek, de megóvnak minket a hidegtől egy hosszú, őszi estén. Sikeresen helyettesítik a vastag paplant a forró nyári éjszakákon. A felhasználási lehetőségek sokasága a szőnyegeket nem csak széppé, de praktikus kiegészítővé is teszi, és ez a lényeg. Olyan dolgokkal körülvenni magam, amelyek egyszerre szépek és funkcionálisak. A hálószoba dekorációja kétségtelenül nem lesz teljes dekoratív párnák nélkül. Lehetnek kicsik vagy nagyok, négyzet vagy téglalap alakúak, díszes nyomatokkal vagy teljesen simaak. A választék óriási, és csak a saját ízlésünkön és ízlésünkön múlik, hogy melyik modellt választjuk. Természetesen nem kell csak egy párnahuzatra korlátoznunk magunkat. Nagyon érdekes lesz a több színváltozat kombinációja, amelyeket eltérő kialakítás jellemez. Attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, fogadhatunk falainkhoz és bútorainkhoz hasonló színű árnyalatokra – akkor az egész nagyon egységes, koherens és harmonikus lesz. A kontraszt elve alapján is cselekedhetünk - válasszon sötét kiegészítőket a világos elemekhez és fordítva. A hálószoba kiegészítői azonban nem csak takarók és párnák. Elegáns ágytakarók is, amelyek megvédik az ágyneműt a szennyeződéstől, de tökéletesen kiegészítik a hálószoba belső terét, egyedi karaktert adva annak. A burkolatok, mint a többi hálószoba dekoráció, kivitelben különböznek. Lehetnek sima, de steppelt is. A színek, amelyekben készültek, szintén nagyon változatosak. Kínálatunkban megtalálhatóak a színek gazdagságával és intenzitásával gyönyörködtető, klasszikus és visszafogott modellek egyaránt.

Hálószoba kiegészítők – hogyan veti meg az ágyát, hogy aludjon rajta

Mindenki ismeri ezt a mondást. Azonban mindannyian elgondolkodtunk e szavak fontosságán? A hálószoba kiegészítők nemcsak meleg, meghitt hangulatot varázsolnak benne, hanem segítenek megteremteni a megfelelő feltételeket a pihenéshez. Ezért a hálószoba kiegészítők vásárlásakor érdemes emlékezni és tudatos döntéseket hozni. A mikroszálas lapok nemcsak hihetetlenül kellemes tapintásúak, hanem tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek is. Felnőtt- és gyerekszobába egyaránt tökéletes. A pamutból készült termékek környezetbarátak, nagyon vékonyak és légiesek. Tökéletes a tavaszi-nyári szezonra. Ellentétük a flanel vagy frottír anyagból készült modellek. Vastag és melegítő, ősszel-télen éremre bizonyítanak. Az ágynemű is megérdemli a maga öt perc hírnevét. Hiszen a szép és kényelmes ágynemű minden hálószoba elengedhetetlen eleme. Ki ne álmodozna helyreállító alvásról egy kihívásokkal teli nap után? A legnagyobb odafigyeléssel készült szett a gondtalan pihenés és kikapcsolódás garanciája. Az esztétikai értékek is fontosak - a minták és színek sokaságának köszönhetően könnyedén illesztheti az ágyneműt hálószobája belsejébe. A hálószobatextíliák, akárcsak a hálószoba dekorációi, ügyesen vannak összeállítva, tetszetős a szemnek, jó hangulatot varázsol. Sokkal kellemesebb szép, érdekes kiegészítőkkel körülvéve tölteni az időt, mint egy teljesen üres, nyers szobában. A hálószoba kiegészítői adnak ízt és karaktert.

Ablakok díszítése egy kis hálószobában – de miért?!

Bár a hálószoba berendezését elsősorban az ágyrácshoz, a puha matrachoz és a színes ágyneműhöz társítjuk, nem szabad megfeledkezni a belsőépítészet egyéb elemeiről sem. Például nagyon gyakran egyáltalán nem gondolunk a hálószoba ablakának díszítésére! Számunkra úgy tűnik, hogy ez semmi, nincs hatással arra, hogyan látják a szobánkat. Ez azonban nem helyes gondolkodás. Belső térünk sokat nyerhet a megfelelően kiválasztott függönyöknek köszönhetően. Levegős és éteri, könnyedséget kölcsönöz a hálószobának. Csajossá és széppé varázsolják az egész megjelenést. A nehéz, folyó függönyök viszont az ellenkező hatást eredményezik - magasztosabbak és komolyabbak. Attól függően, hogy álmaink hálószobáját hogyan szeretnénk kinézni, vékony és finom vagy vastag és merev anyagok után kell nyúlnunk. A kis hálószoba ablakdekorációja kiegészíthető villódzó fényláncokkal, szélben libbenő bojtokkal vagy virágfüzérekkel. A lehetőségek végtelenek, csak a képzelet szab határt. Használhatunk kész dísztárgyakat, vagy magunk is elkészíthetjük.

Díszítse hálószobáját a Restilo segítségével!

A belsőépítészeti ipar trendjei minden évszakban változnak. Nincs azonban okunk évről évre kidobni a megvásárolt hálószobadíszeket, és újakra cserélni. Félelem nélkül kombinálhatod a stílusokat, keverheted őket és játszhatsz a konvencióval. Hiszen a hálószoba elrendezése nem fárasztó feladat, hanem remek szórakozás, amely során kreativitást és ötleteket mutathatsz meg.

Először a felszerelés abszolút alapjai – hálószobabútorok. Igényeinkre szabott ágy és kényelmes matrac. Minden más a személyes preferenciáinktól függ. Éjjeli szekrény vagy esetleg dohányzóasztal? Könyvespolc vagy fogas. Te uralkodsz itt! Második szakasz - dekoráció a hálószobához. Az érdekes kiegészítőknek köszönhetően karakteressé varázsolhatja belső terét. Az eredeti kiegészítők minden teret változatossá tesznek, a rendkívül puha, bolyhos textíliák pedig segítik a meleg, meghitt hangulat megteremtését. A tér kialakításánál nem szabad megfeledkezni a hálószoba ablakainak díszítéséről sem. Az ügyesen megválasztott függönyök nemcsak tökéletesen kiegészítik a belső teret, de megvédenek a szomszédok kíváncsi pillantásaitól is, így egy kis magánéletet biztosítanak. És ha a hálószobája készen áll, dőljön hátra és lazítson. Puha takaróba burkolva, egy csésze teával a kezében olvassa el kedvenc könyvét, nézze kedvenc sorozatát, vagy friss virágokkal és gyertyaillattal körülvéve töltse az estét kedvesével, találkozzon egy baráttal, nyúljon telefon, és hívd fel anyukádat. Hol érezheti magát szabadon és kényelmesen, ha nem a saját hálószobájában?

To Top