A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Szatén ágynemű

Ki az, aki ne álmodozna egy kis luxusról nemcsak nyaraláskor, hanem mindennap, a saját négy sarkában? Ha az all inclusive nyaralásra gondolunk, nem csak egy szállodai

úszómedence és egy terasz áll a szemünk elé, hanem egy csodálatos ágy is, ahol minden extrával együtt pihenhet. A többcsillagos szállodák felszereltségének alapeleme a megfelelő minőségű, szaténból készült ágynemű.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Ez a rendkívül puha és elegáns anyag nem csak a gazdag enteriőrben, hanem minden otthonban remek lesz, különösen a nyári hónapokban, amikor a hagyományos pamut ágyneműk könnyebb és vékonyabb alternatíváját keressük. A szatén ágynemű készlet minden belső teret előkelő megjelenést kölcsönöz. A Restilo.pl oldalon mind a bátrak, a színekkel való kísérletezéstől nem félő, mind a klasszikus megoldások kedvelői számára állnak rendelkezésre készletek.

Szatén ágyneműgarnitúrák – előnyök

A szatén egy speciális szövésű szaténszövet, amelyet egyszerűen szaténnak neveznek. Nagyon karakteres, mert egyik oldalon csúszóssá és fényessé, a másikon mattá teszi az anyagot. A szatén ágynemű nem villamosít, köszönhetően annak, hogy természetes szövet, nem okoz allergiát és légáteresztő anyag, mely magas alvási komfortot biztosít és nem károsítja egészségünket. A piacon a legnépszerűbbek a pamut szatén lepedők. De a legnagyobb előny, amivel senki sem vitatkozhat, az a hasznossága tavasszal és nyáron, amikor a magas hőmérséklet zavar a legjobban.

A szatén lapok rendkívül puha tapintásúak, miközben kellemes hűvös érzést keltenek. Egyik ágynemű anyagnak sincs olyan nyugtató hatása érzékszerveinkre, mint a szatén. A szatén ágynemű elég vékony, de télen sem kell lemondanunk róla. Elegendő az egyik rétegként kezelni, és egy másik típusú szövettel lefedni. Jó megoldás azoknak, akik alvás közben túlzottan izzadnak, pl. gyógyszerszedés következtében. A Nova vászonlepedők különböző méretekben kaphatók, így kiválaszthatjuk az Ön igényeinek megfelelő szettet.

Szatén ágyneműgarnitúrák – tökéletes ajándék

Lássuk be. Nem mindannyian születtünk ajándékkészítő mesternek. Sokunknak, annak ellenére, hogy törődünk azokkal az emberekkel, akiket ajándékozni akarunk, sokunknak gondot okoz a választás, hogy mi legyen. A bizonytalannak ajánljuk: gyönyörű, szatén ágynemű. Egy ilyen ajándék mindig a megfelelő választás - függetlenül attól, hogy milyen korúaknak és milyen embereknek szeretnénk ajándékozni.Egy stílusos szatén ágyneműgarnitúra ízléses ajándék lesz a menyasszony és a vőlegény számára. Azonban nem csak az ifjú házasok örülnek egy ilyen ajándéknak. A szatén szettet szüleink, nagyszüleink, sógoraink is értékelni fogják, amit a következő házassági évforduló alkalmából kaphatnak tőlünk. A jó minőségű ágynemű hosszú évekig szolgálja a házaspárt.

Ajándékként szatén ágynemű kiválasztásakor, különösen, ha azt felnőtt vagy idős embereknek szánják, összpontosítson a semleges színkombinációkra. A bézs, szürke, ezüst vagy barna árnyalatú Nova ágyneműgarnitúrák univerzálisabbak lesznek. Kivételt képez persze az a helyzet, amikor ismerjük azoknak az embereknek a kedvenc színét, akiknek ajándékot adunk, vagy amikor az ágyneműt olyan elemként kezeljük, amely forró hangulatot varázsol a hálószobábaa> a menyasszony és a vőlegény.

Az érzéki, vérvörös szatén ágynemű remek ajándékötlet... magunknak és partnerünknek. A tüzes, puha és finom tapintású ágynemű ugyanolyan afrodiziákummá válhat, mint a csokoládé, a virág vagy a fehérnemű. Hálószobánkban érdemes minden részletre odafigyelni, ne feledjük, hogy a részletek nagyon fontosak. Egy szatén ágyneműgarnitúra minden bizonnyal pozitívan meg fogja lepni mindazokat, akik nem szeretik a meleg időt, és még nem tanultak az ágyneműkészítés praktikusságáról ebből a nemes anyagból.anyag. Biztosan többször is megköszönik, hogy kipihenten ébredtél, még az év legmelegebb napjain is.

Hogyan kell ápolni a szatén ágyneműt?

A szatén nagyon kényes anyagnak tűnik, így teljesen érthető, hogy néhányan aggódunk amiatt, hogy nem igényel különösebb törődést. Tehát nyugodt lehet: a szatén ágynemű, például a Nova kollekcióból, mosógépben is mosható. Ne felejtse el, mint minden más anyagból készült ágyneműt, az első használat előtt ki kell mosni, ami biztosítja a használat kényelmét és biztonságát.

A szatén ágyneműgarnitúrák valójában kényesebbek, mint például a flanelek, ezért is mossuk alacsony sebességgel, 40 fokos hőmérsékleten. Ahhoz, hogy tovább élvezhesse az ebből a nemes anyagból készült ágyneműt, fordítsa ki, és rögzítse a gombokat, mielőtt a mosógépbe tenné. Az ágyneműt kockákra hajtjuk, így minimálisra csökken az anyag gyűrődése. A szatén ágynemű mosásához az ilyen típusú szövetekhez készült mosószereket használjuk. Mosás után az ágyneműt alaposan akassza fel, száradás után 150 fokon vasalható. És íme! Az ágynemű újrafelhasználásra kész.

Szatén ágynemű – univerzális megoldás minden hálószobába

Mindig a szatén ágyneműt hallva azt gondolta: elegancia, luxus? Természetesen ez a szövet minden glamour stílusú hálószobában megtalálható, és a rangos szállodák szobáinak felszerelésének nélkülözhetetlen eleme, de akár egy garzonlakás vagy egy kis hálószoba tulajdonosai vagyunk, akkor is beruházhatunk egy szettbe A komplexumok nélküli szatén ágyneműk, amelyek ugyanúgy működnek az egyszerű, minimalista belső terekben, mint a pompával díszítettekben. 

A Nova sorozat ágyneműjén nincsenek olyan minták, amelyek a szatén esetében teljesen feleslegesek. Miért? Ez az anyag természetesen nagyon stílusosnak tűnik, és nem igényel további dekorációt. Divatos dizájn nélkül is mindenki figyelmét felkelti. Megcsodálva az ágynemű minőségére koncentrálhatunk, és megcsodálhatjuk természetes fényét. A hálószobánk ízlésétől és stílusától függően választhatunk színben hozzánk illő ágyneműt. Ha az ágynemű érzékszerveinket serkenti, javasoljuk, hogy válasszuk a Nova szettet piros-fekete vagy vörös-ezüst változatban.

Ha viszont azt szeretnénk, hogy a hálószobában a pihenés és a pihenés hangulata legyen, választhatunk élénk színeket - fehéret ezüsttel vagy menta színnel kombinálva - türkizzel vagy acél színnel. Az ilyen készletek jól illenek egy tengeri stílusú hálószobába is. Sokan álmodozunk arról, hogy egy pillanatra királyinak érezzük magunkat – azoknak, akik hálószobájukat nemességet szeretnének adni, javasoljuk, hogy válasszon egy igazán királyi színt – az ibolyát, amely Abban az esetben A Nova ágyneműből ezüst, hanga vagy zöld színnel kombinálva kapható. Azoknak, akik nem félnek a kísérletezéstől, a barna és a tiszta, kontrasztos árnyalatok egyértelmű kombinációit ajánljuk, például a narancsot. Legyen olyan szép, mint amilyen jó minőségű.

To Top