A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

A székpárnák a különféle enteriőrök nélkülözhetetlen kiegészítői, és nem csak - az étkezőtől kezdve egészen a ház mögötti félreeső kertig! Ez a fajta kiegészítő kényelmes

pihenést biztosít számunkra ülő helyzetben, és nem utolsósorban dekoratív részlet is.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Kényelmetlen szék? Van megoldás

Online áruházunkban kiváló minőségű textil kiegészítők találhatók, amelyekben a kiválasztott anyagok a színek és formák egyszerűségén alapuló stílusos dizájnnal találkoznak. Az ebben a kategóriában kapható székpárnák puha töltelékükkel és funkcionális formájukkal nyűgöznek le. A monokromatikus párnák könnyen praktikus kiegészítőivé válnak a kiválasztott székeknek – függetlenül attól, hogy a bútort milyen térben használják. A párna formájú, kényelmes akcentussal dúsított ülés még a leghosszabb családi vacsorát is átlagon felüli kényelemben és békében telik el. Emiatt minden olyan széket, amely a gyakorlatban nem bizonyul kellően kényelmesnek, érdemes ezzel az érdekes részlettel gazdagítani!

Puha és színes székülés

Székek rendkívül sokrétűek – mind formájukat, színeiket, mind stílusukat tekintve. Ezért az általunk kínált székpárnákat úgy terveztük, hogy kiegészítsék a különféle üléseket. A puha tartozék zsinórokkal van ellátva, amelyek megkönnyítik a tartozék megfelelő helyen történő rögzítését. Ennek az apró részletnek köszönhetően a párna a helyén marad.

A kategória kínálatát böngészve láthatja, hogy az egyszínű modellek dominálnak benne. Úgy gondoljuk, hogy ez a legpraktikusabb választás, amely könnyen illeszthető a kiválasztott üléshez és az egész belső térhez. Pasztell színekre és minimalista formákra épülő skandináv konyha? Vagy talán egy modernista nappali ipari kifejezéssel? A puha töltelék tökéletesen kiegészíti bármely ülést, így egy kicsit kényelmesebb és sokkal esztétikusabb egyben! Az ilyen típusú kiegészítők tökéletesen illeszkednek más textil-ékezetekhez is, például dekoratív párnákhoz.

Székpárnák – nem csak az étkezőbe

Kétségtelen, hogy az étkező az a hely, ahol a leggyakrabban használják az ülőke puha kitöltését. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy a párnák nem csak otthonunkban, hanem azon kívül is használhatóak! A Garden, ahol szívesen szervezünk bulit is, egy olyan tér is, ahol érdemes minden, a legapróbb részletben is gondoskodni a felszerelésről. Az ezen a helyen található székek gyakran nem elég kényelmesek. Ezért ha azt szeretnénk, hogy a családtagok és a vendégek is jól érezzék magukat itt, akkor a székpárna az, ami itt biztosan megtalálja majd a hasznát.

Kényelmes éremülés

A széknek, függetlenül attól, hogy a ház melyik sarkában található, a legmagasabb szintű kényelmet kell biztosítania számunkra. Ha az ülés kialakítása miatt kényelmetlenül érezzük magunkat használat közben, akkor egy székpárna isteni ajándék lehet! A dekoratív és praktikus kiegészítés még a legkényelmetlenebb bútordarabot is méltó hellyé varázsolja a hosszabb kikapcsolódásra. A szép és érzéki környezet érdekében érdemes a házat hozzáillő textil kiegészítőkkel, például párnahuzatokkal gazdagítani. A sok méret, forma, szín és minta még a legmonotonabb elrendezést is stílusossá és vonzóvá varázsolja!

 

To Top