A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Szintetikus szőnyegek

A szintetikus szőnyegek a szőnyegkategória egyik legnépszerűbb képviselői. Főleg nagy tartósságuk, foltállóságuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt népszerűek.

Tökéletesek különféle otthoni belső terekhez – a nappalitól a hálószobán át a fürdőszobáig és a konyháig.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Néhány szó a szintetikus szőnyegekről

Megbízható szintetikus szőnyegek

A klasszikus szintetikus szőnyegek tartósak, és évekig szolgálnak kiváló állapotban. Tisztán tartásuk is egyszerű, mivel nem igényelnek különösebb ápolást vagy vegyszeres tisztítást. A szokásos takarítási rutinhoz elegendő a porszívózás vagy a mosóporszívóval történő mosás. A szintetikus szálakból készült szőnyegek jó választás azok számára, akik tartós és tetszetős kiegészítőt keresnek, amely díszíti a padlót. Széles szín-, méret- és mintaválasztékban kaphatók, könnyen illeszkednek bármilyen belső tér dekorációjába. További előnye a vonzó ár. Az ilyen típusú szőnyegek olcsóbbak, mint a természetes anyagokból készült modellek. Üzletünk klasszikus és modern szőnyegek széles választékát kínálja, amelyeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot. esztétikai és funkcionális igények.

Környezetbarát szintetikus szőnyegek

A nagy tartósságon és a könnyű kezelhetőségen túlmenően a modern szintetikus szőnyegek – érdekes módon – környezetbarátak is. A Restilo üzletünkben kínált modellek egy része újrahasznosított vagy megújuló anyagokból készül. Az ilyen hírek minden bizonnyal örömet okoznak azoknak, akik megpróbálják csökkenteni a hulladék mennyiségét otthonukban! A szintetikus szőnyegek, bár mesterséges szálakkal kapcsolódnak, ezért olyan opciók, amelyek sok ízlést megtehetnek. Puha és kellemes tapintású, évekig díszítik az otthoni padlót! Kínálatunkban klasszikus és látványos bozontos szőnyegek találhatók. A hosszú halomú változatok határozottan vonzzák a figyelmet és vonzzák a megjelenést. Garantálják a modern hatást is, amely tökéletesen illeszkedik a modernista nappaliba, sőt a skandináv hálószobákba is.

Szintetikus szőnyegek – hogyan kell gondozni őket?

A szintetikus szőnyegek gondozása során néhány egyszerű lépést megtehet, hogy hosszú ideig jó állapotban tartsa őket. Először is fontos a felületük rendszeres porszívózása. A tisztítás segít eltávolítani a finom por- és szennyeződésrészecskéket, amelyek túl sok halmozódnak fel a szálak között, és nehezen tisztíthatók. Ha a szőnyeg enyhén szennyezett, mosóporszívóval vagy speciális tisztítószerrel tisztítható. A szódatisztítás sok modellnél is elfogadható. A felfrissítésnek ez a formája abból áll, hogy a sörték felületét szódabikarbónával szórjuk meg, amelyet több órán át kell hagyni, majd fel kell porszívózni.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes szőnyeget?

Mielőtt szintetikus szőnyeget vásárol, több szempontra is érdemes odafigyelni. Először is nézzük meg a szálak minőségét. A poliészterből vagy nejlonból készült modellek tartósabbak és szennyeződéstaszítóbbak, mint az olcsóbb anyagokból, például polipropilénből készültek. Egy másik fontos dolog a sörték vastagsága és magassága. Minél vastagabb a szőnyeg, annál puhább és kellemesebb tapintású, de kicsit nehezebben tisztítható. A mintaválasztás is kézenfekvő. A kínálatunkban kapható szintetikus szőnyegek széles színválasztékkal lepnek meg, melynek köszönhetően könnyedén illeszthetők az adott helyiség dekorációjához. Az utolsó szempont a méret. Egy nagy szőnyeg, bár határozottan hatékony, elborít egy kis és szűk helyiséget. Éppen ezért a Restilo-nál különféle méretű és formájú változatokat kínálunk. Kisebb belső terekhez a kerek szőnyegeket ajánljuk, míg a tágas nappalikba inkább a nagy átlós téglalapot válasszuk!

To Top