A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Tálcák és paters - edények tálaláshoz

Az étel íze mellett a tálalás módja is fontos. Nem ok nélkül mondják, hogy először a szem eszik, aztán a többi. Ahhoz, hogy az általunk készített ételek étvágygerjesztően és

ízletesen nézzenek ki, érdemes beszerezni atálcákat az ételek felszolgálásához. A Restilo üzletben összegyűjtöttük a legszebb konyhai tálcákat: fa tálcákat, papírtálcák és fémtálcák. Találsz még gasztronómiai tálcákat – ezek tökéletesek mindenféle bárba és étterembe. Könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott, segítik a pincért, hogy az ételt egyik helyről a másikra mozgassa. Figyeljen új termékeinkre is, azaz a hűtőbetétes tálcákra és a fedeles tálcákra. Főleg nyári kerti partik vagy piknikek alkalmával pótolhatatlanok! Speciális hűtőbetétnek köszönhetően az ételünk hosszú órákon át megőrzi a hőmérsékletét, a praktikus fedél pedig megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön az általunk készített étel belsejébe. Ez azonban még nem minden – webáruházunkban különféle típusútortalapok is kaphatók! Tehát, ha kíváncsi, melyik tálcát válassza? Nem biztos benne, hogy a rozsdamentes acél tálca vagy a téglalap alakú műanyag tálca jobban beválik-e a konyhájában – a válaszokat alább találja.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Tortatál DELICIA, kávémintás
  26%
  24h
  Tortatál DELICIA, kávémintás
  Special Price 1 345,00 Ft Regular Price 1 821,00 Ft
 2. Tortatál DELICIA, pettyes
  26%
  24h
  Tortatál DELICIA, pettyes
  Special Price 1 345,00 Ft Regular Price 1 821,00 Ft
 3. Muffintálca alacsony fedéllel DELICIA, ¤ 34 cm
  95%
  Muffintálca alacsony fedéllel DELICIA, ¤ 34 cm
  Special Price 5 199,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 4. Available soon Papírtálca DELÍCIA, ¤ 30 cm, 3 db, fehér
  38%
  Papírtálca DELÍCIA, ¤ 30 cm, 3 db, fehér
  Special Price 1 248,00 Ft Regular Price 2 024,00 Ft
 5. Available soon Papírtálca DELÍCIA, 35x25 cm, 3 db, fehér
  22%
  Papírtálca DELÍCIA, 35x25 cm, 3 db, fehér
  Special Price 1 248,00 Ft Regular Price 1 604,00 Ft
 6. Available soon Papírtálca DELÍCIA, 42x31 cm, 2 db, arany
  98%
  Papírtálca DELÍCIA, 42x31 cm, 2 db, arany
  Special Price 1 537,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 7. Available soon Papírtálca DELÍCIA, 35x25 cm, 3 db, arany
  98%
  Papírtálca DELÍCIA, 35x25 cm, 3 db, arany
  Special Price 1 537,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 8. Available soon Papírtálca DELÍCIA, ¤ 34 cm, 2 db, arany
  23%
  Papírtálca DELÍCIA, ¤ 34 cm, 2 db, arany
  Special Price 1 537,00 Ft Regular Price 1 999,00 Ft
 9. Available soon Papírtálca DELÍCIA, ¤ 30 cm, 3 db, arany
  23%
  Papírtálca DELÍCIA, ¤ 30 cm, 3 db, arany
  Special Price 1 537,00 Ft Regular Price 1 999,00 Ft
 10. Available soon Papírtálca tortához DELÍCIA, 30x30 cm, 2 db, arany
  23%
  Papírtálca tortához DELÍCIA, 30x30 cm, 2 db, arany
  Special Price 1 537,00 Ft Regular Price 1 999,00 Ft
 11. Available soon Papírtálca tortához DELÍCIA, ¤ 30 cm, 2 db, arany
  98%
  Papírtálca tortához DELÍCIA, ¤ 30 cm, 2 db, arany
  Special Price 1 537,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 12. Available soon Jégakku fedeles tálcába DELICIA
  99%
  Jégakku fedeles tálcába DELICIA
  Special Price 1 441,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Tálatartó tálca? De miért?

Elegáns kiegészítő vagy teljesen haszontalan kiegészítő? Praktikus kütyü vagy egyéb felesleges apróság? Pontosan mik is azok a tálalótálcák? Véleményünk szerint atálalótálcák egyesítik az egyedi dizájnt, valamint a kényelmet és a könnyű használhatóságot. A tálalótálcák valójában többcélú termékek. Tökéletesek lesznek, ha nagyobb számú ételt tartalmazó tányért szeretne mozgatni egyik helyről a másikra. Csak annyit kell tennie, hogy az összes szükséges edényt a tálaló tálcánkra kell tenni, és máris indulhatunk. Fontos, hogy még akkor is, ha sok mindent magunkkal vihetünk, atálaló tálcának köszönhetően "egyszerre" tudjuk majd magunkkal vinni. Ez nagy segítség számunkra, különösen akkor, ha kanyargós és hosszú az út, amelyet meg kell küzdenünk (pl. a földszinti konyhától az emeleti hálószobáig). Tálca az ételek felszolgálására és hordozásra is tökéletes lesz az általunk készített ételek bemutatására. Hogyan? Atálaló tálcát díszszalvétával kibélelhetjük, majd atálaló tálcánkra friss kenyeret, felvágottakat és sajtot tartalmazó tálat, egy kancsó frissen facsart narancslevet teszünk. , egy csokor vágott virágot és ... pillanatok alatt tálalótálcánk egy eredeti (és rendkívül ízletes) asztaldíszsé válik. Sőt, a tálalótálca sikeresen szolgálhat reggelizőasztalként is, amikor az ágyban van kedvünk reggelizni. Tökéletes lesz a konyhapult rusztikus dekorációjaként vagy apró tárgyak tárolására is. a nappali. Ha a kulcsokat a tálalótálcára tesszük – soha többé nem veszítjük el.

Milyen tálcát válasszunk? Nagy vagy kicsi? Fa vagy fém?

Restilo online áruházunkban a tálcák többféle formában, színben és méretben kaphatók. Kínálatunkban papírtálcák, fatálcák és tálcák találhatók fémet (beleértve a rozsdamentes acél tálcákat). Melyiket válasszam? Természetesen minden az igényeinktől és személyes preferenciáinktól függ. Azonban elterjedt az a mondás, hogy apapírtálcák tökéletesek a kertben, az erkélyen vagy a teraszon szervezett bulikhoz. A papírtálcák eldobható elemek. Ha vége a gálavacsorának, nem kell törődnünk a mosással és a takarítással. A használtpapírtálcát kidobjuk a szemetesbe és... kiveszünk még egypapírtálcát a csomagolásból. Gyorsan, egyszerűen és hatékonyan. A papírtálcákhoz képest – a fatálcákat nagy tartósság jellemzi. A fa tálcák újrafelhasználható termékek, de ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgáljanak, vigyázni kell rájuk. Hogyan? Elegendő néhány hetente egyszer áttörölni afa tálcát egy speciális olajjal az impregnáláshoz. Sőt, afa tálcák nagyon elegánsak és stílusosak. Időtlen karakterüknek köszönhetően afa tálcák tökéletesek mind a klasszikus, mind a skandináv vagy öko stílus ihlette enteriőrökbe. A fém tálcákat ezzel szemben a legnagyobb tartósság és szilárdság jellemzi. Amit érdemes megjegyezni, afémtálcák nem igényelnek szakorvosi gondoskodást. Tehát hogyan ápolja afémtálcákat? Csak törölje le egy nedves ruhával, majd törölje szárazra egy száraz ruhával. Egy ilyen eljárás megóvjafémtálcánkunk felületén a csúnya, nem túl elegáns foltoktól. A fémtálcákat különösen a modern, innovatív megoldások kedvelőinek ajánljuk. Tökéletesen kiegészítik az ipari stílusban berendezett étkező dekorációját.

Kifogástalan kecses és elegáns, azaz... rozsdamentes acél tálcák

Trendek jönnek és mennek, a klasszikusok soha nem mennek ki a divatból. Ez a helyzet a rozsdamentes acél tálcákkal is. A rendkívül elegáns és elegáns rozsdamentes acél tálcák nagyon finomak és stílusosak. Emiatt arozsdamentes acél tálcák kiválóan alkalmasak szeretteink ajándékára, például lakhelyváltás alkalmával. Ha szeretne tökéletesen megfelelni a hagyományok szerelmeseinek ízlésének, válasszon dekoratív mintákkal díszítettrozsdamentes acél tálcát, lehetőleg oválist vagy kereket. Ha azonban a modern stílus kedvelőinek keresel ajándékot – nyúlj egy minimalista, négyzet vagy téglalap alakúrozsdamentes acél tálcához. Tökéletesen harmonizál a belső tér többi elemével. Egy pillanatra a téglalap alakútálcáknál maradva – a fémből készült tálcák érdekes alternatívája atéglalap alakú műanyag tálcák. A téglalap alakú műanyag tálcákok rendkívül könnyűek. Sőt, atéglalap alakú műanyag tálcák gondozása rendkívül egyszerű. Hogyan kell gondoskodni róluk? Mi sem könnyebb! Az étkezés befejezése után egyszerűen öblítse le a téglalap alakú műanyag tálcát folyó víz alatt, majd mossa ki enyhe mosószerrel. Helyezze az előkészített téglalap alakú műanyag tálcát a szárítóra, hagyja megszáradni, és ... kész is.

Tálcák speciális feladatokhoz!

Ha a közönséges tálcák nem elégítenek ki bennünket, akkor speciális feladatokhoz bármikor elérhetjük a tálcákat. Miről beszélünk? Természetesen afedős tálcák és hűtőbetétes tálcák. Először néhány szót afedeles tálcákról. A fedős tálcák nagyon praktikusak és funkcionálisak. Ahogy a nevük is sugallja, speciális borítókkal rendelkeznek, amelyekkel mindent lefedhetünk, ami a tálcánkon van. Ezt a megoldást különösen a természet ölében tartott piknikek vagy kerti partik során értékeljük. Arestilo webáruházunkban a fedős tálcák többnyire tartós, mégis rendkívül könnyű műanyagból készülnek. Amit érdemes megjegyezni, afedeles tálcák számos méretben és színben kaphatók. Ahűtőbetétes tálcákon viszont van egy speciális, újrahasznosítható betét, aminek köszönhetően az általunk felszolgált edények hosszú órákon át megőrzik hőmérsékletüket. Csakúgy, mint a fedős tálcák, ahűtőbetétes tálcák kiválóan alkalmasak szabadtéri bulikra, de nem csak! A hűtőbetétes tálcák akkor is pótolhatatlanok, ha a sütött süteményt szeretnénk egyik helyről a másikra szállítani, vagy ha a napsütötte teraszunkon függőágyban fekve szeretnénk egy menő desszertet elfogyasztani. Ez azonban nem minden, amit tudnunk kell ahűtött tálcákról. Nos, a hűtőbetétes tálcák kiváló minőségű termékek, amelyek otthoni használatra és éttermekben, pubokban és bárokban egyaránt jól használhatók.

Konyhai tálcák vs. gasztronómiai tálcák

Mi a különbség a konyhai tálcák és az tálcák között? A kérdés megválaszolásához először is megpróbáljuk röviden jellemezni mindkét termékcsoportot. Először is akonyhai tálcákot otthoni használatra szánják. Szintén nagyon gyakran a konyhai tálcák kisebb felülettel rendelkeznek, mint a gasztronorm tálcák. Könnyebbek is. A Restiloban kapható konyhai tálcák között megkülönböztethetjük a műanyag tálcákat, a fa tálcákat és a fémtálcákat. Ha azonban a gasztronómiai tálcákról van szó - főként éttermekben, pubokban és bárokban dolgozó pincérek és pincérnők használják őket. Tekintettel arra, hogy a vendéglátók nagyon gyakran több vendéget szolgálnak ki egyszerre, az általuk használtgasztronómiai tálcák nagyok, sok étkészletet tudnak egymásra helyezni. Ezenkívül aszerviztálcák általában fémtálcák. Miért? Nos, a fémtálcák a legtartósabbak, ugyanakkor nagyon elegánsak és könnyen kezelhetők.

Megjelenítheti édességeit… tortatartókkal

Egy szép fa tálcán kihelyezett sütemény nagyon ínycsiklandó lesz. Ha viszont szeretünk sütni, és nagy mennyiségben készítünk tortákat, sütiket, akkor érdemes egy speciális tortalapot beszerezni. A tortaállványnak sokféle formája lehet, lehet egy- vagy többszintes. Hogy melyik tortalap modellt választjuk, az valóban az igényeinktől és személyes preferenciáinktól függ. Azt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a Restilo-nál kapható tortatartók széles választékával.

To Top