A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Tányérkészletek

Az evés csak látszólag hétköznapi tevékenység. Főzéssel megmutatjuk szeretteink szeretetét, megünnepeljük az együtt töltött időt és egzotikus ételek kipróbálásával

szélesítjük látókörünket. Azonban még a legfinomabb ételt is nehéz megbecsülnünk, ha azt csúnyán tálalják. Ezért olyan fontos a megfelelő tányérkészlet kiválasztása. Az általunk vásárolt tányérkészletnek összhangban kell lennie étkezőnk esztétikájával. Egy gyönyörű négyzet alakú tányérkészlet igazi lakomává varázsolhat egy hétköznapi vacsorát. Igényeink szerint kiválasztott, lakásunk megjelenéséhez passzoló tányérkészletet mindannyiunknak meg kell szereznie. Atányérkészletekek közül melyik fog működni egy klasszikus lakásban? Hány elemből kell állnia egytányérkészletnek? Mit válasszunk,szögletes tányérkészletet vagy kereket? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni mini útmutatónkban.

 

 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

 1. Available soon Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, kék
  97%
  Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, kék
  Special Price 3 175,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 2. Available soon Tálka EMOTION, ø 14 cm, zöld
  19%
  Tálka EMOTION, ø 14 cm, zöld
  Special Price 3 368,00 Ft Regular Price 4 134,00 Ft
 3. Available soon Mélytányér EMOTION, ø 19 cm, barna
  97%
  Mélytányér EMOTION, ø 19 cm, barna
  Special Price 3 368,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 4. Available soon Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, szürke
  96%
  Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, szürke
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 5. Available soon Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, barna
  32%
  Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, barna
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 5 772,00 Ft
 6. Available soon Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, zöld
  96%
  Lapos tányér EMOTION, ø 26 cm, zöld
  Special Price 3 946,00 Ft Regular Price 99 999,00 Ft
 7. Available soon Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, zöld
  25%
  Desszertes tányér EMOTION, ø 20 cm, zöld
  Special Price 3 175,00 Ft Regular Price 4 231,00 Ft
 1. 24 órás szállítás
 2. Különleges ajánlatok

plant image

Belsőnkhöz illő tányérkészletek

A legtöbben egy esztétikailag egységes lakásról álmodozunk. És bár a mindennapi használati tárgyak funkcionalitása és tartóssága elengedhetetlen, a termékek megjelenése ugyanilyen fontos. Mielőtt tehát úgy döntenénk, hogy egy véletlenszerűen kiválasztott12 személyes tányérkészletet vásárolunk, ami csak a szekrényünkben fog porosodni, tegyünk fel magunknak néhány kérdést, amelyek alapján kiválaszthatjuk a tökéletes készletet. Érdemes átgondolni, hogy hányan fogják használni az általunk kiválasztotttányérkészletet. Ha nagy családunk van, és gyakran szervezünk találkozókat, a12 személyes tányérkészletek tökéletes megoldást jelentenek. Ha azonban értékeli a meghitt találkozókat, vagy általában szeretteivel étkezik, a6 személyes tányérkészlet jobb választás lesz. A tányérkészletek általában porcelánból készülnek, de találhatunk olyanokat is, amelyek műanyagból, üvegből vagy palakőből készülnek. A műanyag készletek tökéletesek lesznek családi piknikekhez. Sokkal környezetbarátabbak is, mint az eldobható papírtányérok. Egy ilyen készlet nagy előnye a súlya, a tányérok olyan könnyűek, hogy gyakorlatilag bárhová magaddal viheted. Nem is foglalnak sok helyet, így könnyen elférnek a konyhaszekrényben. Mire érdemes még emlékezni a tányérkészlet kiválasztásakor? Az esztétikáról!

Négyzetes vagy kerek tányérkészlet, modern versus klasszikus

A tányérkészletek többféle színben és formában kaphatók. Ezen kívül választhatunk a sima kivitel vagy a gazdag textúra között. A négyzet alakú vagy téglalap alakú lemezkészletek jól illeszkednek a modern, szigorú belső terekhez, sok geometrikus kiegészítővel és fém felülettel. A 12 személyes tányérkészletek gyönyörűek lesznek egy nagy faasztalon vagy üvegfelületeken. Ezenkívül a fehér négyzet alakú tányérkészletek eleganciát kölcsönöznek az étkezőnek.Az intenzív színek és virágminták jól illeszkednek a rusztikus enteriőrbe vagy olyan otthonba, ahol a népi akcentusok uralkodnak. Ha nem szeretjük a modern, geometrikus asztalelrendezéseket, akkor lakásunkban inkább a visszafogott tányérkészletekre koncentráljunk. A klasszikusok világában természetesen a kerek és ovális formák, a sima felületek uralkodnak. A klasszikus6 személyes tányérkészletek vezető színei a fehér és a bézs. Az ilyentányérkészletek egyáltalán nem unalmasak, de elegáns háttérként szolgálnak a merészebb asztalrendezésekhez. Függetlenül attól, hogy aszögletes tányérkészlet mellett döntünk, vagy esetleg hagyományos, kerek étkészlet mellett, a kevesebb néha több. Ha az életben a minimalizmus vezérel, és csak egy 12 fős tányérkészlet vásárlását tervezi, akkor az extravagancia helyett érdemes a klasszikusokra koncentrálni, amelyek a változástól függetlenül mindig illeszkednek a belső terekhez tervezése.

Tányérkészletek a szivárvány minden színében, azaz étkészlet a legkisebbeknek

Kortól függetlenül mindannyian megérdemeljük a kényelmet. Éppen ezért, a legfiatalabb ínyencekre gondolva, különlegesételeket készítettünk, amelyekben tányérkészletek is felkeltik a figyelmet, és még a legválogatósabb evőket is meggyőzik eszik. Az étkészlet egyes elemeit színes, fantáziát serkentő minták díszítik, például állatok, autók vagy mesefigurák. Mindegyik tárgy kiváló minőségű porcelánból készül, amely nem lép reakcióba az étellel, és nagyon könnyű ápolni. Ennek köszönhetően könnyedén gondoskodhatunk kisgyermekünk teli pocakjáról és biztosíthatjuk számára a megfelelő adag szórakozást. Üzletünkben kapható színes BAMBINI asztalkészlet, a nimfa minden bizonnyal tetszeni fog a kis hercegnőknek és a tündérrajongóknak. A készlet esztétikusan egységes, mesebeli illusztrációkkal díszített: tálat, tányért és csészét.A másodikasztalkészlet kis zenerajongóknak készült. Az edényeket vicces állatok és lebegő színes jegyzetek borítják. Egy ilyen készlet jó alkalom lesz az étkezésre nem csak egy finom étel elfogyasztására, hanem a közös szórakozásra is.

Milyen elemekből álljon egy 12 fős tányérkészlet?

A 12 személyes tányérkészlet alkalmas legyen nagyobb ünnepségekre. A klasszikus 12 személyes tányérkészlet része. > erős> a következőket tartalmazza: 12 tányér vacsora, 12 leveses tányér és 12 kisebb desszert tányér. Az ilyen nagyvacsorakészleteket gyakran kiegészítik további ételekkel, amelyek szükségesek a kávé és a desszertek felszolgálásakor. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy az általunk választotttányérkészletünk további elemekből áll-e. melyikek? A 12 személyes tányérkészletek a következőket tartalmazhatják: csészék, csészealjak, edények, mártásos csónakok, kávéskannák, cukortartó, fedős levesestál, sőt még egy só- és borsszóró is.

Hogyan kell megfelelően ápolni egy 6 személyes tányérkészletet?

Négyzet alakú tányérkészletek vagy klasszikusabb, ovális modellek leggyakrabban porcelánból készülnek. Ez az anyag a modern feldolgozás mellett gyakran sokkal tartósabb és jobban ellenáll a sérüléseknek, mint gondolnánk. Éppen ezért az edények egyes elemei mosogatógépben moshatók, sőt mikrohullámú sütőben is használhatók. Minden 6 személyes tányérkészletnél kövesse a termék csomagolásán található irányelveket. A megfelelő gondozás, azaz a dedikált mosószerek, kézmosás vagy speciális kendő használata biztosítja, hogy 6 személyes tányérkészletünket sokáig élvezhessük. Ha a6 személyes tányérkészletünk ; be kézmosást igényel, ehhez használjunk meleg vizet és kényes mosószereket. A lemezekhez használjon nem súroló szivacsot vagy rongyot. Porcelánszögletes tányérkészletek mosásakor tartózkodjon a durva szemcsés készítményektől is, amelyek megkarcolhatják az edények felületi rétegét. A tartós porcelánból készült 6 személyes tányérkészletek évekig jó választás!

To Top