A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Tartozékok tároláshoz és rendszerezéshez

Sokan szeretnek főzni, új ízeket és más kultúrákat ismerni így. Ez nem csak egy lehetőség, hogy megtudjunk valamit a minket körülvevő világról, hanem egy mód arra is, hogy időt

tölts a szeretteiddel. A recept szerinti étel elkészítésekor gyakran van információnk az adagok számáról és a szükséges hozzávalókról. Azonban még ilyenkor is sok olyan termékünk van, amely helytelen tárolás esetén nagyon gyorsan veszít frissességéből. Éppen ezért olyan fontos az élelmiszerek megfelelő tárolása.Ez hatalmas pénzmegtakarítás, valamint a saját és szeretteink egészségének ápolása. Hogyan kell megfelelően tárolni az élelmiszereket? Melyek az élelmiszer tárolására szolgáló kiegészítők, amelyek nélkülözhetetlenek minden konyhában? Milyen élelmiszertároló edényeket válasszon? Mini útmutatónkban megosztjuk Önnel az otthoni kamra bevált módszereit, ahol egyetlen termék sem megy kárba.

 

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Tartozékok élelmiszertároláshoz – szükségszerűség vagy szemet gyönyörködtető kiegészítő?

Mielőtt úgy döntenénk, hogy élelmiszertárolási kiegészítőket vásárolunk, tanuljunk meg egy kicsit a helyes élelmiszertárolásról. Például a paradicsomot és az uborkát ne tegyük a hűtőbe, mert így tárolva elveszítik az ízüket. Esetükben jobb lesz az árnyékos helyre helyezett kosár. Ha kenyérről van szó - nagyszerű megoldás, ha a termékeket vászonzacskókba vagy fából készült kenyértartóba rejtjük, mint például a DecoKing - Cosmic. Ezeknek a tartozékoknak köszönhetően a kenyér hosszabb ideig friss marad, és nem lesz kitéve nedvességnek. Felvágottak, sajtok vagy egyéb csemegeáruk esetén nagyon jó az ételt speciális dobozokba tenni. A légmentesen záródó élelmiszertároló edényekben tárolt ételek sokkal tovább megőrzik frissességüket és kivételes ízüket. Sőt, a Restilonál kapható élelmiszertároló edények teljesen biztonságosak – az anyag, amelyből készültek, nem lép kémiai reakcióba a tartalommal. Az ételtartók nagyszerű megoldást jelentenek, ha étkezési szokásaidon szeretnél változtatni. Használatuk segítségével előre megtervezhetjük az étkezéseket.Egy nap alatt sok ételt elkészíthetünk, majd például aFRESHBOX edényekbe helyezzük és elvihetjük munkába. Az ételtartók a vacsora maradékának tárolására is használhatók. Milyen élelmiszertároló kiegészítők működnek majd a konyhánkban? Meglepődhetünk a szilikonPRESTO joghurtok fedelén, aminek köszönhetően a hűtőszekrényből származó szagok nem hatolnak be a kinyitott termékekbe. Az Élelmiszertárolási kiegészítők hosszabb ideig frissen tartják a termékeket, és rendben tartják a szekrényeket és a konyhapultot. A minimalista ONLINE fűszertartók koherens belső elrendezést hoznak létre. Érdekes adalékként szolgálhatnak az érdekes formájúételtartók, amelyekbe babkávé vagy tészta kerül. Az egyik stílusosabbélelmiszertárolási kellék a méz tárolására szolgáló edény, mint például a GUSTITO gombóccal. Ez a termék nemcsak jól néz ki, hanem megkönnyíti a méz felvitelét is. . Minden hegyi túrázás kedvelőjének és a városon kívüli kirándulásokat kedvelőnek biztosan tetszeni fog a FRESHBOX konténeres menza, melynek köszönhetően akár erdei tisztásra, rétre is el tudjuk vinni az általunk készített ételeket. A termék speciális szigeteléssel rendelkezik, melynek köszönhetően tovább friss marad.

Melyik élelmiszertároló edényt válassza?

Az élelmiszertároló edények vásárlása előtt felteendő kérdések egyike az az anyag, amelyből a termék készül. Az ételtartók között megkülönböztethetünk termékeket: üveg, fém, porcelán vagy műanyag. Ez utóbbiak a legpraktikusabbak. Ezenkívül nagyon hozzáférhetőek, tartósak és könnyűek. A műanyag ételtartók nagy előnye a sokoldalúságuk – mikrohullámú sütőben vagy gőzben is felmelegíthetők velük. Felhívjuk figyelmét, hogy azélelmiszertárolási tartozékoknak rendelkeznie kell a megfelelő tanúsítvánnyal, aminek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a műanyag nem lép reakcióba az élelmiszerrel. Vásárlás előtt érdemes figyelmesen elolvasni a használati utasítást, és megbizonyosodni arról, hogy az általunk választott termék ellenáll a magas hőmérsékletnek, és használható-e mikrohullámú sütőben vagy mosogatógépben.

Élelmiszertárolás, egyéb, amit szem előtt kell tartani?

Élelmiszertárolási kiegészítők legyenek funkcionálisak, és összhangban legyenek a belső terünk elrendezésével. A rusztikus konyhákban a fűszernövények és fűszerek a színes címkékkel díszített befőtt üvegekben tökéletesek lesznek. A modern terekben azonban érdemes a fém bevonattal kiegészített üvegre koncentrálni, mint a MONTI fűszertartó esetében. Függetlenül attól, hogy milyen termékeket keresünk, a Restilo konyhai kiegészítők nagyon széles választéka Csak rajtunk múlik, hogy melyiket választjuk.

To Top