A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Hideg estéken különösen nagyra értékeljük a lehetőséget, hogy belesüppedjünk egy puha és meleg pehelyba. A téli paplanok azonban évszaktól függetlenül olyan kiegészítők,

amelyek kellemesen beborítanak bennünket, és biztosítják a zavartalan éjszakai pihenést.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Téli paplan – meleg huzat egész évre

A jól megválasztott ágy természetesen a jó éjszakai pihenés alapja. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy a bútor nem minden! A kényelmes ágy sok mindenből áll, melyek között a meleg paplanoknak is megvan a helyük. Kínálatunkban olyan termékek szerepelnek, amelyek a legkülönfélébb igényeknek és elvárásoknak is megfelelnek. A puha textíliák különösen jól működnek hűvös estéken, de nem csak. Azok, akik szeretik a vastag paplant, választhatják a téli modellek használatát egész évben! A kínálatunkban elérhető változatok között a magas minőség különbözteti meg. Attól függően, hogy a mintát milyen anyagból varrták, az egyes huzatok tulajdonságai változhatnak. Ennek köszönhetően minden felhasználónak lehetősége van megtalálni az igényeinek megfelelő téli paplanokat.

Vastag téli paplan – hogyan lehet megtalálni a tökéleteset?

paplanokat elsősorban az anyagok és az anyagok tekintetében különböztetjük meg, amelyekből készültek. Az abszolút klasszikusok természetesen a pamutból készült modellek. Természetes tollakkal töltve minden olyan otthonban bizonyítanak majd, ahol a klasszikus és a minőség hangsúlyos. Kellemes tapintású és kellemes a bőrnek, kiváló hőszigetelést biztosítanak - még a legfagyosabb estéken és éjszakákon is. Aki lépést tart a korral, azoknak ajánljuk a mikroszálas téli paplanokat. Gyártásuk során speciális szálat használtak, amelyet egyszerre jellemez nagy szilárdság és könnyűség. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez nem jelent hőszigetelési romlást. A kellemes tapintású, puha töltetű szövet könnyen megbirkózik az ablakon kívül eső hőmérséklettel! Nagy előnye, hogy ez a fajta téli paplan nem nehéz, ráadásul összecsukva kis helyet foglal.

Téli paplan és kiegészítők hideg estékre

Nyilvánvaló, hogy egy téli paplan önmagában nem nyújt teljes kényelmet. Mindenképpen érdemes egyfajta alapként kezelni más kiegészítők számára, amelyek megjelennek vele a hálószobában. A lepedő olyan elem, amely nélkül nehéz elképzelni egy kényelmes ágyat. Pamut vagy esetleg mikroszálas? Kínálatunkban különböző lehetőségek találhatók, amelyek minden bizonnyal segítenek a tökéletes odú elkészítésében.

Amikor a dekorációról van szó, érdemes a textil kiegészítőket, például a párnahuzatokat választani. A színes anyagok azonnal a kívánt karaktert varázsolják ágyneműnknek. Nekik köszönhetően az egész környezet vonzereje is lesz!

Modern téli paplan

A technológia fejlődése azt jelentette, hogy a ma gyártott téli paplan vizuálisan határozottan eltér a 15 évvel ezelőtti modelltől. Jelenleg a magas hőszigetelő burkolat eléréséhez már nem kell sok rétegre és nehéz töltőanyagra támaszkodnunk. Ez azonban nem jelenti a minőség feláldozását. A nehéz paplan feledésbe merül, és átadja helyét a könnyű változatoknak, de ugyanolyan meleg és kellemes a használata. Javasoljuk, hogy tekintse meg a kínálatunkban található összes modellt, és válassza azt az opciót, amely megbízható társ lesz minden délutáni alváshoz és a mindennapi éjszakai pihenéshez.

To Top