A terméket a kosárba tetted

- +
darabja
TOVÁBB VÁSÁROLOK A KOSÁRHOZ
Ne maradj le a legújabb akciókról! Iratkozz fel hírlevelünkre , légy naprakész és vásárolj olcsóbban!

Szőnyegek a teraszra és az erkélyre

Egy privát oázis a város közepén? Bármely terasz vagy erkély válhat ilyen hellyé – még egy kicsi is! Az elrendezés receptje viszonylag egyszerű: néhány praktikus bútor és egy

megfelelő terasz- vagy erkélyszőnyeg.

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

  1. 24 órás szállítás
  2. Különleges ajánlatok

plant image

Néhány szó a teraszszőnyegekről

Szőnyeg a teraszra – hogyan lehet felismerni?

A házon kívül elhelyezett bútoroknak és kiegészítőknek tartósnak és a változó időjárási viszonyoknak ellenállónak kell lenniük. Nincs ez másként az erkély- és teraszszőnyegek esetében sem. Az ideális modell az, amelynek anyagösszetétele műanyagot (különösen vinil, PET polietilén vagy PP polipropilén) tartalmaz. A környezetbarát akcentusok kedvelői természetesen választhatnak természetes eredetű szálakat. Juta, kenderrost, rattan – az ilyen típusú anyagok meglehetősen jól működnek a változó külső környezetben. A strapabíró szálak garantálják, hogy a szőnyeg hosszú ideig vonzó marad, és hosszú hónapokig díszíti privát kültéri pihenőhelyünket.

Stílusos teraszrendezés

A webáruházunkban kínált teraszszőnyegek tartósak és ellenállnak a nedvességnek. A Restilonál azonban tudjuk, hogy a gyakorlati szempontoknak mindig együtt kell járniuk az esztétikai értékekkel. Ezért a kínálatunkban szereplő szőnyegek nem csak tartósak, de stílusosak is. Különböző felületű, szemet gyönyörködtető modellek szabadon illeszthetők a felhasználók egyéni igényeihez.

A teraszt, akárcsak otthonunk egyes helyiségeit, egy adott esztétikai irányzathoz igazíthatjuk. A bohó, a ruszticizmus és a provence-i stílus határozottan dominál az otthoni pihenési oázisokban. A természetközeli akcentusú kompozíciók remekül néznek ki, és kellemesebbé teszik a szabadban való pihenést.

Melyik szőnyeg működik a legjobban ilyen elrendezésekben?

Abszolút klasszikus és örök sláger itt a természetes szálakból, például jutából vagy kenderből szőtt és készült modellek. A kifejező textúra és a visszafogott szín gyönyörűen kombinálható a fából vagy faszerű anyagokból készült felszerelésekkel. Kicsit modernebb kompozíciókhoz a műanyag szőnyegeket ajánljuk. Ha nagy területű a terasz, akkor mindenképpen érdemes olyan változatot választani, pl. geometriai mintázattal. Egy kompakt, egyszínű szőnyeg jobban működik egy kis erkélyen. A kiegészítés mintáját és méretét mindig a kívánt esztétikai hatáshoz és a padló méretéhez kell igazítani.

To Top